Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδία. Έχω ξεκινήσει την διαδικασία για να βγάλω δίπλωμα και ταυτόχρονα ψάχνομαι για αμάξι. Το budget μου είναι γύρω στα 8 χιλιάρικα, κατά προτίμηση βενζίνη. Έχετε καμία καλή πρόταση; Μέχρι στιγμής κοιτάω για γιαρις και αλφα ρομεο.

• Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
38 λεπτά πριν, BrokenGearbox είπε

Καλησπέρα παιδία. Έχω ξεκινήσει την διαδικασία για να βγάλω δίπλωμα και ταυτόχρονα ψάχνομαι για αμάξι. Το budget μου είναι γύρω στα 8 χιλιάρικα, κατά προτίμηση βενζίνη. Έχετε καμία καλή πρόταση; Μέχρι στιγμής κοιτάω για γιαρις και αλφα ρομεο.

εαν ειναι να δωσεις 8 μαρουλια για μεταχειρισμενο σαπακι (yaris) χιλιες φορες να κανεις υπομονη να ψαξεις για κανενα καλοδιατηρημενο και τυπικο με την συντηρηση του mito .

Δημοσ.

Πάρε ένα μικρό με 2-3Κ και όταν ξεπαρεις παίρνεις κάτι που θα γουστάρεις με την οικονομία που θα έχεις κάνει μέχρι τότε.

• Like 4
Δημοσ.
8 ώρες πριν, alexokanenas είπε

καλα αυτοκινητα και τα 2

Ναι στο Γιαρις αν θες απλα να κανεις την δουλεια σου

Ναι σε Αλφα αν θες να τα σκας καθε τρεις και λιγο στον -μελλοντικό- κολλητό σου μηχανικο , αλλα να εχεις ωραιο αμαξι

Αν είσαι ανάμεσα σε αυτά τα δύο μόνο, πήγαινε σε Άλφα Ρομέο. Βρες ένα που να έχει όλα του τα σέρβις σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο ή αντιπροσωπεία και συνέχισε να τα κάνεις εκεί. Φυσικά η συντήρηση είναι πιο ακριβή από του Yaris αλλά είναι και άλλη κατηγορία αυτοκίνητο.

Δημοσ.

Νομιζω ενα Corsa E σε αυτα τα χρηματα ειναι μονοδρομος.

Δεν εχει βγαλει σημαντικα προβληματα απο το '15 που λανσαριστηκε, εχει καλη ποιοτητα κατασκευης και λογικη συντηρηση

Δημοσ.
9 ώρες πριν, NTC Labs είπε

εαν ειναι να δωσεις 8 μαρουλια για μεταχειρισμενο σαπακι (yaris) χιλιες φορες να κανεις υπομονη να ψαξεις για κανενα καλοδιατηρημενο και τυπικο με την συντηρηση του mito .

Καλυτερα να παει στο αντιστοιχης χρονιας fiat punto, που πρακτικα ειναι το ιδιο αμαξι, και βγαινει και σε 5θυρο.

Εψαχνα κι εγω για Mito και κατεληξα οτι δεν αξιζει η τιμη του για το μεγεθος του.

Δημοσ.
13 ώρες πριν, BrokenGearbox είπε

peugeot 208  1.2 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ό,τι και να πάρεις, να ξέρεις είναι πολύ πιθανό όλο και κάπου να το φας. Σχεδόν όλοι οι γνωστοί μου κάπου κοπάνησαν στην αρχή. Κι εγώ το αστρα του πατέρα μου το έφαγα σε έναν τοίχο και μια εξώπορτα στην αρχή. Ευτυχώς είχε ήδη σκασίματα το χρώμα παντού, σπασμένο φανάρι και γρατσουνιές άρα δε νοιάστηκε κανεις.

Στη θέση σου θα έπαιρνα πιο φθηνό, ώστε να μην είναι τόσο ακριβό για να το κλαις αλλά ούτε και χρέπι του 2000 με κακή ασφάλεια, και σε λίγα χρόνια παίρνεις κάτι καλύτερο. 

Επεξ/σία από GodzillaCover
  • Like 2
Δημοσ.
5 hours ago, tutuyo said:

Νομιζω ενα Corsa E σε αυτα τα χρηματα ειναι μονοδρομος.

Γιατί είναι μονόδρομος? Πολύ βαρετό αμάξι χωρίς να ξεχωρίζει κάπου ιδιαίτερα. 

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, NickTG είπε

Γιατί είναι μονόδρομος? Πολύ βαρετό αμάξι χωρίς να ξεχωρίζει κάπου ιδιαίτερα. 

Ακριβώς.

Η χρυσή μετριότητα για ένα νέο οδηγό που δεν πρέπει να ανοίγεται, οδηγικα και οικονομικά

• Like 1
Δημοσ.

Μαζι με αυτα που ειπώθηκαν,

δες και το VW Polo,μοντέλο 2012-2014. 

Γενικα στα 8 χιλιάρικα, υπάρχουν πολλές επιλογές για μικρά, μικρομεσαία από 2010 και μετά. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Nabuko είπε

Και μετά δε θα μπορεί να το πουλήσει ούτε στον πατέρα του :P 

2 λεπτά πριν, jmmys είπε

Μαζι με αυτα που ειπώθηκαν,

δες και το VW Polo,μοντέλο 2012-2014. 

Γενικα στα 8 χιλιάρικα, υπάρχουν πολλές επιλογές για μικρά, μικρομεσαία από 2010 και μετά. 

Εσύ γυρεύοντας πας για το μπαν. Μα καλά προτείνεις VW;

3 ώρες πριν, GodzillaCover είπε

Ό,τι και να πάρεις, να ξέρεις είναι πολύ πιθανό όλο και κάπου να το φας. Σχεδόν όλοι οι γνωστοί μου κάπου κοπάνησαν στην αρχή. Κι εγώ το αστρα του πατέρα μου το έφαγα σε έναν τοίχο και μια εξώπορτα στην αρχή. Ευτυχώς είχε ήδη σκασίματα το χρώμα παντού, σπασμένο φανάρι και γρατσουνιές άρα δε νοιάστηκε κανεις.

Στη θέση σου θα έπαιρνα πιο φθηνό, ώστε να μην είναι τόσο ακριβό για να το κλαις αλλά ούτε και χρέπι του 2000 με κακή ασφάλεια, και σε λίγα χρόνια παίρνεις κάτι καλύτερο. 

Καλά κάπου θα το φάει αλλά δε σημαίνει πως θα το βγάλει ολική. Και σιγά που θα κλαίει αμάξι των 8,000 αμα το γρατζουνίσει. Φθορά χρήσης είναι

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, ProponitisTouKanape είπε

Και μετά δε θα μπορεί να το πουλήσει ούτε στον πατέρα του :P 

Διαφωνώ. Νομίζω το αδικείς λίγο. 

Αν θέλει αμάξι για μεταπώληση ας πάρει BMW, ένα 116 ας πούμε. 

Αν θέλει να μην ξεχωρίζει απ' τη μάζα έχουν αναφερθεί ήδη τα πανταχού γνωστά αναφερόμενα μοντέλα 😄

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...