Dr_73 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2022 Για δεύτερο ιχ , που δεν το χρησιμοποιώ, αποφάσισα να κάνω ηλεκτρονική ακινησία , μιας και υπάρχει αυτή η δυνατότητα. Έγινε μέσα σε δευτερόλεπτα. Το αυτοκίνητο είναι σε δική μου θέση πυλωτής, ξεβίδωσα τις πινακίδες , αφού οι οδηγίες λένε ότι μπορεί να φάω το πρόστιμο των 10.000€ χωρίς να κινείται , απλά αν φέρει τις πινακίδες, όλα καλά ! Είχα ασφαλιστήριο ετήσιο . Φαντάζομαι η ασφαλιστική , θα μου επιστρέψει τα ασφάλιστρα που απομένουν , μέχρι να συπληρωθεί το έτος, από την ημέρα που τέθηκε σε ακινησία και μετά. ΤΙ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΘΑ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ;;; Η κρατική ιστοσελίδα , μου έδωσε μόνο ένα αριθμό καταχώρησης και αναφέρει ημερομηνία και ακριβή ώρα που τέθηκε σε ακινησία. Αυτό το νούμερο θα στείλω ;; αν βάλω την πινακίδα στη σελίδα που υπολογίζει τέλη κυκλοφορίας και δίνει κωδικό ηλεκτρονικής πληρωμής, μου γράφει ότι δεν χρειάζεται να πληρώσω τα τέλη για όσο είναι σε ακινησία , αλλά στη σελίδα mycar που έκανα την ηλέκτρονική ακινησία , γράφει , ότι ΑΝ ΘΕΛΩ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΙΧ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΗ ΔΟΥ !!!!!!!!! Τέτοιο κακό , να χρειαστεί να πάω στη ΔΟΥ , δεν θέλω να με βρει ! ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΣΕ ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ;;; Υ.Γ. Θα μπορούσε ίσως να γίνει παύση του ασφαλιστηρίου , χωρίς επιστροφή χρημάτων και να συνεχιστεί , όταν τεθεί πάλι σε κίνηση , αλλά μου λένε όλοι να μη το ρισκάρω, γιατί αν φουντάρει η ασφαλιστική , θα χάσω τα λεφτά . Οπότε να προτιμήσω επιστροφή του υπολοίπου σε χρήματα.
afentiko Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2022 Επικοινώνησε με την ασφαλιστική. Μπορούν να δουν απο το συστημα τους οτι ειναι σε ακινησια το οχημα και τους λες οτι θες να κόψεις την ασφαλεια και να παρεις το ποσο που αντιστοιχει πισω
Joshua21 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2022 2 ώρες πριν, Dr_73 είπε Για δεύτερο ιχ , που δεν το χρησιμοποιώ, αποφάσισα να κάνω ηλεκτρονική ακινησία , μιας και υπάρχει αυτή η δυνατότητα. Έγινε μέσα σε δευτερόλεπτα. Το αυτοκίνητο είναι σε δική μου θέση πυλωτής, ξεβίδωσα τις πινακίδες , αφού οι οδηγίες λένε ότι μπορεί να φάω το πρόστιμο των 10.000€ χωρίς να κινείται , απλά αν φέρει τις πινακίδες, όλα καλά ! Είχα ασφαλιστήριο ετήσιο . Φαντάζομαι η ασφαλιστική , θα μου επιστρέψει τα ασφάλιστρα που απομένουν , μέχρι να συπληρωθεί το έτος, από την ημέρα που τέθηκε σε ακινησία και μετά. ΤΙ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΘΑ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ;;; Η κρατική ιστοσελίδα , μου έδωσε μόνο ένα αριθμό καταχώρησης και αναφέρει ημερομηνία και ακριβή ώρα που τέθηκε σε ακινησία. Αυτό το νούμερο θα στείλω ;; αν βάλω την πινακίδα στη σελίδα που υπολογίζει τέλη κυκλοφορίας και δίνει κωδικό ηλεκτρονικής πληρωμής, μου γράφει ότι δεν χρειάζεται να πληρώσω τα τέλη για όσο είναι σε ακινησία , αλλά στη σελίδα mycar που έκανα την ηλέκτρονική ακινησία , γράφει , ότι ΑΝ ΘΕΛΩ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΙΧ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΗ ΔΟΥ !!!!!!!!! Τέτοιο κακό , να χρειαστεί να πάω στη ΔΟΥ , δεν θέλω να με βρει ! ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΣΕ ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ;;; Υ.Γ. Θα μπορούσε ίσως να γίνει παύση του ασφαλιστηρίου , χωρίς επιστροφή χρημάτων και να συνεχιστεί , όταν τεθεί πάλι σε κίνηση , αλλά μου λένε όλοι να μη το ρισκάρω, γιατί αν φουντάρει η ασφαλιστική , θα χάσω τα λεφτά . Οπότε να προτιμήσω επιστροφή του υπολοίπου σε χρήματα. Κάθε ασφαλιστική έχει τους δικούς της όρους, πχ η hellasdirect σου επιστρέφει τα υπολοιπόμενα ασφάλιστρα αν απλά ζητήσεις ακύρωση συμβολαίου χωρίς να δικαιολογήσεις τίποτα, με μόνη προϋπόθεση μέχρι εκείνη τη στιγμή να μην έχεις ενεργοποιήσει κάποια κάλυψη. Θα πρέπει να διαβάσεις τους όρους της ασφαλιστικής σου για να μάθεις τι γίνεται.
Dr_73 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2022 Βαριέμαι να διαβάζω συμβόλαια ! Δευτέρα πρωί , θα αρχίσω τηλέφωνα. Η ασφάλεια είχε γίνει μέσω του ασφαλιστή του κτεο . Και έπειτα με ασφαλιστική.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα