redbighunter Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2022 Καλησπέρα σε όλους! Μπορεί κάποιος να βοηθήσει σε επιλογή ddr4? Μητρική: gigabyte x299 gaming 9 Cpu:7920x gpu: 3080 ti Χρήση 70% gaming...30% programming Πριν είχε 2*8gb gskill 3200c14 trident-z rgb (στο καθάρισμα του pc πήρε το ξαδερφάκι μου το ένα dimm χωρίς να τον δω και το πέταξε στο τζάκι γιατί νόμιζε ότι από το rgb είναι βεγγαλικά και θα κάνει και το τζάκι έτσι 😤😤😤....ναι ξέρω δεν είναι για διαιώνιση του είδους αλλά για πνίξιμο...) Επομένως ψάχνω kit που να καλυπτει τα ακόλουθα...: 1)2*8gb (δεν έχω χρειαστεί ποτέ παραπάνω κι αν χρειαστεί προσθέτω ξανά 2*8...) 2)rgb 3)future proof για αναβάθμιση σε τελευταία πλατφόρμα που να δέχεται ακόμη ddr4! Μπορεί να είναι λάθος μου...αλλά βλέπω είτε gskill trident-z rgb 4000c14 ή gskill trident-z rgb 5066c20! Τις βρίσκω και τις 2 σε παραπλήσια τιμή... Ευχαριστώ!
Apollonian Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2022 Τα G.Skill Trident Z 4000mhz στα c14 είναι πραγματικό overkill και καλύτερα από την δεύτερη επιλογή σου. Παρ'ολα αυτά, αν θέλεις να γλιτώσεις 80 ευρώ χωρίς να δεις διαφορά σε επιδόσεις και να έχεις και περισσότερο χώρο για μελλοντικά φορτώματα, η δική μου πρόταση είναι να πας σε G.Skill Trident Z Neo 32GB στο sweet spot των 3600mhz και πολύ καλό CL16. 😉 1
redbighunter Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2022 8 ώρες πριν, Apollonian είπε Τα G.Skill Trident Z 4000mhz στα c14 είναι πραγματικό overkill και καλύτερα από την δεύτερη επιλογή σου. Παρ'ολα αυτά, αν θέλεις να γλιτώσεις 80 ευρώ χωρίς να δεις διαφορά σε επιδόσεις και να έχεις και περισσότερο χώρο για μελλοντικά φορτώματα, η δική μου πρόταση είναι να πας σε G.Skill Trident Z Neo 32GB στο sweet spot των 3600mhz και πολύ καλό CL16. 😉 Για το τωρινό σύστημα το καταλαβαίνω ότι οι 2 επιλογές που έβαλα είναι overkill! Υποτίθεται το 3200c14 και το 3600c16 ήταν το sweet spot για το x299 socket! Τα extra MHz τα λέω ώστε να ταιριάξουν καλύτερα σε αναβάθμιση σε τελευταίας γενιάς socket!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα