Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

MV5BYTIwNzE4YzItNzZjYy00ZGYxLWIyZWYtZDU2MzlmZGVkYTc5XkEyXkFqcGdeQXVyNTAyODkwOQ@@._V1_.jpg.ffca7d6e1b9f58d00384d28c6904bac2.jpg

Το BraveStarr είναι μια αμερικανική διαστημική σειρά κινουμένων σχεδίων γουέστερν . Τα αρχικά επεισόδια μεταδόθηκαν από τον Σεπτέμβριο του 1987 έως τον Φεβρουάριο του 1988 σε συνδικάτο. Δημιουργήθηκε ένα χρόνο μετά από μια συλλογή από φιγούρες δράσης που κυκλοφόρησε το 1986 από την Mattel. Το BraveStarr ήταν η τελευταία σειρά κινουμένων σχεδίων που παρήχθη από την Filmation και την Group W Productions που μεταδόθηκε πριν κλείσει το Filmation το 1989.

Πλοκή

Ο Marshall Bravestarr είναι ο νομοθέτης του πλανήτη της άγριας δύσης «Νέο Τέξας» με τη βοήθεια του Thirty-Thirty, του κυβερνητικού αλόγου που μιλάει και του αναπληρωτή Fuzz, του βοηθού του και του Shaman, του μέντορά του.  Ο Bravestarr με τις ειδικές του δυνάμεις πολεμά τον παράνομο Tex-Hex, τον αρχηγό των Carrion Bunch, που κυνηγούν το ορυκτό Kerium, ο Bravestarr ξεκινά να τακτοποιήσει τα πράγματα και να επιβάλει την ειρήνη και τη δικαιοσύνη στο "New Texas" 

Τα επεισόδια μπορείτε να τα βρείτε στην περιγραφή 

• Like 10
  • Thanks 3
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, Πέτρος είπε

Αγαπημένα όλα όσα έχεις βάλει μέχρι τώρα, αλλά περιμένω Saber Rider.

Θα έρθουν και αυτά κάποια στιγμή.

Τώρα ετοιμάζω το Batman - The Animated Series και τις 4 σεζόν.

• Like 8
Δημοσ.

Μας γυρίζεις πίσω στα ωραία χρόνια της παιδικής ηλικίας. Μπορεί να είναι παιδικά όμως με πιάνει συγκίνηση όταν έρχονται μνήμες εκείνης της εποχής.

• Like 2
Δημοσ.
6 ώρες πριν, liakinen είπε

Μας γυρίζεις πίσω στα ωραία χρόνια της παιδικής ηλικίας. Μπορεί να είναι παιδικά όμως με πιάνει συγκίνηση όταν έρχονται μνήμες εκείνης της εποχής.

Αυτά είναι τα ωραία.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, Πέτρος είπε

Αγαπημένα όλα όσα έχεις βάλει μέχρι τώρα, αλλά περιμένω Saber Rider.

SilverHawks εγω!

Επεξ/σία από omghi2u
  • Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, AtiX είπε

@GATE123 φίλε μου γιατί δεν φτιάχνεις ένα club με όλες αυτές τις δημοσιεύσεις? Στο λέω γιατί εδώ ψιλό χάνονται…

Έχω στο Facebook.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, AtiX είπε

Αν θες βοήθεια πες μου… 😁

Το έφτιαξα κιόλας.... 😁 👍

Τα έβαλα όλα.

Από εκεί πλέον θα βάζω και τα επόμενα.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...