filop Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2022 Καλησπερα παιδια Ποσο σας κραταει η μπαταρια σας? αλλαξα σε macbook pro mid 2015 retina και μου βγαζει κανα 3-3μιση ωρες μου φαινεται παρα πολυ λιγο σε σχεση με την γνησια που εβγαζα 6+ ωρες δεν περιμενα να βγαλω τοσο αλλα οχι τοσο μεγαλη διαφορα....
mistr4l Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2022 Δεν θυμάμαι να σου πω πόσο έβγαζε το δικό μου με την original (macbook pro 15", mid 2015) καθώς δούλευα στο ρεύμα (γι'αυτό και φούσκωσε), αλλά χωρίς φοβερή χρήση η newertech που έχω (owc) κρατάει το ίδιο με την original. Χωρίς φοβερή χρήση δηλαδή και με sleep, βγάζει και 8ωρο άνετα. Με χρήση (video κλπ), 3-4 ώρες. Για παρουσιάσεις / δουλειά κλπ το παίρνω χωρίς καλώδιο ρεύματος πάντως. Είναι η δεύτερη όμως που βάζω. Η πρώτη (newertech πάλι) στο τέλος του χρόνου φούσκωσε. Πέρα από το φούσκωμα, ήταν ελαττωματική γιατί δεν κρατούσε όσο η νέα που έβαλα το Σεπτέμβρη. Μετά το 50% για παράδειγμα δεν έδειχνε σωστά το ποσοστό που απομένει. Δεν είχα δώσει σημασία, το κατάλαβα όταν έβαλα την καινούρια φέτος.
vdanasto Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2022 Ανάλογα την μπαταρία, δεν υπάρχει απόλυτη απάντηση σε αυτό που ρωτάς. Υπάρχουν συμβατές μπαταρίες που έχουν την ίδια ποιότητα και χωρητικότητα με την αυθεντική, οπότε δεν θα δεις διαφορά. Υπάρχουν όμως και συμβατές μπαταρίες με χειρότερα χαρακτηριστικά (χαμηλότερη χωρητικότητα από την αναγραφόμενη) που θα σου δώσουν πολύ μικρότερη αυτονομία. Θυμάσαι ποια μπαταρία έβαλες και από που; Έτσι πρέπει να το ψάξεις για να βγάλεις κάποια άκρη, συγκρίνοντας με άλλους χρήστες που έχουν την ίδια. Όλα αυτά βέβαια εφόσον μιλάμε για τα ίδια σενάρια χρήσης του υπολογιστή. Άλλη κατανάλωση έχει το browsing και άλλη το video editing.
filop Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2022 εχω αλλαξει 3 μπαταριες και οι 3 προβληματικες???μια απο irepair(πηγα πηρα τα λεφτα μου πισω) και 2 μ αλλαξε φιλος τεχνικος,θυμαμαι οτι η μπαταρια απο τον φιλο μου ειχε 95 ευρω κοστος αγορας,και τωρα ειμαι σε φαση να του παω και αυτη πισω να παρω τα λεφτα μου,δν ξερω αν φταιει το μηχανημα αλλα ειδαμε οτι εφταιγε η μπαταρια στον τελευταια που αλλαξαμε,μηπως δημιουργει κανα βραχυκυκλωμα το μακ και τις χαλαει?δν ξερω πραγματικα εχω απογοητευτει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα