Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερα στην κοινοτητα.εδω και 3-4 μερες η θερμοκρασια που μου δειχνει η μητρικη για τον επεξεργαστη μου ryzen 5 pro 4650g ειναι -099 με αποτελεσμα να λειτουργουν τα φανακια μεχρι 500 στροφες και στην ουσια να μην ξερω ποια ειναι η πραγματικη θερμοκρασια του επεξεργαστη μου.εχω κανει reset bios εχω δοκιμασει προηγουμενη εκδοση bios εχω αποσυνδεσει τα παντα απο πανω και τα εχω ξανατοποθετηση αλλα ακρη δεν βγαζω.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Xristaras12 είπε

Την θερμοκρασία την βλέπεις μέσα απο το bios η απο άλλο πρόγραμμα;

μεσα απο το bios

IMG_20220226_140109.jpg

και απο το ai suite 3 tis asus.

IMG_20220226_140556.jpg

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, valantis40 είπε

μεσα απο το bios

IMG_20220226_140109.jpg

η μητρικη σου ειναι στους 27 βαθμους , δεν εχεις προβλημα , κατεβασε και βαλε CPUID HWMonitor και δωσε μας ενα screeshot για να εχουμε καλυτερη εικονα το τι γινεται

https://www.cpuid.com/softwares/hwmonitor.html

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, valantis40 είπε

αντιθετα τIMG_20220226_140948.jpg.632402828151e7df6d7c505b55b07680.jpgο hwinfo64 δειχνει αυτα.κοιτα το asus wmi

βγαλε την μητρικη εξω και συνδεσε και δοκιμασε επανω στο κουτι της , επισης κοιτα τα πιν μηπως καποιο ειναι στραβωμενο απο το cpu , κοιτα παστα , κοιτα ψυκτρα μηπως δεν παταει καλα  , αλλα ποιο πολυ το βλεπω για παραπανω τασεις ,,,,,,κατι παταει λαθος με ρευματα και σε ψηνει το socket

τι τροφοδοτικο εχεις?

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, triplex1 είπε

βγαλε την μητρικη εξω και συνδεσε και δοκιμασε επανω στο κουτι της , επισης κοιτα τα πιν μηπως καποιο ειναι στραβωμενο απο το cpu , κοιτα παστα , κοιτα ψυκτρα μηπως δεν παταει καλα  , αλλα ποιο πολυ το βλεπω για παραπανω τασεις ,,,,,,κατι παταει λαθος με ρευματα και σε ψηνει το socket

τα εχω κανει ολα αυτα.εχω βγαλει και ξαναβαλει επεξεργαστη εχω αλλαξει παστα η ψυκτρα καθετε μια χαρα επανω τα πινακια ειναι οκ.

αντιθετα το aida64 τα βρισκει ολα οκ.

IMG_20220226_143328.jpg

Δημοσ.
39 λεπτά πριν, triplex1 είπε

τι τροφοδοτικο εχεις?

τροφοδοτικο corsair tx750m 80plus gold

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, valantis40 είπε

τροφοδοτικο corsair tx750m 80plus gold

το 157 κ 127 που βλεπω δεν μ'αρεσουν , ισως να γινεται στιγμιαια αλλα παλι ειναι πολυ , το τροφοδοτικο οκ αν δεν εχει τραβηξει ζορια , 8πινο εχεις στα 12βολτ της μητρικης?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

την εβγαλα και την ξαναεβαλα.ολα ηταν οκ.ναι στα 12v.το 157 και 127 ειναι μονιμο με το hwinfo και ειναι σιγουρα λαθος γιατι οι θερμοκρασιες σιγουρα δεν ειναι αυτες .εμενα με απασχολει πιο πολυ το -099 της μητρικης γιατι βαση αυτης της θερμοκρασιας τα ανεμιστηρακια δεν θα αλλαζουν ταχυτητα αν και εφοσον ανεβει η θερμοκρασια της cpu.

Επεξ/σία από valantis40
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, valantis40 είπε

ναι στα 12v.το 157 και 127 ειναι μονιμο με το hwinfo και ειναι σιγουρα λαθος γιατι οι θερμοκρασιες σιγουρα δεν ειναι αυτες .εμενα με απασχολει πιο πολυ το -099 της μητρικης γιατι βαση αυτης της θερμοκρασιας τα ανεμιστηρακια δεν θα αλλαζουν ταχυτητα αν και εφοσον ανεβει η θερμοκρασια της cpu.

ποτε δεν δειχνει λαθος κατι αλλο συμβαινει , δεν τις εχω σε εκτιμηση τις gigabyte παντως.

Πες λιγο οι ανεμιστηρες που ειναι καρφωμενοι? στην μητρικη? και ποσους εχεις επανω της

Δημοσ.
Μόλις τώρα, triplex1 είπε

ποτε δεν δειχνει λαθος κατι αλλο συμβαινει , δεν τις εχω σε εκτιμηση τις gigabyte παντως.

Πες λιγο οι ανεμιστηρες που ειναι καρφωμενοι? στην μητρικη? και ποσους εχεις επανω της

asus rog strix b450f gaming ειναι η μητρικη οχι gigabyte.εχω 5 ανεμηστηρακια.δυο μπροστα δυο πανω ενα πισω.ολα πανω στη μητρικη.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, valantis40 είπε

asus rog strix b450f gaming ειναι η μητρικη οχι gigabyte.εχω 5 ανεμηστηρακια.δυο μπροστα δυο πανω ενα πισω.ολα πανω στη μητρικη.

ναι ενταξει μπερδευτηκα , Σενσορα χαλασμενο πρεπει να εχει

Εχεις τη δυνατοτητα να παρεις ενα hub να τους ριξεις ολους επανω?

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, triplex1 είπε

ναι ενταξει μπερδευτηκα , Σενσορα χαλασμενο πρεπει να εχει

Εχεις τη δυνατοτητα να παρεις ενα hub να τους ριξεις ολους επανω?

θα το δοκιμασω και αυτο.τι να κανω.αλλιως με βλεπω να πηγαινω για 550.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...