Saloufas Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 38 λεπτά πριν, mtifosi είπε Γιατι τα γραφικα, περιβαλλοντα, animation του halo δεν ακουμπανε τις συγκεκριμενες παραγωγες. Ετσι ασχοληθειτε με το CrossfireX που δεν εχει bugs 🤣 Να υποθέσω μέσα στις συγκεκριμένες παραγωγές βάζεις και το TLOU2 ? Έφαγα και εγώ το Hype! πήρα ps4 γιατί έβλεπα αυτό..... Αλλά όταν ήρθε η ώρα του gameplay και σταμάτησαν τα cinematics έφαγα κοράκι.... Επεξ/σία 27 Φεβρουαρίου 2022 από Saloufas 1
mtifosi Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2022 36 λεπτά πριν, Saloufas είπε Να υποθέσω μέσα στις συγκεκριμένες παραγωγές βάζεις και το TLOU2 ? Έφαγα και εγώ το Hype! πήρα ps4 γιατί έβλεπα αυτό..... Αλλά όταν ήρθε η ώρα του gameplay και σταμάτησαν τα cinematics έφαγα κοράκι.... Όχι το last of us 2 έχεις δίκιο δεν μπαίνει , εξάλλου τι να πει σε τίτλους όπως το CossfireX που μάλιστα είναι και δωρεάν στο game pass … 1
Saloufas Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2022 3 λεπτά πριν, mtifosi είπε Όχι το last of us 2 έχεις δίκιο δεν μπαίνει , εξάλλου τι να πει σε τίτλους όπως το CossfireX που μάλιστα είναι και δωρεάν στο game pass … Για Halo μίλησες πιο πάνω, αλλάζεις γκολπόστ βλέπω όπως σε βολεύει. 😉 Άσε δεν ανεβάζω άλλες φώτος γιατί σου χαλάει το αφήγημα των αποκλειστικών που δεν τα φτάνουν άλλες παραγωγές. Αλλά θα πρέπει να κοιτάξεις το θέμα με τα cinematics, δεν σε κατηγορώ, όταν τρως από τις 20ώρες συνολικού gameplay 12 ολόκληρες ώρες σε cinemaics είναι λογικό ο εγκέφαλος να νομίζει στο τέλος ότι είδε και έπαιξε τα γραφικά από τα cinematics. 1
mtifosi Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2022 1 λεπτό πριν, Saloufas είπε Για Halo μίλησες πιο πάνω, αλλάζεις γκολπόστ βλέπω όπως σε βολεύει. 😉 Άσε δεν ανεβάζω άλλες φώτος γιατί σου χαλάει το αφήγημα των αποκλειστικών που δεν τα φτάνουν άλλες παραγωγές. Αλλά θα πρέπει να κοιτάξεις το θέμα με τα cinematics, δεν σε κατηγορώ, όταν τρως από τις 20ώρες συνολικού gameplay 12 ολόκληρες ώρες σε cinemaics είναι λογικό ο εγκέφαλος να νομίζει στο τέλος ότι είδε και έπαιξε τα γραφικά από τα cinematics. A ναι ειναι και το Halo για βαλε κανενα screen και απο αυτο. Οσο για τα υπολοιπα απλα ασχολιαστα γιατι το gameplay του last of us 2 δεν το ακουμπαει τιποτα. Οποτε γυρισε στο συγκλονιστικο CrossfireX και ασε τα cinematic και τις λοιπες ασυρνατησιες. 1
Anastazio Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 14 minutes ago, Saloufas said: Για Halo μίλησες πιο πάνω, αλλάζεις γκολπόστ βλέπω όπως σε βολεύει. 😉 Άσε δεν ανεβάζω άλλες φώτος γιατί σου χαλάει το αφήγημα των αποκλειστικών που δεν τα φτάνουν άλλες παραγωγές. Αλλά θα πρέπει να κοιτάξεις το θέμα με τα cinematics, δεν σε κατηγορώ, όταν τρως από τις 20ώρες συνολικού gameplay 12 ολόκληρες ώρες σε cinemaics είναι λογικό ο εγκέφαλος να νομίζει στο τέλος ότι είδε και έπαιξε τα γραφικά από τα cinematics. 1 hour ago, Saloufas said: Να υποθέσω μέσα στις συγκεκριμένες παραγωγές βάζεις και το TLOU2 ? Έφαγα και εγώ το Hype! πήρα ps4 γιατί έβλεπα αυτό..... Αλλά όταν ήρθε η ώρα του gameplay και σταμάτησαν τα cinematics έφαγα κοράκι.... Να κραξεις για το οτι κανανε τριμπουρδελο το συμπαν με τις επιλογες των χαρακτηρων,να κραξουμε μαζι,αλλα την παραγωγη του last of us δε τη βλεπει η μαικροσοφτ στο γκειμπας,ουτε με το κυαλι. Επεξ/σία 27 Φεβρουαρίου 2022 από Anastazio
Saloufas Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2022 Μόλις τώρα, mtifosi είπε A ναι ειναι και το Halo για βαλε κανενα screen και απο αυτο. Οσο για τα υπολοιπα απλα ασχολιαστα γιατι το gameplay του last of us 2 δεν το ακουμπαει τιποτα. Οποτε γυρισε στο συγκλονιστικο CrossfireX και ασε τα cinematic και τις λοιπες ασυρνατησιες. Πάλι αλλάζεις γκολπόστ, μίλησες για "γραφικα, περιβάλλοντα, animation" και τώρα το γυρνάς σε gameplay. Οκ προφανώς ήρθες σε δύσκολη θέση το αντιλαμβάνομαι. Το να αναφέρεις συνέχεια το crossfire που δεν είναι από 1rst party studio της MS για να συγκρίνεις δεν σε κάνει να δείχνεις και πολύ έξυπνο να ξέρεις. Και η Sony είχε αποκλειστικά μπαρούφες, δες Godfall, destruction all star κτλ αλλά δεν έχει σχέση με το θέμα. 3 λεπτά πριν, Anastazio είπε Να κραξεις για το οτι κανανε τριμπουρδελο το συμπαν με τις επιλογες των χαρακτηρων,να κραξουμε μαζι,αλλα την παραγωγη του last of us δε τη βλεπει η μαικροσοφτ στο γκειμπας,ουτε με το κυαλι. Για γραφικά και περιβάλλοντα μίλησα μόνο. 1
mtifosi Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, Saloufas είπε Πάλι αλλάζεις γκολπόστ, μίλησες για "γραφικα, περιβάλλοντα, animation" και τώρα το γυρνάς σε gameplay. Οκ προφανώς ήρθες σε δύσκολη θέση το αντιλαμβάνομαι. Το να αναφέρεις συνέχεια το crossfire που δεν είναι από 1rst party studio της MS για να συγκρίνεις δεν σε κάνει να δείχνεις και πολύ έξυπνο να ξέρεις. Και η Sony είχε αποκλειστικά μπαρούφες, δες Godfall, destruction all star κτλ αλλά δεν έχει σχέση με το θέμα. Για γραφικά και περιβάλλοντα μίλησα μόνο. Α ναι ειναι και το animation που ειναι χαλια στο Last of us 2, τι να κανουμε δεν φτανει ας πουμε Halo αλλα οκ το δεχομαι. Καλα ναι γραφικα, περιβαλλοντα κατω απο την βαση. Και αυτο το Forbiden West προσφατα που βγηκε και στο ps4 τραγικο. Ολα cinematic ειναι ολα. Αντε να δουμε τι αλλα μαργαριταρια θα διαβασουμε. Επεξ/σία 27 Φεβρουαρίου 2022 από mtifosi 1
Anastazio Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2022 8 minutes ago, Saloufas said: Πάλι αλλάζεις γκολπόστ, μίλησες για "γραφικα, περιβάλλοντα, animation" και τώρα το γυρνάς σε gameplay. Οκ προφανώς ήρθες σε δύσκολη θέση το αντιλαμβάνομαι. Το να αναφέρεις συνέχεια το crossfire που δεν είναι από 1rst party studio της MS για να συγκρίνεις δεν σε κάνει να δείχνεις και πολύ έξυπνο να ξέρεις. Και η Sony είχε αποκλειστικά μπαρούφες, δες Godfall, destruction all star κτλ αλλά δεν έχει σχέση με το θέμα. Για γραφικά και περιβάλλοντα μίλησα μόνο. Μπρο μου καλο θα ηταν να μας παραθεσεις μια αντιστοιχα πιο φλουιντ εμπειρια στο xbox one που βγηκε το 13 μαζι με το πλειστεσιο το 4 που επαιξες το λαστ οφ ας,γιατι αν το παιξεις στο ps5 παρεα με μια oled η εμπειρια θα ειναι σαφως διαφορετικη.
Saloufas Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2022 Μόλις τώρα, mtifosi είπε Α ναι ειναι και το animation που ειναι χαλια στο Last of us 2, τι να κανουμε δεν φτανει ας πουμε Halo αλλα οκ το δεχομαι. Καλα ναι γραφικα, περιβαλλοντα κατω απο την βαση. Και αυτο το Forbiden West προσφατα που βγηκε και στο ps4 τραγικο. Αντε να δουμε τι αλλα μαργαριταρια θα διαβασουμε. Μόνο σου τα λες μόνος σου αλλάζεις την κουβέντα όπως σε βολέυει, πήγες στο Horizon τώρα! χαχαχαχα! Animations το TLOU2 έχει φοβερά όπως και οι μηχανισμοί του gameplay είναι άριστοι, αλλά γραφικά και περιβάλλοντα είναι για κλάματα in game. Αμα δεν αντιλαμβάνεσαι τους pre baked στατικούς φωτισμούς και τα άθλια shadows έως ανύπαρκτα σε πολλά σημεία δεν είναι δικό μου πρόβλημα.
mtifosi Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2022 Μόλις τώρα, Saloufas είπε Μόνο σου τα λες μόνος σου αλλάζεις την κουβέντα όπως σε βολέυει, πήγες στο Horizon τώρα! χαχαχαχα! Animations το TLOU2 έχει φοβερά όπως και οι μηχανισμοί του gameplay είναι άριστοι, αλλά γραφικά και περιβάλλοντα είναι για κλάματα in game. Αμα δεν αντιλαμβάνεσαι τους pre baked στατικούς φωτισμούς και τα άθλια shadows έως ανύπαρκτα σε πολλά σημεία δεν είναι δικό μου πρόβλημα. Καλα οτι να ναι. Το last of us 2 το ξερεις οτι βγηκε και στο ps4...? Τι ηθελες να εχει ray tracing..ή μηπως εσυ τα αντιλαμβανεσαι σε αλλα engine του xbox one. Αν θελεις να τα δεις βαλε rachet στο ps5. Ουτε μια βασικη αντιληψη συγκρισης δεν υπαρχει. 1
Anastazio Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2022 14 minutes ago, Saloufas said: Μόνο σου τα λες μόνος σου αλλάζεις την κουβέντα όπως σε βολέυει, πήγες στο Horizon τώρα! χαχαχαχα! Animations το TLOU2 έχει φοβερά όπως και οι μηχανισμοί του gameplay είναι άριστοι, αλλά γραφικά και περιβάλλοντα είναι για κλάματα in game. Αμα δεν αντιλαμβάνεσαι τους pre baked στατικούς φωτισμούς και τα άθλια shadows έως ανύπαρκτα σε πολλά σημεία δεν είναι δικό μου πρόβλημα. Νταξει αλλά το αντίστοιχο Xbox του 13 παίζει να μη σηκώνει ούτε το GUI του gamepass οπότε δεν έχει νόημα η κουβέντα, και το ότι έτρεξε το δε λαστ οφ ας στο ψοφίμι το PS4 επιτυχία είναι.
chncynic Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2022 Έλα σιγά σιγά φτάσαμε στο TLOU χαχαχαχ - πάει το κάστρο του streaming. Πάει και το κάστρο του metacritic. Πάει το κάστρο με τα bugs. Άντε να δούμε τι θα εφεύρουμε τώρα για να κάνουμε Φασούλα. 1 1
Saloufas Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2022 1 λεπτό πριν, mtifosi είπε Καλα οτι να ναι. Το last of us 2 το ξερεις οτι βγηκε και στο ps4...? Τι ηθελες να εχει ray tracing..ή μηπως εσυ τα αντιλαμβανεσαι σε αλλα engine του xbox one. Αν θελεις να τα δεις βαλε rachet στο ps5. Ουτε μια βασικη αντιληψη συγκρισης δεν υπαρχει. Το ξέρω, εκεί το παίζω άλλωστε. Δεν θέλω να έχει ray tracing. Θέλω να σταματήσετε όλοι εσείς τις αρλούμπες ότι σε γραφικά οι παραγωγές της Sony είναι απλησίαστες. Πήρα ps4 slim και στην συνέχεια ps4 pro αλλά αυτό το πράγμα ακόμα δεν μπορώ να το δω. Αντιθέτως βλέπω πολύ χαριτωμένα cinematics και πολύ γυαλισμένες παραγωγές, αλλά οι περισσότερες έχουν χάλια φωτισμούς και shadows. Μην επεκταθούμε και σε checkerboard που στο 10 λεπτο θες 10 ντεπόν. Σαν pc gamer κυρίως τα περισσότερα χρόνια όταν βλέπω άτομα ακόμα να μην μπορούν να ξεχωρήσουν τα cinematics από τα in game γραφικά και να μιλάνε με τόση υπεροψία για τις παραγωγές της Sony μου βαράει νεύρο! Βαλε να δεις γραφικά Crysis3 ulra in game και συγκρινέτο με το TLOU2, παιχνίδι του 2013 με παιχνίδι του 2018. Το crysis ακομα και σήμερα ρίχνει σαγόνια αλλά όταν βγήκε το TLOU2 όλοι λέγανε τα καλύτερα γραφικά που έχουμε δει ποτέ!!! Είναι μόνο να γελάς με τέτοια σχόλια πάντως. 2 1
NickTG Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2022 2 hours ago, mtifosi said: Γιατι τα γραφικα, περιβαλλοντα, animation του halo δεν ακουμπανε τις συγκεκριμενες παραγωγες. Ούτε καν τα ακουμπάνε. Μάλιστα. Για πόση απόσταση μιλάμε? Ξαφνικά βλέπω τα λεφτά τα βάλαμε σε δεύτερη μοίρα, διότι μέχρι πρόσφατα ακούγαμε για τα ποσά λεφτά δίνουν για τις παραγωγές. 1
liberostelios Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2022 3 ώρες πριν, NickTG είπε Από ότι είδες εγώ δεν έγραψα κάτι. Προς το παρόν έχω μόνο δηλώσεις σαν αυτή: https://www.nme.com/news/gaming-news/phil-spencer-says-xbox-game-pass-is-very-very-sustainable-right-now-3096501 Χωρίς πολύ συγκεκριμένα νούμερα δεν ξέρω πως μπορούμε να βγάλουμε κάποιο συμπέρασμα. Υποθέτω οι πηγές στο internet τα έχουν αυτά τα νούμερα. Αν θες μπορείς να τις παραθέσεις εδώ. Τα 25Μ game pass users αναφέρονται εδώ: https://news.microsoft.com/2022/01/18/microsoft-to-acquire-activision-blizzard-to-bring-the-joy-and-community-of-gaming-to-everyone-across-every-device/ (το βρήκα από τη Wikipedia). Τα 50Μ PS plus users είναι εδώ: https://www.statista.com/statistics/532431/playstation-plus-subscribers-global/. Οι Netflix users είναι 200Μ και το βρήκα από εδώ: https://www.statista.com/statistics/250934/quarterly-number-of-netflix-streaming-subscribers-worldwide/. Είχα γράψει μάλλον λανθασμένα για 300Μ+ γιατί το είδα σε κάποιο άρθρο. Τα επίπεδα μισθών για developers που είχα κατά νου είναι περίπου στα 30-50K το χρόνο (αναλόγως την εταιρεία και το ρόλο φυσικά) και το ξέρω από τις 2-3 συνεντεύξεις που πέρασα με τέτοιες εταιρείες σε κάποιες, αποτυχημένες είναι αλήθεια, προσπάθειες να μεταπηδήσω στον κλάδο (αλλά μπορείς να το διασταυρώσεις και με το Glassdoor). Το budget του TLOU 2 υπολογίζεται στα 100Μ (αλλά είναι ασαφές αν περιέχει τους μισθούς κλπ). Το τι λέει ο Phil Spencer μου είναι αδιάφορο, όπως αδιάφορο είναι ότι και καλά τα 80€ ανά παιχνίδι είναι αναγκαία συνθήκη για τη βιωσιμότητα των παιχνιδιών, όπως προσπάθησαν να μας πείσουν 1,5 χρόνο πριν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα