NickTG Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2022 40 minutes ago, liberostelios said: Συμφωνώ. Στα 30-40€ το μοντέλο αρχίζει να γίνεται βιώσιμο. Υποθέτω έχεις κάνει κάποια μελέτη για τα νούμερα? 1
Super Moderators Snoob Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2022 Super Moderators Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2022 49 λεπτά πριν, WolvesInTheThroneRoom είπε Εμ πως γινεται να ειναι εξαιρετικο value και να μην σου αρεσει; [...] Δεν μου αρέσει γιατί σε βάζει στο λούκι να πληρώνεις εσαεί. Κι αυτό που είναι τώρα, πράγματι, εξαιρετικό vfm, αύριο μπορεί να μην είναι. Ή, μπορεί να αποφασίσω πως δεν θέλω να συνεχίσω τη συνδρομή, οπότε, τι μου μένει, από τα χρήματα που ξόδεψα; 2 1
Radiatedsoul Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2022 11 λεπτά πριν, Snoob είπε Ή, μπορεί να αποφασίσω πως δεν θέλω να συνεχίσω τη συνδρομή, οπότε, τι μου μένει, από τα χρήματα που ξόδεψα; Μενουν ολα τα "saves" απο τα παιχνιδια, ο χρονος που ξοδευεις στα παιχνιδια δεν σβηνει αν σταματησεις την συνδρομη. Μπορεις ανα πασα στιγμη να αγορασεις το παιχνιδι που θελεις, και ολο το progress σου ειναι εκει. 1
mtifosi Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2022 17 ώρες πριν, liberostelios είπε Προσωπικά, εγώ αυτό που λες το σέβομαι. Το ερώτημα είναι το πως θα είναι βιώσιμο ένα μοντέλο με το οποίο οι developers θα ζουν με 3 παιχνίδια για 10€. Spoiler alert: δε θα ζουν (τουλάχιστον όχι για να φτιάχνουν ποιοτικές παραγωγές). Δεν είναι τυχαίο ότι η Sony έχει πολύ ποιοτικότερα exclusives από τη Microsoft. Σημειωτέον, όλα αυτά σε έναν κλάδο που έχει αρκετά κακές συνθήκες εργασίας και χαμηλές αποδοχές. Να μην παρεξηγηθώ, εννοείται ότι η Sony αισχροκερδεί και υπερκοστολογεί έχοντας φτιάξει ένα "μονοπώλιο". Το πρόβλημα είναι ότι η πρόταση της Microsoft δεν είναι λύση, αλλά ακόμα μεγαλύτερη καταστροφή για τον κλάδο. Στην ουσία αυτή τη στιγμή ρίχνει ρευστό σε ένα βαρέλι χωρίς πάτο μέχρι να φέρει τον ανταγωνισμό σε δύσκολη θέση. Και τότε η λύση θα είναι η εξής: είτε το game pass θα γίνει πανάκριβο για να είναι βιώσιμο, είτε θα πέσει η ποιότητα όλων των παιχνιδιών. 10€ το μήνα ίσως αρκούν για να έχεις ετήσιο NBA 2K, FIFA, COD κλπ ξαναζεσταμενα games, αλλά μην περιμένεις Ghost of Tsushima, The Last of Us με τέτοια χρήματα. Καλα μην εισαι για τιποτα σιγουρος, γιατι για καποιους παραγωγες οπως πχ το ghost of tsushima, spider-man,last-of us,rachet,horizon,god of war, uncharted ειναι το ιδιο με παραγωγες οπως halo infinity,doom,wolfenstein,hades και hollow Knight. 1 1 1
Super Moderators Snoob Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2022 Super Moderators Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2022 2 ώρες πριν, Radiatedsoul είπε Μενουν ολα τα "saves" απο τα παιχνιδια, ο χρονος που ξοδευεις στα παιχνιδια δεν σβηνει αν σταματησεις την συνδρομη. Μπορεις ανα πασα στιγμη να αγορασεις το παιχνιδι που θελεις, και ολο το progress σου ειναι εκει. Αυτό ακριβώς, πρέπει να το αγοράσεις το παιχνίδι. Τόσο καιρό, το νοικιάζεις. Αυτό δεν μου αρέσει, προτιμώ να δίνω στοχευμένα χρήματα σε στοχευμένους τίτλους και να μου μένουν, παρά να νοικιάζω. Προφανώς, κάποιος που παίζει πάρα πολλούς τίτλους ή δεν έχει τέτοιο θέμα, το βλέπει αλλιώς. Επαναλαμβάνω, για αυτά που ζητάνε, δίνουν πάρα πολύ καλή αξία, όμως το μοντέλο, ως μοντέλο δεν μου αρέσει. 2
chncynic Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2022 1 ώρα πριν, mtifosi είπε Καλα μην εισαι για τιποτα σιγουρος, γιατι για καποιους παραγωγες οπως πχ το ghost of tsushima, spider-man,last-of us,rachet,horizon,god of war, uncharted ειναι το ιδιο με παραγωγες οπως halo infinity,doom,wolfenstein,hades και hollow Knight. Horizon Forbidden West είναι στη λίστα ?
liberostelios Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2022 4 ώρες πριν, NickTG είπε Υποθέτω έχεις κάνει κάποια μελέτη για τα νούμερα? Τα νούμερα που ανέφερα είναι από πηγές στο internet και σε γενικές γραμμές δίνουν μια εικόνα. Δεν έχω χρόνο να κάνω πλήρη μελέτη για να σε πείσω. Φαντάζομαι εσύ πιστεύεις ότι 10€ για αυτήν την υπηρεσία είναι βιώσιμο μοντέλο και είμαι σίγουρος ότι έχεις πιο εμπεριστατωμένη άποψη.
adamv123 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2022 2 ώρες πριν, mtifosi είπε Καλα μην εισαι για τιποτα σιγουρος, γιατι για καποιους παραγωγες οπως πχ το ghost of tsushima, spider-man,last-of us,rachet,horizon,god of war, uncharted ειναι το ιδιο με παραγωγες οπως halo infinity,doom,wolfenstein,hades και hollow Knight. Και επειδή το hades και το hollow knight δεν έχουν φανταχτερά γραφικά σημαίνει ότι είναι κακα παιχνίδια??
mtifosi Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2022 1 ώρα πριν, chncynic είπε Horizon Forbidden West είναι στη λίστα ? Οχι γιατι βγηκε μαζι με την υπερπαραγωγη του CrossfireX, τι να το βαλω πολυ ανωτερο το δευτερο ετσι 🤣 22 λεπτά πριν, adamv123 είπε Και επειδή το hades και το hollow knight δεν έχουν φανταχτερά γραφικά σημαίνει ότι είναι κακα παιχνίδια?? Δεν μιλασα για κακα παιχνιδια αλλα για κοστος και ποιοτητα παραγωγης... 1 1 1
NickTG Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2022 1 hour ago, liberostelios said: Τα νούμερα που ανέφερα είναι από πηγές στο internet και σε γενικές γραμμές δίνουν μια εικόνα. Δεν έχω χρόνο να κάνω πλήρη μελέτη για να σε πείσω. Φαντάζομαι εσύ πιστεύεις ότι 10€ για αυτήν την υπηρεσία είναι βιώσιμο μοντέλο και είμαι σίγουρος ότι έχεις πιο εμπεριστατωμένη άποψη. Από ότι είδες εγώ δεν έγραψα κάτι. Προς το παρόν έχω μόνο δηλώσεις σαν αυτή: https://www.nme.com/news/gaming-news/phil-spencer-says-xbox-game-pass-is-very-very-sustainable-right-now-3096501 Χωρίς πολύ συγκεκριμένα νούμερα δεν ξέρω πως μπορούμε να βγάλουμε κάποιο συμπέρασμα. Υποθέτω οι πηγές στο internet τα έχουν αυτά τα νούμερα. Αν θες μπορείς να τις παραθέσεις εδώ. 3 hours ago, mtifosi said: Καλα μην εισαι για τιποτα σιγουρος, γιατι για καποιους παραγωγες οπως πχ το ghost of tsushima, spider-man,last-of us,rachet,horizon,god of war, uncharted ειναι το ιδιο με παραγωγες οπως halo infinity,doom,wolfenstein,hades και hollow Knight. Θα ήθελα ένα quote από εδώ που να λέει ότι το Hades και το Hollow Knight σαν παραγωγές είναι αντίστοιχα με τα υπόλοιπα. Ή έστω ένα link προς οποιονδήποτε έστω και λίγο σχετικό που να λέει κάτι τέτοιο. Επίσης θα ήθελα να μας πεις γιατί το Halo Infinity δεν είναι ως παραγωγή στο επίπεδο αυτών της Sony.
chncynic Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2022 10 λεπτά πριν, mtifosi είπε Ε οχι και τριτοτεταρτο το the legendary franchise CroosfireX συμφωνα με την ms που ηρθε και στο gamepass, σε παρακαλω... Τριτοτέταρτο και τζάμπα. Ούτε AAAA 70άρες για "υπερπαραγωγές" και "polish" ούτε τπτ 1
privateer Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2022 48 minutes ago, mtifosi said: Οχι γιατι βγηκε μαζι με την υπερπαραγωγη του CrossfireX, τι να το βαλω πολυ ανωτερο το δευτερο ετσι 🤣 Δεν μιλασα για κακα παιχνιδια αλλα για κοστος και ποιοτητα παραγωγης... τεραστια παραγωγη και στα Bugs 😂 οσο για το gamepass και καλα της σονυ αν ισχυουν αυτα μιλαμε για το απολυτο γελιο. Πιο πολυ για NSO ανταγωνιστη μοιαζει παρα του Gamepass. 3 1
malias4 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2022 Mια χαρα θα ειναι16ε για ντεμο κ παιχνιδια playstation 1 τι λετε ρε...
mtifosi Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 34 λεπτά πριν, NickTG είπε Θα ήθελα ένα quote από εδώ που να λέει ότι το Hades και το Hollow Knight σαν παραγωγές είναι αντίστοιχα με τα υπόλοιπα. Ή έστω ένα link προς οποιονδήποτε έστω και λίγο σχετικό που να λέει κάτι τέτοιο. Επίσης θα ήθελα να μας πεις γιατί το Halo Infinity δεν είναι ως παραγωγή στο επίπεδο αυτών της Sony. Γιατι τα γραφικα, περιβαλλοντα, animation του halo δεν ακουμπανε τις συγκεκριμενες παραγωγες. 19 λεπτά πριν, privateer είπε τεραστια παραγωγη και στα Bugs 😂 οσο για το gamepass και καλα της σονυ αν ισχυουν αυτα μιλαμε για το απολυτο γελιο. Πιο πολυ για NSO ανταγωνιστη μοιαζει παρα του Gamepass. Ετσι ασχοληθειτε με το CrossfireX που δεν εχει bugs 🤣 Επεξ/σία 27 Φεβρουαρίου 2022 από mtifosi 1
chncynic Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2022 Χαχα ζορισε λίγο η φάση τελευταία ε? Όλα κομπλέ δεν πειράζει - god of war τώρα πάλι για τσουρέκια υπερπαραγωγή όταν βγει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα