panatha1369 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 Στις 28/2/2022 στις 4:21 ΜΜ, GATE123 είπε Το έφτιαξα κιόλας.... 😁 👍 Τα έβαλα όλα. Από εκεί πλέον θα βάζω και τα επόμενα. ενα λινκ για το club
GATE123 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 8 λεπτά πριν, panatha1369 είπε ενα λινκ για το club 1
AtiX Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 @GATE123 μήπως τις σειρές στο club να τις κανείς να φαίνονται σαν thread ώστε εκτός από το να φαίνονται, να έχουμε και γρήγοροτερη πρόσβαση σε αυτές??? 1
GATE123 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 2 ώρες πριν, AtiX είπε @GATE123 μήπως τις σειρές στο club να τις κανείς να φαίνονται σαν thread ώστε εκτός από το να φαίνονται, να έχουμε και γρήγοροτερη πρόσβαση σε αυτές??? Δηλαδή να ανοίξω θέμα εδώ για το club?
AtiX Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, GATE123 είπε Δηλαδή να ανοίξω θέμα εδώ για το club? Οχι βρε, απλά να κανείς λίγο πιο “εύκολα” στο να συμμετέχουμε στα θέματα του club… δες πχ τι είχα κάνει ως δομή/στήσιμο σε αυτό το club… Επεξ/σία 2 Μαρτίου 2022 από AtiX 1
ELMastas Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 Φοβερή εισαγωγή και γμάτη σειρά μιλάμε για πολύ Τρελό Ροκ εντ Ρολ Αλογα με καραμπίνες Κιθάρες κλπ 😸
GATE123 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 46 λεπτά πριν, AtiX είπε Οχι βρε, απλά να κανείς λίγο πιο “εύκολα” στο να συμμετέχουμε στα θέματα του club… δες πχ τι είχα κάνει ως δομή/στήσιμο σε αυτό το club… Πώς το κάνω? (Δεν τα ξέρω και όλα)😛
AtiX Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 32 λεπτά πριν, GATE123 είπε Πώς το κάνω? (Δεν τα ξέρω και όλα)😛 φίλε μου, εκεί που γράφει "διαχείριση club" εξέλεξε να κάνεις "Θέματα", βγάζεις ένα όνομα πχ σειρές και από κάτω θα μπορείς να ξεκινάς να φτιάχνεις thread όπως και στο TV Series... ξέρω πως είναι διπλός κόπος αφού το έχεις κάνει ήδη δυο φορές αλλά δες μήπως μπορείς να τα μεταφέρεις... ΥΓ: αν θέλεις κάνε με mod να στις φταίξω και μετά με βγάζεις... 😁 Επεξ/σία 2 Μαρτίου 2022 από AtiX
GATE123 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, AtiX είπε φίλε μου, εκεί που γράφει "διαχείριση club" εξέλεξε να κάνεις "Θέματα", βγάζεις ένα όνομα πχ σειρές και από κάτω θα μπορείς να ξεκινάς να φτιάχνεις thread όπως και στο TV Series... ξέρω πως είναι διπλός κόπος αφού το έχεις κάνει ήδη δυο φορές αλλά δες μήπως μπορείς να τα μεταφέρεις... ΥΓ: αν θέλεις κάνε με mod να στις φταίξω και μετά με βγάζεις... 😁 Νομίζω κάτι κάναμε!!! Επεξ/σία 3 Μαρτίου 2022 από GATE123 1
AtiX Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 9 ώρες πριν, GATE123 είπε Νομίζω κάτι κάναμε!!! Μια χαρά μπράβο!!!! 🙂
GATE123 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Κάτσε να το γράψω και δω........ 😛 Έχω τα 17 Μεταγλωττισμένα επεισόδια Saber Rider and the Star Sheriffs. Τώρα έχω ένα δίλημμα. Να ανεβάσω μόνο αυτά ή και τα 52 επεισόδια με αγγλικούς υπότιτλους και ιαπωνικο ήχο που είναι και το Original(Star Musketeer Bismark). Επεξ/σία 4 Μαρτίου 2022 από GATE123
gsisr Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) θα έλεγα όχι γιατί το γιαπωνέζικο έχει άλλη σειρά επεισοδιών και "διαφορετική" πλοκή. καλύτερα να ανέβαζες τα αμερικάνικα με αγγλικούς υπότιτλους. συγχαρητήρια πάντως για τη συλλογή σου. βάλε και technoman αν έχεις Επεξ/σία 8 Μαρτίου 2022 από gsisr
GATE123 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 3 ώρες πριν, gsisr είπε θα έλεγα όχι γιατί το γιαπωνέζικο έχει άλλη σειρά επεισοδιών και "διαφορετική" πλοκή. καλύτερα να ανέβαζες τα αμερικάνικα με αγγλικούς υπότιτλους. συγχαρητήρια πάντως για τη συλλογή σου. βάλε και technoman αν έχεις Τελικά τα ανέβασα και σαν bonus έχω και τα ελληνικά. 1
petran79 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 Στις 8/3/2022 στις 8:04 ΠΜ, gsisr είπε θα έλεγα όχι γιατί το γιαπωνέζικο έχει άλλη σειρά επεισοδιών και "διαφορετική" πλοκή. καλύτερα να ανέβαζες τα αμερικάνικα με αγγλικούς υπότιτλους. συγχαρητήρια πάντως για τη συλλογή σου. βάλε και technoman αν έχεις Το ιαπωνικό είναι και πολύ πιο βίαιο επίσης σε σημείο που να χαλα το κλίμα των πρωινών και μεσημεριανων καρτούν. Καλύτερα η αμερικανική έκδοση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα