hari kanji Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Έχω μια LG 43UJ620V. Έχει πάθει το εξής. Μόλις την ανοίγω κάνει ένα στιγμιαίο flash το σήμα της LG και μετά μαύρο. Αν πλησιάσω με φακό βλέπω πολύ άχνα εικόνα. Επίσης, όταν ανάβει αναβοσβηνει 3 φορές το κόκκινο λαμπάκι. Έχω κάνει reset κλπ και δε γίνεται τίποτα. Έχω σκεφτεί να αλλάξω ταινία led, αλλά μετά σκέφτομαι ότι αρχικά φαίνεται το σήμα έστω και μια στιγμή. Αυτό με προβληματίζει. Μη δώσω και άδικα τα λεφτά. Σκέφτομαι και κανένα power supply που έχω δει σε κάποια ξένα φόρουμ. Δεν το έχω πάει σε τεχνικό γιατί φοβάμαι ότι και κάτι απλό να είναι θα μου πει ψέματα για να ζητήσει παραπάνω. Καμιά ιδέα; Κάποιος να έχει πάθει κάτι παρόμοιο; Επεξ/σία 27 Φεβρουαρίου 2022 από hari kanji
umbrella co. Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Εχω μια LG 32' η οποια σταματησε προσφατα να δειχνει εικονα (η δικη μου ειναι εντελως σκοτεινη, ουτε με φακο βλεπω κατι). Εαν βλεπεις εικονα, εστω και με φακο, απ' όσα εχω διαβασει κατα πασα πιθανοτητα το προβλημα εντοπιζεται στις λεντομπαρες. Σε τεχνικο μην το πας γιατι η αξια της επισκευης ισουται με την αξια νεας τηλεορασης. Εκτος εαν εχεις καποιον δικο σου τεχνικο φιλο και σε εξυπηρετησει με καποιο λογικο κοστος. Βιντεο για την διαδικασια αντικαταστασης της λεντομπαρας υπαρχουν αφθονα στο διαδικτυο, και τα ανταλλακτικα ειναι σχετικα φθηνα (εως 50 ευρω περιπου αν δεν απατωμαι, αναλογα και την τηλεοραση βεβαια). Η αποφαση ειναι δικη σου, ή δινεις τα χρηματα και πειραματιζεσαι μονος σου, η αγοραζεις καινουργια τηλεοραση. Επεξ/σία 27 Φεβρουαρίου 2022 από umbrella co.
hari kanji Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2022 Καλά, σε τεχνικό θα το πήγαινα μόνο για να μου πει τι έχει. Πιάνουν γενικά τα χέρια μου, οπότε θα μπορούσα να το φτιάξω. Όπως είπα και πιο πάνω, αυτό που με προβληματίζει με τη λεντοταινία είναι ότι κάνει ένα φλας στην αρχή για κλάσματα του δευτερολέπτου το σήμα της LG και φαίνεται καθαρά. Μόνο αυτό.
adsl2+ Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2022 12 ώρες πριν, hari kanji είπε Καλά, σε τεχνικό θα το πήγαινα μόνο για να μου πει τι έχει. Πιάνουν γενικά τα χέρια μου, οπότε θα μπορούσα να το φτιάξω. Όπως είπα και πιο πάνω, αυτό που με προβληματίζει με τη λεντοταινία είναι ότι κάνει ένα φλας στην αρχή για κλάσματα του δευτερολέπτου το σήμα της LG και φαίνεται καθαρά. Μόνο αυτό. δες το βίντεο αν είναι οι λεντοταινίες και πας σε εργαστήριο θα στοιχίσει 60αγορα+ 30 εργασία = 90 ευρώ, αν την φτιάξεις μόνος, υπολόγισε από 22 εως 60 ευρω ανάλογα απο που θα τις πάρεις.
lazarosidiro Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 Καλησπέρα φίλε! Έχω και γω παρόμοιο πρόβλημα με μια lg lb42 561v. Εμένα μόλις πατήσω το κουμπί να ανοίξει, ανάβει για ένα δευτερόλεπτο η οθόνη, ίσα που φαίνεται το σήμα της lg, και κατευθείαν σβήνει. Το κόκκινο λαμπάκι αναβοσβηνει 2 φορές , όχι 3 σαν την δικιά σου ... Αν βρεις λύση, παρακαλώ απαντήστε ...
hari kanji Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 1 ώρα πριν, lazarosidiro είπε Καλησπέρα φίλε! Έχω και γω παρόμοιο πρόβλημα με μια lg lb42 561v. Εμένα μόλις πατήσω το κουμπί να ανοίξει, ανάβει για ένα δευτερόλεπτο η οθόνη, ίσα που φαίνεται το σήμα της lg, και κατευθείαν σβήνει. Το κόκκινο λαμπάκι αναβοσβηνει 2 φορές , όχι 3 σαν την δικιά σου ... Αν βρεις λύση, παρακαλώ απαντήστε ... Καλησπέρα. Κατά πάσα πιθανότητα θα το ρισκάρω και θα αγοράσω μια λεντοταινια με 20 ευρώ από AliExpress. Θα το ψάξω λίγο και θα αποφασίσω. Εννοείται θα ενημερώσω όταν δω τι γίνεται.
Invader Δημοσ. 5 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2022 Πιθανό να είναι από led.Κάποιο/α είναι Off και κόβει για προστασία.Άλλαξα στη δικιά μου πριν 2 μήνες (UJ6517). Αγορά από εδώ στα 50 γιατί δεν ήθελα να περιμένω.Θέλει προσοχή να μη τσακίσει το panel. 1
triplex1 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2022 23 ώρες πριν, hari kanji είπε Καλησπέρα. Κατά πάσα πιθανότητα θα το ρισκάρω και θα αγοράσω μια λεντοταινια με 20 ευρώ από AliExpress. Θα το ψάξω λίγο και θα αποφασίσω. Εννοείται θα ενημερώσω όταν δω τι γίνεται. Τα τροφοδοτικα τους κοιταξτε πρωτα εφ'οσον τις ανοιξετε
hari kanji Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Πυκνωτές; Είναι όλοι κομπλέ. Επεξ/σία 6 Μαρτίου 2022 από hari kanji
lazarosidiro Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2022 Τελικά ήταν συνδυασμός βλαβών, έφταιγε και η ταινία με τα led, αλλά και μια κάρτα. Έφτιαξα και ένα led tester με οδηγίες και υλικά από YouTube, ώστε να είναι εύκολο να δεις αν φταίνε τα led.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα