Ntinaras Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2022 1 ώρα πριν, Makis38 είπε Honda Jazz. Το πλέον αδικημένο/παρεξηγημένο. Εργαλείο. Ειναι παρα πολυ ακριβο γι αυτο που προσφερει. 4
G.bar Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2022 4 ώρες πριν, PLACEBO_89 είπε Γιατι συνηθως εντος ποσο καιει μιας και το εχετε? Είναι γύρω στα 7l/100χλμ με κανονική οδήγηση εντός Αθήνας και καμία 10αρια χλμ Αττική οδό. Το καλοκαίρι με κλιματισμό ζορίζεται ακόμη περισσότερο. Παρόλα αυτά είμαστε ικανοποιημένοι, περισσότερο γιατί είναι πιο ωραίο από ένα yaris πχ. 1
BrokenGearbox Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2022 18 ώρες πριν, alexokanenas είπε Ισως ειναι καλύτερα να ξεκινήσουμε με το τι εισοδημα εχεις στο περιπου; Θα έχεις αρκετα λεφτά να συντηρείς ενα ωραιο/καλο/σπορ αυτοκινητο; Και παραλληλα να κάνεις τα ταδίδια σου, να έχεις το σπίτι σου, τις βολτες σου κτλ ; Ειναι δικοπο μαχαιρι σε αυτη την ηλικια, σιγουρα προτιμας ενα σπορ σε σχέση με κάποιον κουβα... Κοίτα σπορ αποκλείεται. Θέλω να είναι γύρω στα 100 άλογα όχι παραπάνω, δηλαδή να μπορώ να πάω ένα ταξίδι άνετα και να μην ζορίζει. Τώρα από οικονομικής απόψεως, πρώτο αμάξι παίρνω, δεν θέλω κάτι high class. Να μην μου τρώει πολλά σε βενζίνες και συνεργεία. Ευχαριστώ μάγκες για την βοήθεια! 1
Ntinaras Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 31 λεπτά πριν, BrokenGearbox είπε Κοίτα σπορ αποκλείεται. Θέλω να είναι γύρω στα 100 άλογα όχι παραπάνω, δηλαδή να μπορώ να πάω ένα ταξίδι άνετα και να μην ζορίζει. Τώρα από οικονομικής απόψεως, πρώτο αμάξι παίρνω, δεν θέλω κάτι high class. Να μην μου τρώει πολλά σε βενζίνες και συνεργεία. Ευχαριστώ μάγκες για την βοήθεια! Εχεις καμια προτιμηση σε χωρους η πορτες? Επεξ/σία 28 Φεβρουαρίου 2022 από Ntinaras
korakios Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2022 55 λεπτά πριν, BrokenGearbox είπε Να μην μου τρώει πολλά σε βενζίνες το "να μην τρώει" και η λέξη "βενζίνη" δε συμβαδίζουν στην ίδια πρόταση πρέπει απαραίτητα , μιας και δεν είχες ποτέ αμάξι, να κάνεις υπολογισμό ανα μήνα πόσα θα δίνεις για βενζίνες γιαυτό και λέω σχεδόν πάντα για lpg/cng , βέβαια ανάλογα την τσέπη του καθενός , αλλά πρέπει να δεις €/μήνα 1
BrokenGearbox Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2022 48 λεπτά πριν, Ntinaras είπε Εχεις καμια προτιμηση σε χωρους η πορτες? Όχι, αλλά να μην είναι καμία μαούνα 🤣. Να μπορώ να κινούμαι στην πόλη εύκολα.
PLACEBO_89 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 Στις 28/2/2022 στις 9:49 ΜΜ, BrokenGearbox είπε Κοίτα σπορ αποκλείεται. Θέλω να είναι γύρω στα 100 άλογα όχι παραπάνω, δηλαδή να μπορώ να πάω ένα ταξίδι άνετα και να μην ζορίζει. Τώρα από οικονομικής απόψεως, πρώτο αμάξι παίρνω, δεν θέλω κάτι high class. Να μην μου τρώει πολλά σε βενζίνες και συνεργεία. Ευχαριστώ μάγκες για την βοήθεια! Εχω οδηγησει sx4 1.6 120hp, swift 1.2 94hp, corsa d 1.4 100hp, polo v 1.4 85hp προσπαθουσα να καταλαβω που εχουν κρυψει τα αλογα!!!
bc00l Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 Ισως κανένα suzuki swift που αναφέρθηκε σου ταιριαζει σε αυτα που θες Δλδ οκ καίει λιγο παραπάνω απο ενα Yaris 1000cc, αλλα τουλάχιστον είναι νεανικό αυτοκίνητο. Απο αξιοπιστία ειναι καλα εκτος απο τις πρώτες εκδόσεις πριν του 2005-2006 που εχουν θεμα με την μοναδα Abs. Γνωμη μου μεινε σε Ιάπωνα... 1
babisskg Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 Στις 27/2/2022 στις 12:18 ΠΜ, BrokenGearbox είπε Καλησπέρα παιδία. Έχω ξεκινήσει την διαδικασία για να βγάλω δίπλωμα και ταυτόχρονα ψάχνομαι για αμάξι. Το budget μου είναι γύρω στα 8 χιλιάρικα, κατά προτίμηση βενζίνη. Έχετε καμία καλή πρόταση; Μέχρι στιγμής κοιτάω για γιαρις και αλφα ρομεο. Εννοείς το Mito μάλλον , οπότε σωστά έπεσε η πρόταση για Lancia Ypsilon ! 1
PLACEBO_89 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 Στις 27/2/2022 στις 8:50 ΜΜ, BrokenGearbox είπε Έτυχε και μια καλή πρόταση για Fiat 500. Του 12', γύρω στα 50κ χιλιόμετρα στα 5 χιλιάρικα, ενός γνωστού μου. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Να κοιτας την ροπη και απο ποσο χαμηλα την βγαζει! Αυτοι που κοιταζουν μονο τα αλογα ειναι επειδη δεν γνωριζουν..! Η fiat τα παει καλα σε αυτο το κομματι! Βρες κανε ενα t.d το i20 1.2 του 09-14 να δεις απο την στιγμη που πατας το γκαζι πως αναπνεει.. βαλε και μεγαλυτερη σχεση να δεις πως τραβαει.. για να εχεις μετρο συγκρισης και για τα υπολοιπα αυτοκινητα Ακομα και ενα 1.2 tsi εχει τα μειονεκτηματα του.. πχ κατω απο τις 2000στρ δουλευει παραταιρα! 1
PLACEBO_89 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 Στις 3/3/2022 στις 12:37 ΜΜ, PLACEBO_89 είπε Να κοιτας την ροπη και απο ποσο χαμηλα την βγαζει! Αυτοι που κοιταζουν μονο τα αλογα ειναι επειδη δεν γνωριζουν..! Η fiat τα παει καλα σε αυτο το κομματι! Βρες κανε ενα t.d το i20 1.2 του 09-14 να δεις απο την στιγμη που πατας το γκαζι πως αναπνεει.. βαλε και μεγαλυτερη σχεση να δεις πως τραβαει.. για να εχεις μετρο συγκρισης και για τα υπολοιπα αυτοκινητα Ακομα και ενα 1.2 tsi εχει τα μειονεκτηματα του.. πχ κατω απο τις 2000στρ δουλευει παραταιρα! Κοιταξτε αν ενα αυτοκινητο δεν ειναι σωστα ζυγισμενο φατε αλογα! Και δεν μιλαω για ανοιχτο δρομο αλλα για εδω μεσα σταματα-ξεκινα!
ProponitisTouKanape Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 Στις 2/3/2022 στις 2:32 ΜΜ, PLACEBO_89 είπε Εχω οδηγησει sx4 1.6 120hp, swift 1.2 94hp, corsa d 1.4 100hp, polo v 1.4 85hp προσπαθουσα να καταλαβω που εχουν κρυψει τα αλογα!!! Οδήγησες όλα αυτά, όλα ατμοσφαιρικά, και περίμενες οτι θα βάζουν φωτιά στην άσφαλτο; Για το μόνο που ίσως το δεχτώ οτι σε απογοήτευσε είναι το Sx4 γιατί θα περίμενες με 120 άλογα να πάει παραπάνω αλλά λογικά είναι όσο βαρύ είναι και το εργοστάσιο που το έφτιαξε και για αυτό σέρνεται Στις 3/3/2022 στις 12:37 ΜΜ, PLACEBO_89 είπε Να κοιτας την ροπη και απο ποσο χαμηλα την βγαζει! Αυτοι που κοιταζουν μονο τα αλογα ειναι επειδη δεν γνωριζουν..! Η fiat τα παει καλα σε αυτο το κομματι! Βρες κανε ενα t.d το i20 1.2 του 09-14 να δεις απο την στιγμη που πατας το γκαζι πως αναπνεει.. βαλε και μεγαλυτερη σχεση να δεις πως τραβαει.. για να εχεις μετρο συγκρισης και για τα υπολοιπα αυτοκινητα Ακομα και ενα 1.2 tsi εχει τα μειονεκτηματα του.. πχ κατω απο τις 2000στρ δουλευει παραταιρα! Το 1,2 ατμοσφαιρικό hyundai φαντάζομαι αναπνέει πάρα πολύ στις 1,500 στροφές π.χ.
PLACEBO_89 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 6 λεπτά πριν, ProponitisTouKanape είπε Οδήγησες όλα αυτά, όλα ατμοσφαιρικά, και περίμενες οτι θα βάζουν φωτιά στην άσφαλτο; Για το μόνο που ίσως το δεχτώ οτι σε απογοήτευσε είναι το Sx4 γιατί θα περίμενες με 120 άλογα να πάει παραπάνω αλλά λογικά είναι όσο βαρύ είναι και το εργοστάσιο που το έφτιαξε και για αυτό σέρνεται Το 1,2 ατμοσφαιρικό hyundai φαντάζομαι αναπνέει πάρα πολύ στις 1,500 στροφές π.χ. Δεν μιλησε κανεις για φωτια.. Αλλα η αισθηση που σου δινει το καθε αυτοκινητο εδω μεσα στην πολη! Δεν μου αρεσει αυτη η φιλοσοφια μην πεφτεις κατω απο τις 2000στρ γιατι γονατιζει.. Μην αλλαζεις ταχυτητα τοσο νωρις γιατι εχει μακριες σχεσεις.. Θα πατας περισσοτερο γκαζι γιατι εχει ηλεκτρογκαζο-χρονοκαθυστερηση.. Με λιγα λογια το αμαξι πρεπει να σου δινει την αισθηση παντα οτι εχεις μια ταχυτητα πιο κατω! Αρα μιλαω για νευρο! Στα t.d κανεις πωλητης δεν διαφωνησε μαζι μου στα σημεια που τα αυτοκινητα δεν ειχαν την καταλληλη ανταποκριση..!
ProponitisTouKanape Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 35 λεπτά πριν, PLACEBO_89 είπε Δεν μιλησε κανεις για φωτια.. Αλλα η αισθηση που σου δινει το καθε αυτοκινητο εδω μεσα στην πολη! Δεν μου αρεσει αυτη η φιλοσοφια μην πεφτεις κατω απο τις 2000στρ γιατι γονατιζει.. Μην αλλαζεις ταχυτητα τοσο νωρις γιατι εχει μακριες σχεσεις.. Θα πατας περισσοτερο γκαζι γιατι εχει ηλεκτρογκαζο-χρονοκαθυστερηση.. Με λιγα λογια το αμαξι πρεπει να σου δινει την αισθηση παντα οτι εχεις μια ταχυτητα πιο κατω! Αρα μιλαω για νευρο! Στα t.d κανεις πωλητης δεν διαφωνησε μαζι μου στα σημεια που τα αυτοκινητα δεν ειχαν την καταλληλη ανταποκριση..! Όλες οι ατμόσφαιρες ειναι ψόφιες κάτω απο τις 2,000 στροφές. Για να μη σου δινει αυτή την αίσθηση θα πρέπει να οδηγήσεις τουρμπάτο που δίνει μέγιστη ροπή στις 1,700-1,800 σ.α.λ. Και μια ατμόσφαιρα 1.2 όσο γκάζι και να πατήσεις αναπνέει όσο αναπνέει κι ένας που έχει άσθμα...
PLACEBO_89 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 48 λεπτά πριν, ProponitisTouKanape είπε Όλες οι ατμόσφαιρες ειναι ψόφιες κάτω απο τις 2,000 στροφές. Για να μη σου δινει αυτή την αίσθηση θα πρέπει να οδηγήσεις τουρμπάτο που δίνει μέγιστη ροπή στις 1,700-1,800 σ.α.λ. Και μια ατμόσφαιρα 1.2 όσο γκάζι και να πατήσεις αναπνέει όσο αναπνέει κι ένας που έχει άσθμα... Ο τροπος που αποδιδει ο καθε κινητηρας,σχεσεις σασμαν,ευαισθησια γκαζιου,σου δινει και το τελικο αποτελεσμα! πχ yaris 1.3 100hp vs auris 1.3 100hp. Φορανε τον ιδιο κινητηρα,πιο βαρυ το auris με διαφορα! Και ομως για μεσα στην πολη το auris φευγει ξεκαθαρα πιο καλα απο το yaris! Μου κανει ο πωλητης ναι γιατι στο auris λογω βαρους εχει πιο κοντο σασμαν! Προσεξε τωρα,μπορει το yaris να εχει μια καθυστερηση και μετα απο χ στροφες να αντισταθμιζει με το auris και να το περναει! Και??? Στην καθημερινοτητα για μεσα στην πολη το auris κερδιζει!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα