hariC11 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2022 Καλησπέρα σας, Προσπαθώ να συνδεθώ με το GRANDSTREAM GRP2602P, σε γραμμή VoIP COSMOTE. Έχω απενεργοποιήσει το Telephony από το Router. και έχω πάρει το VoIP token από τον ΟΤΕ, βάζω τις αντίστοιχες ρυθμίσεις, όμως δεν κάνει ποτέ register. Δοκίμασα να κάνω register μέσω Zoiper5, και δούλεψε κανονικά, όμως μετά από αλλαγή IP και σε αυτό παίρνω σφάλμα "UDP - Not Found". Τι λάθος κάνω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mwiec Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 δοκίμασε 5070 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
corsair04 Δημοσ. 27 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα Γνωρίζει κανείς εάν στη δεύτερη έξοδο για ακουστικό εάν συνδεθεί απλή τηλεφωνική συσκευή να παίζει το duplex...Θέλω σε ένα διπλανό δωμάτιο να βάλω ένα ασύρματο τηλέφωνο Επεξ/σία 27 Απριλίου 2022 από corsair04 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα