Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 28/2/2022 στις 4:21 ΜΜ, GATE123 είπε

Το έφτιαξα κιόλας.... 😁 👍

Τα έβαλα όλα.

Από εκεί πλέον θα βάζω και τα επόμενα.

ενα λινκ για το club

Δημοσ.

@GATE123 μήπως τις σειρές στο club να τις κανείς να φαίνονται σαν thread ώστε εκτός από το να φαίνονται, να έχουμε και γρήγοροτερη πρόσβαση σε αυτές???

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, AtiX είπε

@GATE123 μήπως τις σειρές στο club να τις κανείς να φαίνονται σαν thread ώστε εκτός από το να φαίνονται, να έχουμε και γρήγοροτερη πρόσβαση σε αυτές???

Δηλαδή να ανοίξω θέμα εδώ για το club?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, GATE123 είπε

Δηλαδή να ανοίξω θέμα εδώ για το club?

Οχι βρε, απλά να κανείς λίγο πιο “εύκολα” στο να συμμετέχουμε στα θέματα του club… δες πχ τι είχα κάνει ως δομή/στήσιμο σε αυτό το club… 

Επεξ/σία από AtiX
  • Like 1
Δημοσ.

Φοβερή εισαγωγή και γμάτη σειρά μιλάμε για πολύ Τρελό Ροκ εντ Ρολ Αλογα με καραμπίνες Κιθάρες κλπ 😸

Δημοσ.
46 λεπτά πριν, AtiX είπε

Οχι βρε, απλά να κανείς λίγο πιο “εύκολα” στο να συμμετέχουμε στα θέματα του club… δες πχ τι είχα κάνει ως δομή/στήσιμο σε αυτό το club… 

Πώς το κάνω? 

(Δεν τα ξέρω και όλα)😛

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
32 λεπτά πριν, GATE123 είπε

Πώς το κάνω? 

(Δεν τα ξέρω και όλα)😛

φίλε μου, εκεί που γράφει "διαχείριση club" εξέλεξε να κάνεις "Θέματα", βγάζεις ένα όνομα πχ σειρές και από κάτω θα μπορείς να ξεκινάς να φτιάχνεις thread όπως και στο TV Series... ξέρω πως είναι διπλός κόπος αφού το έχεις κάνει ήδη δυο φορές αλλά δες μήπως μπορείς να τα μεταφέρεις...

ΥΓ: αν θέλεις κάνε με mod να στις φταίξω και μετά με βγάζεις... 😁

Επεξ/σία από AtiX
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, AtiX είπε

φίλε μου, εκεί που γράφει "διαχείριση club" εξέλεξε να κάνεις "Θέματα", βγάζεις ένα όνομα πχ σειρές και από κάτω θα μπορείς να ξεκινάς να φτιάχνεις thread όπως και στο TV Series... ξέρω πως είναι διπλός κόπος αφού το έχεις κάνει ήδη δυο φορές αλλά δες μήπως μπορείς να τα μεταφέρεις...

ΥΓ: αν θέλεις κάνε με mod να στις φταίξω και μετά με βγάζεις... 😁

Νομίζω κάτι κάναμε!!!

Επεξ/σία από GATE123
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κάτσε να το γράψω και δω........ 😛

Έχω τα 17 Μεταγλωττισμένα επεισόδια Saber Rider and the Star Sheriffs.

Τώρα έχω ένα δίλημμα.

Να ανεβάσω μόνο αυτά ή και τα 52 επεισόδια με αγγλικούς υπότιτλους και ιαπωνικο ήχο που είναι και το Original(Star Musketeer Bismark).

Επεξ/σία από GATE123
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

θα έλεγα όχι γιατί το γιαπωνέζικο έχει άλλη σειρά επεισοδιών και "διαφορετική" πλοκή. καλύτερα να ανέβαζες τα αμερικάνικα με αγγλικούς υπότιτλους. συγχαρητήρια πάντως για τη συλλογή σου. βάλε και technoman αν έχεις

Επεξ/σία από gsisr
Δημοσ.
3 ώρες πριν, gsisr είπε

θα έλεγα όχι γιατί το γιαπωνέζικο έχει άλλη σειρά επεισοδιών και "διαφορετική" πλοκή. καλύτερα να ανέβαζες τα αμερικάνικα με αγγλικούς υπότιτλους. συγχαρητήρια πάντως για τη συλλογή σου. βάλε και technoman αν έχεις

Τελικά τα ανέβασα και σαν bonus έχω και τα ελληνικά.

• Thanks 1
Δημοσ.
Στις 8/3/2022 στις 8:04 ΠΜ, gsisr είπε

Το ιαπωνικό είναι και πολύ πιο βίαιο επίσης σε σημείο που να χαλα το κλίμα των πρωινών και μεσημεριανων καρτούν.

Καλύτερα η αμερικανική έκδοση

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...