cumulus Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2022 53 λεπτά πριν, tutuyo είπε Ειναι κατι σαν θεσμος, σε καθε θεμα να εμφανιζεται ο φιλος με τον φτηνιαρικο καυστηρα πετρελαιου της ιπποδυναμης οσο ενα Κορσα 10ετιας, που του σμακαρε η πενβε τον πωπο 😀 Στο θεμα μας, θα πρεπει φιλε TS να μας δωσεις καποιες παραπανω πληροφοριες. Συγκρινεις ιδιες εκδοσεις, στα ιδια χρηματα? Διοτι το νεο Κασκαι, ουσιαστικα χανει το προσον της προηγουμενης γενιας την προσιτη τιμη και οι χαμηλες εκδοσεις του χανουν πολυ σε εξοπλισμο. Επισης το μοντελο της προηγουμενης γενιας ειχε αρκετα προβληματα συναρμογης, μαλλον ο Κολιν δεν πατουσε καλα τις βιδες στο Σαντερλαντ, ελπιζω να το εχουν βελτιωσει εκει Σχεδιαστικα νομιζω δεν υπαρχει συγκριση, το Κασκαι ειναι πολυ πιο ομορφο και δυναμικο, το Q3 βγαζει την γνωστη Αουντιστικη μπαρμπαδιλα α λα Σκοντα Μονο για αξιοπιστια ρωταω αυτη τη στιγμη .Αν καταληξω βλεπω εξοπλισμους κτλ αφου πρεπει να δω ποσο μου δινουν για το βολβο
tutuyo Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2022 6 λεπτά πριν, cumulus είπε Μονο για αξιοπιστια ρωταω αυτη τη στιγμη .Αν καταληξω βλεπω εξοπλισμους κτλ αφου πρεπει να δω ποσο μου δινουν για το βολβο Το Κασκαι ειναι εντελως νεο μοντελο και απο αποψη πλατφορμας αλλα και απο αποψη μοτερ αφου πλεον νομιζω παιζει σε ολες τις εκδοσεις hybrid υποβοηθηση. Οποτε δεν εχει περπατησει αρκετα ωστε να προλαβει να βγαλει θεματα. Τo Q3 ειναι πιο δοκιμασμενη λυση, δεν ξερω εαν εχουν εξαλειψει το θεμα με το kangaroo πλεον 1
tilaverboy Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2022 11 ώρες πριν, cumulus είπε Γιατρε μου μεσα επεσες για την αντιβιωση. Η αντιπροσωπεια τι να πει;Ειναι μεσα στην εγγυηση και το επισκευαζει αμεσως,αλλα σε 3 μηνες τερμα η εγγυηση.Σκεψου το αυτοκινητο ειναι στην οδικη της Κορινθου και μονο με πολλα παρακαλια η volvo δεχτηκε να το φερει Αθηνα,γιατι το συμβολαιο λεει κοντινοτερο σερβις που ηταν Πατρα. 1500 Γιατί δεν μιλάτε με έναν δικηγόρο; Να γράψετε και ένα αγγλικό κείμενο και να το στείλετε στην Volvo?
telis Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2022 Αυτό πάντως που έχω διαβάσει για το νέο QQ είναι η απαράδεκτη για τα μέτρα της εποχής κατανάλωση, δεν αναφέρομαι στις δηλωμένες μετρήσεις, αλλά αυτές που διαβάζω στα τεστ
JohnnypR Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2022 Δηλαδή κάποιοι θεωρούν τη Nissan για πέταμα απ ότι φαίνεται χωρίς να έχουν ιδέα 2
paylidis Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2022 TS θελεις γνωμη απο εμενα ή τη φανταζεσαι; Για γραψε και τιμες/εξοπλισμο ανα περιπτωση απο περιεργεια...
cumulus Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2022 41 λεπτά πριν, paylidis είπε TS θελεις γνωμη απο εμενα ή τη φανταζεσαι; Για γραψε και τιμες/εξοπλισμο ανα περιπτωση απο περιεργεια... Γιατί οχι Αισθητήρες παρκαρίσματος μπρος πισω Navigation 1500 κυβικά,βενζίνη,προτίμηση αυτόματο
paylidis Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2022 1 λεπτό πριν, cumulus είπε Γιατί οχι Αισθητήρες παρκαρίσματος μπρος πισω Navigation 1500 κυβικά,βενζίνη,προτίμηση αυτόματο Ο υπολοιπος εξοπλισμος; Τιμες ανα περιπτωση;
cumulus Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, tilaverboy είπε Γιατί δεν μιλάτε με έναν δικηγόρο; Να γράψετε και ένα αγγλικό κείμενο και να το στείλετε στην Volvo? Καλημέρα.Η αλήθεια είναι ότι μπορώ να φτάσω μέσω κολλητού και στον υιό Βασιλάκη,αφού αυτός είναι υπεύθυνος για το κομμάτι των αυτοκινήτων .Το εχω κάνει μια φορά ,για το αυτοκίνητο της συζύγου που το σέρβις μας κορόιδευε επι εβδομάδες και βέβαια το πρόβλημα ,μόλις έπεσε το τηλέφωνο,λύθηκε σε 24 ώρες .Παρότι μπορούσα να παραμείνω στο ίδιο σέρβις και να με έχουμε στα πούπουλα πήγα σε αυτό που είμαι τώρα και είμαι ευχαριστημένος. Δε θελω να το κάνω όμως γιατί μου θυμίζει θα φέρω τον μπαμπά μου να σε δείρει .Με δικηγόρο θα μπω σε μια ατελείωτη διαδικασία την οποία απεχθάνομαι. 7 λεπτά πριν, paylidis είπε Ο υπολοιπος εξοπλισμος; Τιμες ανα περιπτωση; Εξαρτάται τι έχει καθε εταιρία στάνταρ πχ Bluetooth integration,πλευρικούς αερόσακους,καθρέφτες που κλείνουν μόνοι τους,φώτα μεγάλη σκάλα - προβολείς αυτόματα κλπ .Η λίστα είναι μεγάλη και σαφώς δεν περιμένω να τα βρω όλα .Απλώς αν αλλάξω πάω με μπούσουλα τι εχω στο τωρινό αυτοκίνητο .Τιμή είμαι διατεθειμένος να δώσω μέχρι 8κ επιπλέον,αλλά πρέπει να μάθω ποσό δίνουν για την ανταλλαγή. Επεξ/σία 28 Φεβρουαρίου 2022 από cumulus 1
paylidis Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2022 4 λεπτά πριν, cumulus είπε Εξαρτάται τι έχει καθε εταιρία στάνταρ πχ Bluetooth integration,πλευρικούς αερόσακους,καθρέφτες που κλείνουν μόνοι τους,φώτα μεγάλη σκάλα - προβολείς αυτόματα κλπ .Η λίστα είναι μεγάλη και σαφώς δεν περιμένω να τα βρω όλα .Απλώς αν αλλάξω πάω με μπούσουλα τι εχω στο τωρινό αυτοκίνητο ΟΚ στο λεω γιατι στην Audi τα περισσότερα ειναι εξτρα με ανάλογο κόστος και αλλαγες στην κλιμακα των ΤΤ... Προσωπικα προτιμησα το Q3, το QQ δεν ηταν καν στη λιστα αυτών που είδα (για την ακριβεια ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΒΓΕΙ ΤΟ ΤΩΡΙΝΟ κ ειδα αυτο που κυκλοφορουσε τότε απο συναδελφο κατοχο και μονο που δε με επιασαν τα γελια - η τεχνολογια που φοραγε στο 90% ηταν κατωτερη του Bmw που ειχα απο το 2009). Μεταξυ των 2 παντως και υποθέτωντας ότι ειναι στην ιδια σχεδον τιμή (για αυτο σε ρωτάω εξοπλισμο σε σχεση με τιμη) σαφως θα πηγαινα στο Audi (στο οποιο με τον καταλληλο πωλητη-διαπραγματευση μπορεις να επιτυχεις πολυ καλυτερη τιμή απο του τιμοκαταλόγου)
cumulus Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2022 1 λεπτό πριν, paylidis είπε ΟΚ στο λεω γιατι στην Audi τα περισσότερα ειναι εξτρα με ανάλογο κόστος και αλλαγες στην κλιμακα των ΤΤ... Προσωπικα προτιμησα το Q3, το QQ δεν ηταν καν στη λιστα αυτών που είδα (για την ακριβεια ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΒΓΕΙ ΤΟ ΤΩΡΙΝΟ κ ειδα αυτο που κυκλοφορουσε τότε απο συναδελφο κατοχο και μονο που δε με επιασαν τα γελια - η τεχνολογια που φοραγε στο 90% ηταν κατωτερη του Bmw που ειχα απο το 2009). Μεταξυ των 2 παντως και υποθέτωντας ότι ειναι στην ιδια σχεδον τιμή (για αυτο σε ρωτάω εξοπλισμο σε σχεση με τιμη) σαφως θα πηγαινα στο Audi (στο οποιο με τον καταλληλο πωλητη-διαπραγματευση μπορεις να επιτυχεις πολυ καλυτερη τιμή απο του τιμοκαταλόγου) Ευχαριστώ για τις πληροφορίες.Πιθανόν θα κάνω μια βόλτα σήμερα από την αντιπροσωπεία.
paylidis Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2022 2 λεπτά πριν, cumulus είπε Ευχαριστώ για τις πληροφορίες.Πιθανόν θα κάνω μια βόλτα σήμερα από την αντιπροσωπεία. κανε αλλα μη τρομαξεις... 😅 αν εισαι αθηνα θα σε στειλω εγω σε πωλητη να παρεις την καλυτερη δυνατή τιμή
cumulus Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2022 35 λεπτά πριν, paylidis είπε κανε αλλα μη τρομαξεις... 😅 Εχω πάρει 2 lexotanil από το πρωί 😄
paylidis Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2022 1 λεπτό πριν, cumulus είπε Εχω πάρει 2 lexotanil από το πρωί 😄 Ε ενταξει με 2 λεξο πας ανετα να ακουσεις και τιμη καρεντα απροβληματιστα 😆
telis Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2022 1 ώρα πριν, paylidis είπε ΟΚ στο λεω γιατι στην Audi τα περισσότερα ειναι εξτρα με ανάλογο κόστος και αλλαγες στην κλιμακα των ΤΤ... Προσωπικα προτιμησα το Q3, το QQ δεν ηταν καν στη λιστα αυτών που είδα (για την ακριβεια ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΒΓΕΙ ΤΟ ΤΩΡΙΝΟ κ ειδα αυτο που κυκλοφορουσε τότε απο συναδελφο κατοχο και μονο που δε με επιασαν τα γελια - η τεχνολογια που φοραγε στο 90% ηταν κατωτερη του Bmw που ειχα απο το 2009). Μεταξυ των 2 παντως και υποθέτωντας ότι ειναι στην ιδια σχεδον τιμή (για αυτο σε ρωτάω εξοπλισμο σε σχεση με τιμη) σαφως θα πηγαινα στο Audi (στο οποιο με τον καταλληλο πωλητη-διαπραγματευση μπορεις να επιτυχεις πολυ καλυτερη τιμή απο του τιμοκαταλόγου) To Q3 sportback σε σχέση με το Q3 τι διαφορές έχει; βλέπω το αμάξωμα είναι διαφορετικό στο πίσω μέρος. Είναι μόνο αυτό;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα