lp_fan_1 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2022 Καλησπέρα, επειδή έχω αγχωθεί ρε παιδιά και δεν έχω ξανακάνει παραγγελία μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό, ας με δώσει κάποιος τα φώτα του. Λοιπόν σήμερα Σάββατο παρήγγειλα υπολογιστή μαζί με οθόνη από το msystems,ολοκλήρωσα την παραγγελία και μου έβγαλε επιλογές για κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό(όταν έβαλα το ibanking του msystems μου έβγαλε παραλήπτη το msystems εταιρία οπότε εκεί δεν έγινε σίγουρα κάποιο λάθος. Έστειλα όλο το ποσό, όχι προκαταβολή ενώ σε δεύτερο χρόνο είδα ότι μου είχαν στείλει ήδη μήνυμα λέγοντας για να προχωρήσει η παραγγελία να βάλω μία προκαταβολή της τάξης του 30%(εγώ όμως είχα βάλει ήδη όλο το ποσό) Πήρα τηλέφωνο στο λογιστήριο και μου είπε ότι θα φανεί η κατάθεση εργάσιμη μέρα, δηλαδή Δευτέρα. Το ερώτημα μου είναι, πως γίνεται να μην είδε την κατάθεση μου αφού εγώ έστειλα όλο το ποσό. Υπάρχει περίπτωση να γίνει χαζομάρα?
Nik1239 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2022 19 λεπτά πριν, lp_fan_1 είπε Καλησπέρα, επειδή έχω αγχωθεί ρε παιδιά και δεν έχω ξανακάνει παραγγελία μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό, ας με δώσει κάποιος τα φώτα του. Λοιπόν σήμερα Σάββατο παρήγγειλα υπολογιστή μαζί με οθόνη από το msystems,ολοκλήρωσα την παραγγελία και μου έβγαλε επιλογές για κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό(όταν έβαλα το ibanking του msystems μου έβγαλε παραλήπτη το msystems εταιρία οπότε εκεί δεν έγινε σίγουρα κάποιο λάθος. Έστειλα όλο το ποσό, όχι προκαταβολή ενώ σε δεύτερο χρόνο είδα ότι μου είχαν στείλει ήδη μήνυμα λέγοντας για να προχωρήσει η παραγγελία να βάλω μία προκαταβολή της τάξης του 30%(εγώ όμως είχα βάλει ήδη όλο το ποσό) Πήρα τηλέφωνο στο λογιστήριο και μου είπε ότι θα φανεί η κατάθεση εργάσιμη μέρα, δηλαδή Δευτέρα. Το ερώτημα μου είναι, πως γίνεται να μην είδε την κατάθεση μου αφού εγώ έστειλα όλο το ποσό. Υπάρχει περίπτωση να γίνει χαζομάρα? Για ποιο λόγο να κάνεις κατάθεση; Και όχι αγορά απευθείας με την κάρτα;
lp_fan_1 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2022 1 λεπτό πριν, Nik1239 είπε Για ποιο λόγο να κάνεις κατάθεση; Και όχι αγορά απευθείας με την κάρτα; αγορά έκανα μέσω ibanking,μέσω πειραιώς
Nik1239 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2022 Μόλις τώρα, lp_fan_1 είπε αγορά έκανα μέσω ibanking,μέσω πειραιώς Πλήρωσες μέσω του σάιτ;
lp_fan_1 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, Nik1239 είπε Πλήρωσες μέσω του σάιτ; Ναι μου έβγαλε και τον παραλήπτη γιατί έκανα εξακρίβωση msystems και στην εξέλιξη της παραγγελίας δεν έχει ενημερωθεί κάτι Κατάσταση Παραγγελίας: Αναμονή Προκαταβολής Τρόπος Αποστολής: Παράδοση εκτός Αττικής με μεταφορική εταιρία Τρόπος Πληρωμής: Πληρωμή με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό - Αναμονή Προκαταβολής Επεξ/σία 26 Φεβρουαρίου 2022 από lp_fan_1
Nik1239 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2022 Μόλις τώρα, lp_fan_1 είπε Ναι μου έβγαλε και τον παραλήπτη γιατί έκανα εξακρίβωση msystems Αυτό εδώ έτσι; Για τι τελικό ποσό μιλάμε; Γιατί αν είναι μεγάλο είναι πιο ασφαλές να πηγαίνουμε από κατάστημα και να πληρώνουμε
lp_fan_1 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Όχι δεν έκανα με πιστωτική.Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό της Msystems έκανα Μήπως δεν έχει ενημερωθεί η παραγγελία γιατί τα βλέπει σε εργάσιμη μέρα? Επεξ/σία 26 Φεβρουαρίου 2022 από lp_fan_1 1
Nik1239 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2022 3 λεπτά πριν, lp_fan_1 είπε Όχι δεν έκανα με πιστωτική.Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό της Msystems έκανα Κακώς , άντε βρες άκρη τώρα , ελπίζω να μην έχεις θέμα. 4 λεπτά πριν, lp_fan_1 είπε Όχι δεν έκανα με πιστωτική.Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό της Msystems έκανα Μήπως δεν έχει ενημερωθεί η παραγγελία γιατί τα βλέπει σε εργάσιμη μέρα? Ίσως , περίμενε μέχρι Δευτέρα και βλέπεις
lp_fan_1 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, Nik1239 είπε Κακώς , άντε βρες άκρη τώρα , ελπίζω να μην έχεις θέμα. Σοβαρά τώρα?Γιατί να υπάρχει θέμα αφού ήταν μία από τις επιλογές του τρόπου αποστολής του msystems η κατάθεση μέσω τραπεζικού λογαριασμού Επεξ/σία 26 Φεβρουαρίου 2022 από lp_fan_1 1
jgeorgiou Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 37 λεπτά πριν, lp_fan_1 είπε Καλησπέρα, επειδή έχω αγχωθεί ρε παιδιά και δεν έχω ξανακάνει παραγγελία μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό, ας με δώσει κάποιος τα φώτα του. Λοιπόν σήμερα Σάββατο παρήγγειλα υπολογιστή μαζί με οθόνη από το msystems,ολοκλήρωσα την παραγγελία και μου έβγαλε επιλογές για κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό(όταν έβαλα το ibanking του msystems μου έβγαλε παραλήπτη το msystems εταιρία οπότε εκεί δεν έγινε σίγουρα κάποιο λάθος. Έστειλα όλο το ποσό, όχι προκαταβολή ενώ σε δεύτερο χρόνο είδα ότι μου είχαν στείλει ήδη μήνυμα λέγοντας για να προχωρήσει η παραγγελία να βάλω μία προκαταβολή της τάξης του 30%(εγώ όμως είχα βάλει ήδη όλο το ποσό) Πήρα τηλέφωνο στο λογιστήριο και μου είπε ότι θα φανεί η κατάθεση εργάσιμη μέρα, δηλαδή Δευτέρα. Το ερώτημα μου είναι, πως γίνεται να μην είδε την κατάθεση μου αφού εγώ έστειλα όλο το ποσό. Υπάρχει περίπτωση να γίνει χαζομάρα? Η MSYSTEMS είναι παλιό-αξιόπιστο μαγαζί. Κατα 99,9% θα εκτελέσει την παραγγελία στην ώρας της. Χαλάρωσε και πάρε τηλέφωνο την Δευτέρα το μεσημέρι να επιβεβαίωσεις . Ολα θα πάνε καλά είτε έβαλες μικρή προκαταβολή είτε όλο το ποσό αυτοί θα δουν την κατάθεση και θα σου επιβεβαιώσουν. Επεξ/σία 26 Φεβρουαρίου 2022 από jgeorgiou 9 1
Apollonian Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2022 Ο χρόνος χρέωσης του λογαριασμού και εκτέλεσης της εντολής εξαρτάται από την ώρα καταχώρησής της. Αν καταχωρήσεις την εντολή εντός εργάσιμης ημέρας μεταξύ 08:00 και 16:00, θα διεκπεραιωθεί σύμφωνα με όσα ισχύουν για κάθε δυνατότητα εκτέλεσης, διαφορετικά θα διεκπεραιωθεί την επόμενη εργάσιμη ημέρα. Σε κάθε περίπτωση, η πίστωση του ποσού στο λογαριασμό του δικαιούχου, εξαρτάται από την εκάστοτε παραλήπτρια τράπεζα. Αν λοιπόν κάνεις τη μεταφορά νωρίς το πρωί, η συναλλαγή θα ολοκληρωθεί την ίδια ημέρα και τα χρήματα θα φανούν στην άλλη τράπεζα την επόμενη. Επομένως αν κάνεις μια μεταφορά το απόγευμα και την επόμενη μέρα το πρωί δεν έχεις δει τα χρήματα, μην θορυβηθείς και μην… ψάχνεσαι! 1
lp_fan_1 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, Apollonian είπε Ο χρόνος χρέωσης του λογαριασμού και εκτέλεσης της εντολής εξαρτάται από την ώρα καταχώρησής της. Αν καταχωρήσεις την εντολή εντός εργάσιμης ημέρας μεταξύ 08:00 και 16:00, θα διεκπεραιωθεί σύμφωνα με όσα ισχύουν για κάθε δυνατότητα εκτέλεσης, διαφορετικά θα διεκπεραιωθεί την επόμενη εργάσιμη ημέρα. Σε κάθε περίπτωση, η πίστωση του ποσού στο λογαριασμό του δικαιούχου, εξαρτάται από την εκάστοτε παραλήπτρια τράπεζα. Αν λοιπόν κάνεις τη μεταφορά νωρίς το πρωί, η συναλλαγή θα ολοκληρωθεί την ίδια ημέρα και τα χρήματα θα φανούν στην άλλη τράπεζα την επόμενη. Επομένως αν κάνεις μια μεταφορά το απόγευμα και την επόμενη μέρα το πρωί δεν έχεις δει τα χρήματα, μην θορυβηθείς και μην… ψάχνεσαι! Την παραγγελία την έκανα σήμερα Σάββατο μεσημέρι 1 ώρα πριν κλείσει το κατάστημα.Η συναλλαγή ολοκληρώθηκε το ποσό έχει σταλθεί. Επεξ/σία 26 Φεβρουαρίου 2022 από lp_fan_1
Apollonian Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2022 1 λεπτό πριν, lp_fan_1 είπε Την παραγγελία την έκανα σήμερα Σάββατο μεσημέρι 1 ώρα πριν κλείσει το κατάστημα.Η συναλλαγή ολοκληρώθηκε το ποσό έχει σταλθεί. Επομένως όπως και προανέφερα δεν έχεις να ανησυχείς για τίποτε, η κατάθεση θα φανεί την Δευτέρα το πρωί. 2 1
lp_fan_1 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2022 Μόλις τώρα, Apollonian είπε Επομένως όπως και προανέφερα δεν έχεις να ανησυχείς για τίποτε, η κατάθεση θα φανεί την Δευτέρα το πρωί. ουφ σε ευχαριστώ.Αυτό με είπε και αυτός. 51 λεπτά πριν, Apollonian είπε Επομένως όπως και προανέφερα δεν έχεις να ανησυχείς για τίποτε, η κατάθεση θα φανεί την Δευτέρα το πρωί. Απλώς αντί να βάλω την προκαταβολή έβαλα όλο το ποσό δεν υπάρχει πρόβλημα έτσι?
nickol-us Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2022 Σάββατο δεν εκτελούνται συναλλαγές καθώς δεν είναι εργάσιμη μέρα. Εφόσον η μεταφορά/κατάθεση έγινε ηλεκτρονικά, θα φανεί από Δευτέρα εκτός και αν είναι συνναλαγή εντός της ίδιας τράπεζας όπου μπορεί να φανεί αμέσως (ισχύει στην Πειραιώς). Δεν υπάρχει λόγος για φόβο. Το μαγαζί είναι γνωστό και αξιόπιστο. Εφόσον υπάρχει φόβος(από μεριά σου) επικοινωνείς με την τράπεζα και προσπαθείς να ακυρώσεις την συναλλαγή η οποία κατά πάσα πιθανότητα δεν έχει "φύγει" ακόμη. Spoiler Παρεμπιπτώντος...θυμάμαι να λες οτι θα πήγαινες msystems για τις δόσεις....και έβαλες όλο το ποσό 🙄 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα