kostasbm Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2022 το κυριωτερο που κοιτάμε είναι ποσά λίτρα είναι ήτοι να μπορεί να μας κρατάει στην επιφανεια χωρίς να βουλιαζει συνήθως είναι πάνω από 180 λίτρα αλλα αυτοί λένε ποσό βάρος σηκώνει 140 η 150 κιλα τώρα ανά σας ανησυχεί το φουσκωτό κομμάτι (δε λεω για το συγκεκριμένο) υπάρχουν σανίδες για κιτε ,wing surf με πτερυγια και ειναι φουσκωτα έχω της προηγούμενης προσφοράς και αξίζει τα χρήματα του
safridia Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2022 1 ώρα πριν, kostasbm είπε το κυριωτερο που κοιτάμε είναι ποσά λίτρα είναι ήτοι να μπορεί να μας κρατάει στην επιφανεια χωρίς να βουλιαζει συνήθως είναι πάνω από 180 λίτρα αλλα αυτοί λένε ποσό βάρος σηκώνει 140 η 150 κιλα τώρα ανά σας ανησυχεί το φουσκωτό κομμάτι (δε λεω για το συγκεκριμένο) υπάρχουν σανίδες για κιτε ,wing surf με πτερυγια και ειναι φουσκωτα έχω της προηγούμενης προσφοράς και αξίζει τα χρήματα του Νομιζω οτι αυτο που λες ισχυει για τα σκληρα σκαφη. Εδω εχουμε να κανουμε με φουσκωτα που ετσι και αλλιως θα επιπλεουν.
xenos3 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 15 ώρες πριν, default είπε Μεχρι 85 κιλα βαρος της σανιδας η μεγιστο βαρος αναβατη? Γιατι αυτο του θεματος λεει οτι σηκωνει μεχρι 150 κιλα. Βάρος αναβάτη.
budha Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 15 ώρες πριν, safridia είπε Νομιζω οτι αυτο που λες ισχυει για τα σκληρα σκαφη. Εδω εχουμε να κανουμε με φουσκωτα που ετσι και αλλιως θα επιπλεουν. Εννοεί ότι αν το βάρος σου είναι μεγαλύτερο από τα λίτρα της σανίδας ασχέτως άμα είναι σκληρή ή φουσκωτή, όταν θα ανέβεις πάνω θα βουλιάξει. Οπότε θες σανίδα με λίτρα ίσα ή μεγαλύτερα από το βάρος σου για να επιπλεύσει όταν ανέβεις πάνω.
Drop_Dead Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 Τελείωσε η προσφορά; Γιατί εμένα μου το βγάζει 299. Ή ξεχνάω κάτι;
vargas Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 Ισχύει αυτό για το βάρος αναβάτη; Επειδή είμαι 100 κιλά θα την παλέψει η βουλιάζει;
kostasbm Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 Στις 28/2/2022 στις 7:18 ΜΜ, safridia είπε Νομιζω οτι αυτο που λες ισχυει για τα σκληρα σκαφη. Εδω εχουμε να κανουμε με φουσκωτα που ετσι και αλλιως θα επιπλεουν. επιπλέουν μόνα τους αλλά πρέπει και να έχουν το ανάλογο εκτόπισμα για τα κιλά μας. εν ολίγοις αν είσαι 70-80. καλό είναι να έιναι 160-180 λίτρα εγώ είμαι 75 κιλά και το σκάφος μου είναι 120 (windsurf) για να μπορεί να επιπλέει με μένα και τον εξοπλισμό μου ...αν ανεβω σε 100 λιτρα βουλιαζει
xenos3 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 Εμένα η μεγάλη που έχω (315lt) ανεβαίνω εγώ (86κ) +2 μικρά (~40κ) και πάει μια χαρά. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα