lp_fan_1 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 2 ώρες πριν, Τέρης Α. είπε Δεν μπήκε ο t.s. να παραπονεθεί, οπότε υποθέτω ότι όλα πήγαν καλά! Εντάξει είδαν την κατάθεση και ενημερώθηκε η κατάσταση της παραγγελίας. Λεει πληρωμη μεσω κατάθεσης σε τραπεζικο λογαριασμό-ολοκληρωμένη Βρίσκεται στο στάδιο συναρμολογησης 3 μερες τωρα.Σημερα ειναι η 3 μερα. 1
andreas1gr Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 Στις 26/2/2022 στις 5:26 ΜΜ, Nik1239 είπε Κακώς , άντε βρες άκρη τώρα , ελπίζω να μην έχεις θέμα. 35 λεπτά πριν, vdanasto είπε Δεν νομίζω ότι αμφέβαλλε κανείς... 😝 Μην παίρνεις όρκο…
hln3 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 Στις 2/3/2022 στις 8:09 ΠΜ, lp_fan_1 είπε Εντάξει είδαν την κατάθεση και ενημερώθηκε η κατάσταση της παραγγελίας. Λεει πληρωμη μεσω κατάθεσης σε τραπεζικο λογαριασμό-ολοκληρωμένη Βρίσκεται στο στάδιο συναρμολογησης 3 μερες τωρα.Σημερα ειναι η 3 μερα. Τελικά; Το έστειλαν;
itanium Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 Kαι ο λόγος του θέματος είναι επειδή κάποιος ανασφαλής φοβάται μην του πέσει ο ουρανός στο κεφάλι 1
lp_fan_1 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, hln3 είπε Τελικά; Το έστειλαν; Η παραγγελια μου βρισκεται σε μεταφορικη μου εστειλαν σημερα(μηνυμα στο κινητο απο msystems) το τηλεφωνο μονο της διαμεταφορικης εταιριας ανεζινη.Δεν εχω κανενα αριθμο παραγγελιας,μου ειπαν οτι αυτες οι μεταφορικες δεν υποστηριζουν υπηρεσιες τυπου acs που σου δινουν αριθμο παραγγελιας και βλεπεις την εξελιξη της παραγγελιας.Οποτε πηρα σημερα τηλεφωνο σε αυτον τον αριθμο της διαμεταφορικης και δεν ειχα να τους δωσω κανεναν κωδικο.Ειχα μονο τον κωδικο παραγγελιας απο το msystems το οποιο μαλλον δεν δουλεψε,μου ζητησαν τον αριθμο του κινητου μου και ετσι βρηκαν την παραγγελια μου που υποθετω πως την εχουν απο τι καταλαβα,οποτε περιμενω τριτη τωρα να δουμε γιατι μεσολαβει και αργια-καθαρα δευτερα. Επεξ/σία 4 Μαρτίου 2022 από lp_fan_1
skritikos Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, lp_fan_1 είπε Η παραγγελια μου βρισκεται σε μεταφορικη μου εστειλαν σημερα(μηνυμα στο κινητο απο msystems) το τηλεφωνο μονο της διαμεταφορικης εταιριας ανεζινη.Δεν εχω κανενα αριθμο παραγγελιας,μου ειπαν οτι αυτες οι μεταφορικες δεν υποστηριζουν υπηρεσιες τυπου acs που σου δινουν αριθμο παραγγελιας και βλεπεις την εξελιξη της παραγγελιας.Οποτε πηρα σημερα τηλεφωνο σε αυτον τον αριθμο της διαμεταφορικης και δεν ειχα να τους δωσω κανεναν κωδικο.Ειχα μονο τον κωδικο παραγγελιας απο το msystems το οποιο μαλλον δεν δουλεψε,μου ζητησαν τον αριθμο του κινητου μου και ετσι βρηκαν την παραγγελια μου που υποθετω πως την εχουν απο τι καταλαβα,οποτε περιμενω τριτη τωρα να δουμε γιατι μεσολαβει και αργια-καθαρα δευτερα. Άρα όλα καλά! Είσαι κάπου εκτός Αττικής; Γιατί Αττική τα φέρνουν σχεδόν όλα με τα τα δικά τους VAN (πάνω από 20 παραγγελίες τα τελευταία 2 χρόνια στην περίπτωση μου). Επεξ/σία 4 Μαρτίου 2022 από skritikos
lp_fan_1 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, skritikos είπε Άρα όλα καλά! Είσαι κάπου εκτός Αττικής; Γιατί Αττική τα φέρνουν σχεδόν όλα με τα τα δικά τους VAN (πάνω από 20 παραγγελίες τα τελευταία 2 χρόνια στην περίπτωση μου). Ναι φίλε μου, Χαλκιδική είμαι, δίπλα στην Θεσσαλονίκη. Εντάξει και μέσα στην επόμενη εβδομάδα τώρα να τα φέρουν δεν υπάρχει θέμα. Επεξ/σία 4 Μαρτίου 2022 από lp_fan_1
lp_fan_1 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2022 Εντάξει παιδιά όλα καλά ήρθε, τέρμα το μαρτύριο μόνο που βρήκα μέσα στο κουτί ένα κομματάκι σπασμένο πλαστικό όσο είναι το νύχι, δεν βρήκα από τι είναι, αλλά έτσι όπως το έκοψα δεν είναι κάτι σημαντικό για να γυρίσω πίσω όλο το κουτί. 1
Τέρης Α. Δημοσ. 5 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2022 1 ώρα πριν, lp_fan_1 είπε μόνο που βρήκα μέσα στο κουτί ένα κομματάκι σπασμένο πλαστικό όσο είναι το νύχι, δεν βρήκα από τι είναι Ελέγξτε μην είναι από κάποιο αντικείμενο από αυτά που πήρατε γιατί υπάρχει πιθανότητα αν χρειαστεί εγγύηση να γίνει κάτι αντίστοιχο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα