panagiotis54 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2022 1 ώρα πριν, sphinxgr είπε Για να πάρεις αύξηση σε μια δουλειά, πρέπει να είσαι καλύτερος απ όλους τους υπόλοιπους και να έχεις λιγότερους ανταγωνιστές γιατί είσαι καλύτερος τους. εεε.... 40 λεπτά πριν, artist1 είπε Σας ευχαριστώ! Ε τι να πω ως πτυχιούχος μιας καλής σχολης θελω να πιστευω πως δεν θα μου δινουν τον βασικο μισθο. ποια ειναι η καλη σχολη αν επιτρεπεται?
phanispal Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2022 Και ποια (θα) είναι η δουλειά να μας πει.
Anonymous11 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2022 1 ώρα πριν, artist1 είπε Σας ευχαριστώ! Ε τι να πω ως πτυχιούχος μιας καλής σχολης θελω να πιστευω πως δεν θα μου δινουν τον βασικο μισθο. Τι πτυχίο έχεις ;
artist1 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) ΕΜΠ επίσης παιδιά ξέρετε μήπως αν παίζει να μου ζητήσουν τα ένσημα μου; Γιατι εγω παιζει να χω παραπανω απο οσα δούλεψα γιατι ειχα ζητησει μισθους υπερημερίας οποτε αν ειναι να πω ψέμματα ότι δουλεψα παραπάνω χρονια αν μου μπουν ολα τα ένσημα δηλαδη. Εταιρεία δεν υπάρχει πια οποτε δεν μπορουν να ρωτήσουν κανέναν. Το λεω γιατι άργησα να τελειώσω να δείξω ότι δουλευα έστω. Επεξ/σία 27 Φεβρουαρίου 2022 από artist1
margaritagr Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, artist1 είπε Σας ευχαριστώ! Ε τι να πω ως πτυχιούχος μιας καλής σχολης θελω να πιστευω πως δεν θα μου δινουν τον βασικο μισθο. Απόφοιτη ΓΠΑ, 2 ξένες γλώσσες άριστα, Μεταπτυχιακό με Άριστα , χωρίς προϋπηρεσία, μου είχαν προτείνει 600€ καθαρά για 8ωρο στο αντικείμενο μου. πιστευω σε κάλυψα…. Επεξ/σία 27 Φεβρουαρίου 2022 από margaritagr 1
artist1 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 29 λεπτά πριν, margaritagr είπε Απόφοιτη ΓΠΑ, 2 ξένες γλώσσες άριστα, Μεταπτυχιακό με Άριστα , χωρίς προϋπηρεσία, μου είχαν προτείνει 600€ καθαρά για 8ωρο στο αντικείμενο μου. πιστευω σε κάλυψα…. καλα ΓΠΑ δεν ειναι ΕΜΠ ομως, χαμηλές βάσεις εισαγωγής έχει ...τουλαχιστον 800 καθαρα θα τα παρω απο οτι παν φιλοι μου που ψαχνουν και αυτοι στις αγγελιες ειναι 800-1000 ο μισθος για οσους θα δουλεψουν πρωτη φορα εχω και προυπηρεσία ισως μετρήσει και αυτο...για 600 δεν δουλευω οχι ελεος δηλαδη γιατι σπουδασα; Επεξ/σία 27 Φεβρουαρίου 2022 από artist1 1
margaritagr Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2022 4 λεπτά πριν, artist1 είπε καλα ΓΠΑ δεν ειναι ΕΜΠ ομως, χαμηλές βάσεις εισαγωγής έχει ...τουλαχιστον 800 καθαρα θα τα παρω απο οτι παν φιλοι μου που ψαχνουν και αυτοι στις αγγελιες ειναι 800-1000 ο μισθος για οσους θα δουλεψουν πρωτη φορα εχω και προυπηρεσία ισως μετρήσει και αυτο...για 600 δεν δουλευω οχι ελεος δηλαδη γιατι σπουδασα; Ουδεμία σχέση η βάση εισαγωγής με το μισθό που θα παρεις… Γενικά συνδέεις το πτυχίο με το μισθό που ειναι λάθος αλλα εγώ στο εύχομαι να ξεκινήσεις με τα χρήματα που θες! Προφανως ουτε εγώ πήγα για τα 600€, γέλασα και αρνήθηκα. Προσεξε ομως ο,τι δηλώσεις σε οποία εταιρεία πας για συνέντευξη να πεις μονο αλήθειες γιατί ειναι πολυ πιθανό να ζητήσουν βεβαίωση προϋπηρεσίας. 1
artist1 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, margaritagr είπε Ουδεμία σχέση η βάση εισαγωγής με το μισθό που θα παρεις… Γενικά συνδέεις το πτυχίο με το μισθό που ειναι λάθος αλλα εγώ στο εύχομαι να ξεκινήσεις με τα χρήματα που θες! Προφανως ουτε εγώ πήγα για τα 600€, γέλασα και αρνήθηκα. Προσεξε ομως ο,τι δηλώσεις σε οποία εταιρεία πας για συνέντευξη να πεις μονο αλήθειες γιατί ειναι πολυ πιθανό να ζητήσουν βεβαίωση προϋπηρεσίας. Τα ενσημα δηλαδη..οκ για αυτο και εγω περιμενω να βγουν τα ενσημα! Αλλα αργουν τρομερα πολυυυυυ. Επεξ/σία 27 Φεβρουαρίου 2022 από artist1
Kostas_ms Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2022 Όσο είσαι Ελλάδα δύσκολα να ξεκινήσεις με μισθό που να ανταποκρίνεται στο ακαδημαϊκό σου υπόβαθρο. Άμα δεν θες να πληρώνεσαι το ίδιο με γραμματείς, σερβιτόρους, μπαρίστα κ.λ.π. καλύτερα κοίτα κάτι έξω.
xgol Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2022 3 ώρες πριν, artist1 είπε καλα ΓΠΑ δεν ειναι ΕΜΠ ομως, χαμηλές βάσεις εισαγωγής έχει ...τουλαχιστον 800 καθαρα θα τα παρω απο οτι παν φιλοι μου που ψαχνουν και αυτοι στις αγγελιες ειναι 800-1000 ο μισθος για οσους θα δουλεψουν πρωτη φορα εχω και προυπηρεσία ισως μετρήσει και αυτο...για 600 δεν δουλευω οχι ελεος δηλαδη γιατι σπουδασα; Άρα η Νομική και τα Παιδαγωγικά που έχουν ακόμα υψηλότερες βάσεις, θα καθαρίζουν 1500άρι.. 1
piiii Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2022 Απο τα σχεδόν 18 χρόνια εμπειρίας μου στην δουλειά, αυτό που έχω να πω, που νομίζω ότι έχει ειπωθεί και παραπάνω απο άλλο συνάδελφο είναι αν σε έχουν ανάγκη για κάτι "συγκεκριμένο" θα σου σκάσουν ενδεχομένως τα παραπάνω λεφτά. Αλλιώς ασχέτως τα όσα πτυχία έχεις ο μισθός θα είναι στο ναδίρ. Δυστυχώς έτσι λειτουργούν στο Ελλαδιστάν. Σας τα λέει απόφοιτος ΙΙΕΚ που καθαρίζει πλέον λίγο παραπάνω απο 1,5Κ καθαρά. Το πως μπήκα στην δουλειά αρχικά ήταν απο τα τυχέρα μου, απο εκεί και πέρα όμως, εμπειρία, εμπειρία, εμπειρία... 3 2
Anonymous11 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1000-1200 καθαρά το μήνα να είναι το μίνιμουμ που να δεχτείς( για χωρίς προϋπηρεσία). Επεξ/σία 27 Φεβρουαρίου 2022 από Anonymous11 1
MauroPaltoudias Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2022 16 ώρες πριν, artist1 είπε και ολοι δηλαδη ανεξαρτήτως τι σχολη τελειωσαμε παίρνουμε τον ιδιο κατώτατο μισθο; Όσο υπήρχαν οι Σ.Σ.Ε. υπήρχε και η ανάλογη μέριμνα. Άλλος ο βασικός μισθός (ανά τριετία) του ΠΕ, άλλος του ΤΕ κ.λπ. Από τη στιγμή που τις έβγαλαν εκτός, έχουν βάλει τους πάντες μέσα σε έναν κοινό κουβά. 8 ώρες πριν, artist1 είπε ΕΜΠ Μιλάμε για μηχανικό ή για κάποια άλλη σχολή του ιδρύματος; 1
Kthulhou Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2022 τριετίες https://www.kathimerini.gr/society/561718489/ste-xepagonoyn-oi-trieties-ston-idiotiko-tomea/ από κει κ πέρα, κάνε λογαριασμό στον ΕΦΚΑ κ μπες Online να δεις τα ένσημά σου (εκτός από τα πολύ πρόσφατα που δε θα έχουν επικαιροποιηθεί) 1
NotAliki177 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 16 hours ago, sphinxgr said: Θα γράψω 2 άσχετα / σχετικά να υπάρχουν. Όσος και να είναι ο κατώτατος, σημασία έχει το πόσα περισσότερα παίρνεις από τους υπόλοιπους εργαζομένους της χώρας. Αν όλοι παίρνουν τα ίδια, όσα και να είναι, φτωχοί είναι με μηδενική αγοραστική δύναμη. Για να πάρεις αύξηση σε μια δουλειά, πρέπει να είσαι καλύτερος απ όλους τους υπόλοιπους και να έχεις λιγότερους ανταγωνιστές γιατί είσαι καλύτερος τους. Εν ολίγοις τα πάντα είναι συγκριτικά μεγέθη και όχι απόλυτα. Τα πάντα έχουν σχέση, σε σχέση με τους άλλους που είσαι. Αυτό δεν ισχύει. Ειδικά στην Ελλάδα οι αυξήσεις δίνονται μόνο σε τίποτα γλείφτες/ρουφς και τέτοιους. Το μόνο που μπορείς να κάνεις για να πάρεις αύξηση είναι να την απαιτήσεις-εκβιάσεις. Αν πιστεύεις ότι είσαι καλός σε αυτό που κάνεις και θα βρεις εύκολα δουλειά απλά φεύγεις όπου βρεις καλύτερα. Επεξ/σία 27 Φεβρουαρίου 2022 από NotAliki177 4 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα