Επισκέπτης Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2022 Στον Safari όπως και στον chrome είναι τραγικό το scrolling και στα flags του δεν υποστηρίζεται κι ενώ θέλω να χρησιμοποιήσω τον safari πήγα σε chrome αλλα και πάλι μια από τα ίδια Έχετε βρει κάποια λύση;
koutsis Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2022 1 λεπτό πριν, userino είπε Στον Safari όπως και στον chrome είναι τραγικό το scrolling και στα flags του δεν υποστηρίζεται κι ενώ θέλω να χρησιμοποιήσω τον safari πήγα σε chrome αλλα και πάλι μια από τα ίδια Έχετε βρει κάποια λύση; Αυτό είναι επί πληρωμή :SmoothScroll Mac και αυτό δωρεάν: MOS | A lightweight tool used to smooth scrolling and set scroll direction independently for your mouse on MacOS (caldis.me) και τα δυο κάνουν την ίδια δουλειά περίπου, τα δοκίμασα και τα δύο και χρησιμοποιώ το MOS εδώ και κάποιο καιρό. Μια χαρά κάνει τη δουλειά του...
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 54 λεπτά πριν, koutsis είπε Αυτό είναι επί πληρωμή :SmoothScroll Mac και αυτό δωρεάν: MOS | A lightweight tool used to smooth scrolling and set scroll direction independently for your mouse on MacOS (caldis.me) και τα δυο κάνουν την ίδια δουλειά περίπου, τα δοκίμασα και τα δύο και χρησιμοποιώ το MOS εδώ και κάποιο καιρό. Μια χαρά κάνει τη δουλειά του... το SmoothScroll Mac υπάρχει ως επέκταση στο webstore του chrome smooth scroll ενώ το MOS δεν με αφήνει να το εγκαταστήσω...τι προτείνεις; Επεξ/σία 26 Φεβρουαρίου 2022 από userino
koutsis Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2022 36 λεπτά πριν, userino είπε το SmoothScroll Mac υπάρχει ως επέκταση στο webstore του chrome smooth scroll ενώ το MOS δεν με αφήνει να το εγκαταστήσω...τι προτείνεις; Τι σου γραφει το mos οταν πας να το εγκαταστήσεις ? Για το smooth scroll εγω το κατέβασα απο το επίσημο site, δεν δουλεύω chrome ετσι κι αλλιώς ...
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2022 17 λεπτά πριν, koutsis είπε Τι σου γραφει το mos οταν πας να το εγκαταστήσεις ? Για το smooth scroll εγω το κατέβασα απο το επίσημο site, δεν δουλεύω chrome ετσι κι αλλιώς ... Δεν είναι δυνατό το άνοιγμα του «Mos», διότι η Apple δεν μπορεί να το ελέγξει για κακόβουλο λογισμικό. Αυτό το λογισμικό πρέπει να ενημερωθεί. Επικοινωνήστε με τον δημιουργό για περισσότερες πληροφορίες.
koutsis Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2022 2 λεπτά πριν, userino είπε Δεν είναι δυνατό το άνοιγμα του «Mos», διότι η Apple δεν μπορεί να το ελέγξει για κακόβουλο λογισμικό. Αυτό το λογισμικό πρέπει να ενημερωθεί. Επικοινωνήστε με τον δημιουργό για περισσότερες πληροφορίες. Άνοιγμα εφαρμογών με ασφάλεια στο Mac - Apple Υποστήριξη (GR) κάνε αυτό που λέει στο τέλος το support της apple για να το τρέξεις.
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2022 16 λεπτά πριν, koutsis είπε Άνοιγμα εφαρμογών με ασφάλεια στο Mac - Apple Υποστήριξη (GR) κάνε αυτό που λέει στο τέλος το support της apple για να το τρέξεις. ευχαριστώ είναι σίγουρα ασφαλές ; το app ζητάει τρελή πρόσβαση σε δεδομένα
koutsis Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2022 1 λεπτό πριν, userino είπε ευχαριστώ είναι σίγουρα ασφαλές ; το app ζητάει τρελή πρόσβαση σε δεδομένα Εγω το χρησιμοποιώ κανένα 4μηνο και δεν εχω κανένα θέμα. Αλλιώς πας στην πρώτη λύση αλλα θέλει συνδρομή μετά απο 10 μέρες.
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2022 το φαινόμενο αυτό συμβαίνει και στα mouse της apple?
koutsis Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2022 14 ώρες πριν, userino είπε το φαινόμενο αυτό συμβαίνει και στα mouse της apple? Δεν το ξέρω. Δεν είχα σκοπό να δώσω 60 ευρώ για magic mouse για να το διαπιστώσω 😅
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2022 13 ώρες πριν, koutsis είπε Δεν το ξέρω. Δεν είχα σκοπό να δώσω 60 ευρώ για magic mouse για να το διαπιστώσω 😅 το εγκατέστησα και δουλεύει μια χαρά....
DrKo Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 Στις 26/2/2022 στις 8:06 ΜΜ, userino είπε το φαινόμενο αυτό συμβαίνει και στα mouse της apple? Όχι.
kostasgr78 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 Ο Safari, πάντως, δεν τα πάει καθόλου καλά μέσα στο οικοσύστημα της Apple συνολικά. Ένδειξη ότι χρειάζεται προσπάθεια η Apple, να κάνει σημαντικές βελτιώσεις, για να μπορέσει να το σπρώξει το πρότζεκτ. 1
HolyShock Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 O safari σπάει νεύρα γενικά σε air mac m1 που τον τρέχω smooth scrolling εχω μόνο αν κάνω με scroll με το touchpad, με το ποντίκι ενα logitech mx καλό ειναι αλλά δε το φτάνει το scroll του touch pad. Όποτε θέλει ανοίγει σελίδες όμως θέλει δεν ανοίγει αλλά κάνει απ ότι εχω δει την καλύτερη διαχείριση μπαταρίας και μνήμης. Προτειμώ edge γενικά με τον chrome έχουμε αποχαιρετιστεί πολλά χρόνια τώρα και σε win και σε mac και σε android. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα