valantis40 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2022 καλημερα στην κοινοτητα.εδω και 3-4 μερες η θερμοκρασια που μου δειχνει η μητρικη για τον επεξεργαστη μου ryzen 5 pro 4650g ειναι -099 με αποτελεσμα να λειτουργουν τα φανακια μεχρι 500 στροφες και στην ουσια να μην ξερω ποια ειναι η πραγματικη θερμοκρασια του επεξεργαστη μου.εχω κανει reset bios εχω δοκιμασει προηγουμενη εκδοση bios εχω αποσυνδεσει τα παντα απο πανω και τα εχω ξανατοποθετηση αλλα ακρη δεν βγαζω.
Xristaras12 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2022 Την θερμοκρασία την βλέπεις μέσα απο το bios η απο άλλο πρόγραμμα;
valantis40 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2022 4 λεπτά πριν, Xristaras12 είπε Την θερμοκρασία την βλέπεις μέσα απο το bios η απο άλλο πρόγραμμα; μεσα απο το bios και απο το ai suite 3 tis asus.
triplex1 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2022 5 λεπτά πριν, valantis40 είπε μεσα απο το bios η μητρικη σου ειναι στους 27 βαθμους , δεν εχεις προβλημα , κατεβασε και βαλε CPUID HWMonitor και δωσε μας ενα screeshot για να εχουμε καλυτερη εικονα το τι γινεται https://www.cpuid.com/softwares/hwmonitor.html
valantis40 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2022 αντιθετα το hwinfo64 δειχνει αυτα.κοιτα το asus wmi και απο το hwmonitor
triplex1 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2022 8 λεπτά πριν, valantis40 είπε αντιθετα το hwinfo64 δειχνει αυτα.κοιτα το asus wmi βγαλε την μητρικη εξω και συνδεσε και δοκιμασε επανω στο κουτι της , επισης κοιτα τα πιν μηπως καποιο ειναι στραβωμενο απο το cpu , κοιτα παστα , κοιτα ψυκτρα μηπως δεν παταει καλα , αλλα ποιο πολυ το βλεπω για παραπανω τασεις ,,,,,,κατι παταει λαθος με ρευματα και σε ψηνει το socket τι τροφοδοτικο εχεις?
valantis40 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2022 2 λεπτά πριν, triplex1 είπε βγαλε την μητρικη εξω και συνδεσε και δοκιμασε επανω στο κουτι της , επισης κοιτα τα πιν μηπως καποιο ειναι στραβωμενο απο το cpu , κοιτα παστα , κοιτα ψυκτρα μηπως δεν παταει καλα , αλλα ποιο πολυ το βλεπω για παραπανω τασεις ,,,,,,κατι παταει λαθος με ρευματα και σε ψηνει το socket τα εχω κανει ολα αυτα.εχω βγαλει και ξαναβαλει επεξεργαστη εχω αλλαξει παστα η ψυκτρα καθετε μια χαρα επανω τα πινακια ειναι οκ. αντιθετα το aida64 τα βρισκει ολα οκ.
triplex1 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2022 η μητρικη σου μηπως καπου παταει , καμια ροδελα , βιδα , κοιτα την καλα
valantis40 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2022 39 λεπτά πριν, triplex1 είπε βγαλε την μητρικη εξω και συνδεσε και δοκιμασε επανω στο κουτι της , επισης κοιτα τα πιν μηπως καποιο ειναι στραβωμενο απο το cpu , κοιτα παστα , κοιτα ψυκτρα μηπως δεν παταει καλα , αλλα ποιο πολυ το βλεπω για παραπανω τασεις ,,,,,,κατι παταει λαθος με ρευματα και σε ψηνει το socket τι τροφοδοτικο εχεις? τροφοδοτικο corsair tx750m 80plus gold
triplex1 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2022 1 λεπτό πριν, valantis40 είπε τροφοδοτικο corsair tx750m 80plus gold το 157 κ 127 που βλεπω δεν μ'αρεσουν , ισως να γινεται στιγμιαια αλλα παλι ειναι πολυ , το τροφοδοτικο οκ αν δεν εχει τραβηξει ζορια , 8πινο εχεις στα 12βολτ της μητρικης?
valantis40 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) την εβγαλα και την ξαναεβαλα.ολα ηταν οκ.ναι στα 12v.το 157 και 127 ειναι μονιμο με το hwinfo και ειναι σιγουρα λαθος γιατι οι θερμοκρασιες σιγουρα δεν ειναι αυτες .εμενα με απασχολει πιο πολυ το -099 της μητρικης γιατι βαση αυτης της θερμοκρασιας τα ανεμιστηρακια δεν θα αλλαζουν ταχυτητα αν και εφοσον ανεβει η θερμοκρασια της cpu. Επεξ/σία 26 Φεβρουαρίου 2022 από valantis40
triplex1 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2022 1 λεπτό πριν, valantis40 είπε ναι στα 12v.το 157 και 127 ειναι μονιμο με το hwinfo και ειναι σιγουρα λαθος γιατι οι θερμοκρασιες σιγουρα δεν ειναι αυτες .εμενα με απασχολει πιο πολυ το -099 της μητρικης γιατι βαση αυτης της θερμοκρασιας τα ανεμιστηρακια δεν θα αλλαζουν ταχυτητα αν και εφοσον ανεβει η θερμοκρασια της cpu. ποτε δεν δειχνει λαθος κατι αλλο συμβαινει , δεν τις εχω σε εκτιμηση τις gigabyte παντως. Πες λιγο οι ανεμιστηρες που ειναι καρφωμενοι? στην μητρικη? και ποσους εχεις επανω της
valantis40 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2022 Μόλις τώρα, triplex1 είπε ποτε δεν δειχνει λαθος κατι αλλο συμβαινει , δεν τις εχω σε εκτιμηση τις gigabyte παντως. Πες λιγο οι ανεμιστηρες που ειναι καρφωμενοι? στην μητρικη? και ποσους εχεις επανω της asus rog strix b450f gaming ειναι η μητρικη οχι gigabyte.εχω 5 ανεμηστηρακια.δυο μπροστα δυο πανω ενα πισω.ολα πανω στη μητρικη.
triplex1 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2022 Μόλις τώρα, valantis40 είπε asus rog strix b450f gaming ειναι η μητρικη οχι gigabyte.εχω 5 ανεμηστηρακια.δυο μπροστα δυο πανω ενα πισω.ολα πανω στη μητρικη. ναι ενταξει μπερδευτηκα , Σενσορα χαλασμενο πρεπει να εχει Εχεις τη δυνατοτητα να παρεις ενα hub να τους ριξεις ολους επανω?
valantis40 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2022 2 λεπτά πριν, triplex1 είπε ναι ενταξει μπερδευτηκα , Σενσορα χαλασμενο πρεπει να εχει Εχεις τη δυνατοτητα να παρεις ενα hub να τους ριξεις ολους επανω? θα το δοκιμασω και αυτο.τι να κανω.αλλιως με βλεπω να πηγαινω για 550.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα