aleangel Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2022 Καλησπέρα σε όλη την ομάδα!! Εγκατέστησα την εφαρμογή Hik connect ,προκειμένου να μπορώ να έχω απομακρυσμένη πρόσβαση στις κάμερες του σπιτιού.Από το δικό μου κινητό τις βλέπω κανονικά.Κατέβασα την εφαρμογή και σε άλλο κινητό το σέταρα,αλλά όταν πατάω για να μου δώσει εικόνα των καμερών ,μου αναφέρει :«Εισάγετε τον κωδικό κρυπτογράφησης».Τον οποίο και δεν έχω γιατί δεν είχα βάλει ποτε κωδικό κρυπτογράφησης .Επισυνάπτω και την εικόνα . Σας ευχαριστώ!
jim_p Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2022 Το κλειδι το γραφει σε καποιο υπομενου του καταγραφικου. Ισως να σου ζητησε να το ορισεις εσυ οταν το σεταρες για πρωτη φορα. Δυστυχως αυτη τη στιγμη δεν εχω προσβαση ουτε μεσω web interface σε ενα παρομοιο καταγραφικο να σου πω που ειναι. Δοκιμασε να το σεταρεις στην εφαρμογη σκαναροντας το qrcode του.
aleangel Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2022 16 ώρες πριν, jim_p είπε Το κλειδι το γραφει σε καποιο υπομενου του καταγραφικου. Ισως να σου ζητησε να το ορισεις εσυ οταν το σεταρες για πρωτη φορα. Δυστυχως αυτη τη στιγμη δεν εχω προσβαση ουτε μεσω web interface σε ενα παρομοιο καταγραφικο να σου πω που ειναι. Δοκιμασε να το σεταρεις στην εφαρμογη σκαναροντας το qrcode του. Σας ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια σας!! 7 ώρες πριν, nikos73 είπε Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθειά σας !!!Θα το κοιτάξω το ΣΚ που θα βρίσκομαι εκεί και θα σας ενημερώσω .
vivioggi Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 Στις 28/2/2022 στις 1:47 ΠΜ, aleangel είπε Σας ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια σας!! Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθειά σας !!!Θα το κοιτάξω το ΣΚ που θα βρίσκομαι εκεί και θα σας ενημερώσω . τελικα τι κωδικο εβαλες? εχω και εγω το ιδιο θεμα
babis4 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 Καλημερα.εχω καποιες καμερες στο μαγαζι και θελω να συνδεθω μεσω μιας εφαρμογης της hik connect που κατεβασα στον υπολογιστη για πιο ευκολη διαχειρηση.αλλα δεν μπορω να συνδεθω.τι κανω λαθος?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα