dennis_7 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2022 Αν πας απευθείας στο site του πωλητή, υπάρχει κουπόνι για έξτρα 10% έκπτωση : "WELCOME10" 1
Moderators matrixxx Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2022 Moderators Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2022 Διαχωρισα αυτο το σχολιο σε νεο τοπικ για να φαινεται και η τιμη στον τιτλο. Οριστε και το λινκ που δεν υπηρχε στο χθεσινο τοπικ https://www.starkstores.gr/sanida-sup-homathlon-305cm-ha-25031
Athoz Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Πήρα το SUP συν το κάθισμα του, από το Starkstores με το κουπόνι -10%. Τελική 249,51€, συμπεριλαμβανομένων 3€ μεταφορικά. Μπερδεύτηκα γιατί πήγα να γράψω στο άλλο τόπικ και δεν είδα το σχόλιο του Denis να τον ευχαριστήσω οπότε βρήκα το νέο τοπικ. Όντως δεν έχει σχέση με το άλλο SUP που αναφέρθηκε, μιας και το παρόν έχει γάντζους για κάθισμα, το οποίο είναι πολύ βολικό για να μετατρέψει το SUP σε καγιάκ. Επεξ/σία 27 Φεβρουαρίου 2022 από Athoz 1
satsok2 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2022 Τώρα αλήθεια, αυτό το έχει χρησιμοποιήσει κανείς; Το είχα για φουσκωτή σανίδα του surf αλλά τους βλέπω όλους γονατιστούς με κουπί ή να 'σκουπίζουν' τη θάλασσα. Εχει κάποια πραγματική χρησιμότητα; Είναι ασφαλές; Αμα δέσω το πόδι και γυρίσει η σανίδα; Επίσης τρυπά/ξεφουσκώνει; Πολύ ινσταγκραμικό πάντως για σερφερ από τα Lidl σαν κι εμένα.
coyote2 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2022 Εχει καταλάβει κανείς αν είναι double layer πουλεν και στο χωριό μου... ή θα μας τρυπάει αμέσως
Fabricated Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2022 1 ώρα πριν, satsok2 είπε Αμα δέσω το πόδι και γυρίσει η σανίδα Είναι 20 εκατοστά και φτάνει τα 2 μέτρα ειναι τέρμα ελαστικό, και στο πόδι δένει με χωρίς χρατς. Η χρησιμότητα του είναι αμα εχει λίγο αέρα η κατι να μη σου φύγει η σανίδα δεν είναι κάτι για την ασφάλεια σου 1 ώρα πριν, satsok2 είπε όλους γονατιστούς με κουπί ή να 'σκουπίζουν' τη θάλασσα Θεωρητικά είναι για να σαι όρθιος νομιζω αλλα και καθιστός γίνεται. Ότι χρησιμότητα βρίσκεις σε ένα καγιάκ σε ένα κανό σε ένα ποδήλατο, αλλη τοση χρησιμότητα εχει και αυτό 1
coyote2 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2022 Ειναι πάρα πολύ ωραία γενικά. Σε ήσυχες θάλασσες έχει γεμίσει ο τόπος. 1
achilles_g_ Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2022 Σε αυτά τα χρήματα υπάρχει κάτι άλλο ή το χτυπάμε?
coyote2 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Έχει 1-2 πιο φτηνά στο Σκρουτζ.... Αλλά ούτε εκείνα ξέρω ούτε αυτό ξέρω τι ποιότητα είναι. Τώρα 250 ευρώ με κάθισμα είναι φτηνό Επεξ/σία 27 Φεβρουαρίου 2022 από coyote2
safridia Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2022 Οταν ξεκινατε ολοι κανουμε με τα γονατα, ειναι λιγο πιο ευκολο ετσι. Μετα απο λιγο (ημερες, ωρες) σηκωνεσαι και μπορεις να κρατησεις ισορροπια κανονικα. Ειναι ενας θαλαμος και αυτο σαν εκεινο το τραγικο απο το banggood
iguana Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2022 11 ώρες πριν, satsok2 είπε Τώρα αλήθεια, αυτό το έχει χρησιμοποιήσει κανείς; Το είχα για φουσκωτή σανίδα του surf αλλά τους βλέπω όλους γονατιστούς με κουπί ή να 'σκουπίζουν' τη θάλασσα. Εχει κάποια πραγματική χρησιμότητα; Είναι ασφαλές; Αμα δέσω το πόδι και γυρίσει η σανίδα; Επίσης τρυπά/ξεφουσκώνει; Πολύ ινσταγκραμικό πάντως για σερφερ από τα Lidl σαν κι εμένα. Το sup είναι κανονικό άθλημα με επίσημους αγώνες κτλ. Είναι πολύ ευχάριστο για βόλτα ,παιχνίδι κτλ επίσης. Κάνει και σαν εναλλακτική προπόνηση για αθλητές. Σου συνιστώ να δοκιμάσεις 2
vactirio Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Επειδή ενδιαφέρομαι το έχει δοκιμάσει κανείς? Αξίζει? Σκεφτόμουν ίσω το λιγο μεγαλύτερο SUP (1.82 υψος 80 κιλα). Φουσκωτή σανίδα SUP 10'8'' (325 cm) Bahamas Homathlon HA-25032 https://www.starkstores.gr/sanida-sup-homathlon-325cm-ha-25032?search=HomAthlon sup&description=true Δεν έχω κάνει ποτέ .... οπότε δεν γνωρίζω το αθλημα... Επεξ/σία 28 Φεβρουαρίου 2022 από vactirio
xenos3 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2022 Εγώ έχω ένα (λίγο καλύτερο από αυτό). Είναι ωραία ασχολία στη θάλασσα, περνάς την ώρα σου ευχάριστα. Το σπαστικό είναι το φούσκωσε, μάζεψε, κλπ., που το βαριέσαι κάποια στιγμή. Συμβουλή μου είναι να πάρετε κάποιο μεγαλούτσικο. Αυτά που λένε μέχρι 85 κιλά έχουν συνήθος μικρό πάχοσ/μήκος/πλάτος με αποτέλεσμα να βυθίζεται περισσότερο και να έχει χειρότερη πλεύση. 1
leros2004 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Για begginer αναβάτες καλό θα είναι να έχει πλάτος 82cm. Κατά τα άλλα έχοντας εμπειρία με το https://www.skroutz.gr/s/29904364/HomAthlon-Mykonos-Φουσκωτή-Σανίδα-SUP-με-Μήκος-3-35m-HA-700.html , είναι μια χαρά εταιρία η Homathlon (15+ κομμάτια απροβλημάτιστα). Επεξ/σία 28 Φεβρουαρίου 2022 από leros2004 1
default Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2022 1 ώρα πριν, xenos3 είπε Εγώ έχω ένα (λίγο καλύτερο από αυτό). Είναι ωραία ασχολία στη θάλασσα, περνάς την ώρα σου ευχάριστα. Το σπαστικό είναι το φούσκωσε, μάζεψε, κλπ., που το βαριέσαι κάποια στιγμή. Συμβουλή μου είναι να πάρετε κάποιο μεγαλούτσικο. Αυτά που λένε μέχρι 85 κιλά έχουν συνήθος μικρό πάχοσ/μήκος/πλάτος με αποτέλεσμα να βυθίζεται περισσότερο και να έχει χειρότερη πλεύση. Μεχρι 85 κιλα βαρος της σανιδας η μεγιστο βαρος αναβατη? Γιατι αυτο του θεματος λεει οτι σηκωνει μεχρι 150 κιλα. 1 ώρα πριν, leros2004 είπε Για begginer αναβάτες καλό θα είναι να έχει πλάτος 82cm. Κατά τα άλλα έχοντας εμπειρία με το https://www.skroutz.gr/s/29904364/HomAthlon-Mykonos-Φουσκωτή-Σανίδα-SUP-με-Μήκος-3-35m-HA-700.html , είναι μια χαρά εταιρία η Homathlon (15+ κομμάτια απροβλημάτιστα). Ισως εχεις δικιο αλλα η τιμη του ειναι +100ευρω πανω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα