Προς το περιεχόμενο

qashqaι vs audi q3

cumulus

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Στις 27/2/2022 στις 7:35 ΠΜ, cumulus είπε

Οτι λεει ο τιτλος.Ετησια χλμ γυρω στα 8000-9000 με το 90% αυτων εκτος πολης.

Βενζινη παντα.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

10 λεπτά πριν, telis είπε

To Q3 sportback σε σχέση με το Q3 τι διαφορές έχει; βλέπω το αμάξωμα είναι διαφορετικό στο πίσω μέρος. Είναι μόνο αυτό;

Ναι μονο αυτο...

26 λεπτά πριν, ritualistic είπε

ts αν θες ενημερωσε μας για την επισκεψη στην audi να εχουμε μια εικονα!

τι εικονα θες; το δικο μου εχει καβαλησει 6500-7000 😅, το δικο σου 4-5 και απο δω παν κι αλλοι!! χαχαχα

3 λεπτά πριν, paylidis είπε

τι εικονα θες; το δικο μου εχει καβαλησει 6500-7000 😅, το δικο σου 4-5 και απο δω παν κι αλλοι!! χαχαχα

5k πανω το δικο μου και πλεον δεν αξιζει η βασικη σε καμια περιπτωση, πας κατευθειαν στην advanced... θλιψη!

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, ritualistic είπε

5k πανω το δικο μου και πλεον δεν αξιζει η βασικη σε καμια περιπτωση, πας κατευθειαν στην advanced... θλιψη!

Εσενα η βασικη ειχε διζωνικο τουλαχιστον, πλεον ειναι αρκουδισιο στη βασική, για να αξιζει πρεπει να βαλεις το (κουτσουρεμενο σε σχεση με οταν το πηρα εγω) comfort pack (η advance ειναι μονο φρου φρου κ αρωματα ντιζαινιες, οχι εξοπλισμος)

Γενικα για να βγει κατι αξιοπρεπες παει γυρω στα 36000...

Επεξ/σία από paylidis
  • Like 1

45 λεπτά πριν, ritualistic είπε

ts αν θες ενημερωσε μας για την επισκεψη στην audi να εχουμε μια εικονα!

Αφου πηρα και ενα ζαναξ για να συνελθω να σου πω οτι η τιμη ειναι 44κ!!! Ειναι το μοναδικο μοντελο που μπορει να παραδοθει σε ενα μηνα,αν λεει αληθεια βεβαια.

Ειναι το sline ,υβριδικο (που δεν το ηθελα) + comfort πακετο.Ανεβει παρα πολυ η τιμη αφου δεν ειχα βλεψεις για υβριδικο.Τωρα αναμενω να φτιαξουν το βολβο για να γινει και εκτιμηση ,οποτε να ξερω τη διαφορα.

Εννοειται οτι θα παω και σε αλλη αντιπροσωπεια.

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, cumulus είπε

Αφου πηρα και ενα ζαναξ για να συνελθω να σου πω οτι η τιμη ειναι 44κ!!! Ειναι το μοναδικο μοντελο που μπορει να παραδοθει σε ενα μηνα,αν λεει αληθεια βεβαια.

Ειναι το sline ,υβριδικο (που δεν το ηθελα) + comfort πακετο.Ανεβει παρα πολυ η τιμη αφου δεν ειχα βλεψεις για υβριδικο.Τωρα αναμενω να φτιαξουν το βολβο για να γινει και εκτιμηση ,οποτε να ξερω τη διαφορα.

Εννοειται οτι θα παω και σε αλλη αντιπροσωπεια.

PLUG IN υβριδικο; ή mild hybrid (ολα τα dsg ειναι Mild)

Λογικα το Plug in με βαση αυτα που ειχα μαθει πριν 1-1.5 μηνα (κ ειχε κ τοτε στοκ)...

Εναλλακτικα η αναμονη ποια ειναι ;

Το volvo μη το δωσεις ανταλλαγη θα σε πετσοκοψουν :P Βαλτο στο καρ σε μια νορμαλ τιμη σε σχεση με καινουργιο αυτη τη στιγμή και θα φυγει εντος 2-3 ημερών... 

Επεξ/σία από paylidis
  • Like 1

1 λεπτό πριν, paylidis είπε

PLUG IN υβριδικο; ή mild hybrid (ολα τα dsg ειναι Mild)

Λογικα το Plug in με βαση αυτα που ειχα μαθει πριν 1-1.5 μηνα (κ ειχε κ τοτε στοκ)...

Εναλλακτικα η αναμονη ποια ειναι ;

Το volvo μη το δωσεις ανταλλαγη θα σε πετσοκοψουν :P 

οχι plug in .Ξερεις κατι που λες οτι θα  με πετσοκοψουν;

5 λεπτά πριν, cumulus είπε

οχι plug in .Ξερεις κατι που λες οτι θα  με πετσοκοψουν;

συγνωμη; Mild hybrid 44K? Το Plug in ειναι στα 45 με το κομφορτ... Πηγαινε και αλλου 😅

Φυσικα και θα σε πετσοκοψουν στην ανταλλαγη, εμενα μου εδιναν 4500 για αμαξι που πουλησα 9000 σε 15 ημερες εν μεσω Lockdown μαλιστα...

Για εμενα βαλτο 33000 σημερα στο καρ και εαν δεν εχει φυγει σε μια εβδομαδα κατεβασε το αλλο ενα χιλιαρικο, σιγουρα οχι κατω απο 30 παντως (το πιο φθηνό ειναι 31500 περιπου με πολυ περισσότερα χλμ). Στην ανταλλαγη αν σου δωσουν 26 θα ειναι θαυμα...

4 λεπτά πριν, paylidis είπε

συγνωμη; Mild hybrid 44K? Το Plug in ειναι στα 45 με το κομφορτ... Πηγαινε και αλλου 😅

Φυσικα και θα σε πετσοκοψουν στην ανταλλαγη, εμενα μου εδιναν 4500 για αμαξι που πουλησα 9000 σε 15 ημερες εν μεσω Lockdown μαλιστα...

Για εμενα βαλτο 33000 σημερα στο καρ και εαν δεν εχει φυγει σε μια εβδομαδα κατεβασε το αλλο ενα χιλιαρικο, σιγουρα οχι κατω απο 30 παντως (το πιο φθηνό ειναι 31500 περιπου με πολυ περισσότερα χλμ). Στην ανταλλαγη αν σου δωσουν 26 θα ειναι θαυμα...

Εννοειται οτι θα παω αλλου.

• Like 1

Στις 27/2/2022 στις 8:45 ΠΜ, cumulus είπε

Και τα δυο μου αρεσουν (ειμαι βολικος ανθρωπος 😝),αλλα με ενδιαφερει το θεμα αξιοπιστια.

Απλά πράγματα τότε ,πάρε το πιο φθηνό.

Qashqai 1.4 T 130 άλογα το καινούριο εννοώ φυσικά... πήγαινε δες το να πάρεις μία γεύση...

Επειδή παραπάνω γράφτηκε ότι μιλάμε για iphone vs alcatel γελάω λίγο δυνατά... να λέγαμε για Dacia οκει...

Μιλάμε για δύο μεσαία οικογενειακά SUV  που το ένα παίζει από 25 έως 30κ και το άλλο στα 44 45.000 όπως είπε ο φίλος.

Δείτε το καινούριο Qashqai πρώτα, δεν υπάρχει καλύτερο all around στα 25κ. Στα συν η ποιότητα κύλισης, λειτουργία ησυχία, μείον η κατανάλωση... δεν είναι πολύ χαμηλά όπως σε άλλα. 

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μήπως κάποιος που έχει το q3, γνωρίζει να μου πει αν είναι εντάξει η τοποθέτηση του epass δεξιά του καθρέπτη (δεξιά κοιτώντας από τη μέσα πλευρά, προς τα έξω); Το έχουμε παραλάβει (45 tfsi e s-line, υβριδικό και plug-in) και φοβάμαι μήπως δεν είναι η κατάλληλη θέση εκεί. Ξεφύλλισα manual αλλά δυστυχώς τζίφος. 

Επεξ/σία από MauroPaltoudias

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, MauroPaltoudias είπε

Μήπως κάποιος που έχει το q3, γνωρίζει να μου πει αν είναι εντάξει η τοποθέτηση του epass δεξιά του καθρέπτη (δεξιά κοιτώντας από τη μέσα πλευρά, προς τα έξω); Το έχουμε παραλάβει (45 tfsi e s-line, υβριδικό και plug-in) και φοβάμαι μήπως δεν είναι η κατάλληλη θέση εκεί. Ξεφύλλισα manual αλλά δυστυχώς τζίφος. 

Κανονικά στα μπιμπίκια το βάζεις. Εγώ το έβαλα λιγο πιο κάτω (για να μπορεί να μπαινοβγαίνει εύκολα και να μην είναι ανάποδα) χωρίς κανένα θέμα..! Φυσικά μπορούσε κ αριστερά να μπει αλλά δεν ήθελα να το έχω στο οπτικό μου πεδιο

5E93CE54-ABBE-4CD7-B0A5-156B58CDD9A5.jpeg

Επεξ/σία από paylidis
  • Like 2
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...