Προς το περιεχόμενο

Torrent downloading

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα στην ομάδα, αν δεν ταιριάζει ας διαγραφεί. Αν κάποιος θέλει ας απαντήσει privet. Προσπαθώ να κατεβάσω torrent από fitgirl για όποιον γνωρίζει, έχω δοκιμάσει όλα τα προγράμματα torrent  όπως, qbittorrent, μ torrent, bittorent. Σε όλα τα προγράμματα, τα αρχεία μου βγάζουν. Error  και ότι έχω φουλ χώρο ενώ έχω 300 giga. Εάν καταφέρω και κατεβάσω κάποιο αρχείο μου κολλάει στο install. 

Δημοσ.

Μηπως τα αποθηκευεις σε εξωτερικο δισκο, που πολυ πιθανον να εινια φορμαρισμενος σε fat32 αρα να μην επιτρεπει αρχεια πανω απο 4gb το καθενα?

Δεν παρεχω support μεσω pm, οποτε αν κλειδωθει αυτο μην με ψαξεις.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, jim_p είπε

Μηπως τα αποθηκευεις σε εξωτερικο δισκο, που πολυ πιθανον να εινια φορμαρισμενος σε fat32 αρα να μην επιτρεπει αρχεια πανω απο 4gb το καθενα?

Δεν παρεχω support μεσω pm, οποτε αν κλειδωθει αυτο μην με ψαξεις.

Όχι στον δεύτερο hdd τα βαζω

Δημοσ.

Άνοιξε την εξερεύνηση των windows και κάνε δεξί κλικ->Ιδιότητες στον δεύτερο δίσκο που κατεβάζεις και δες τι γράφει στο σύστημα αρείου. Αν λέει fat32 και όχι ntfs τότε αυτό φταίει που σου βγάζει μήνυμα για γεμάτο δίσκο.

Πέρα από αυτό όμως, το ότι σου σου βγάζει σφάλμα στην εγκατάσταση μάλλον σημαίνει ότι ο δίσκος έχει πρόβλημα. Άνοιξε γραμμή εντολών σαν διαχειριστής (δεξί κλικ στο εικονίδιο της έναρξης, αν δεν έχει γραμμή εντολών άνοιξε powershell σαν διαχειριστής) και δώσε

chkdsk d: /f

Απλά άλλαξε το γράμμα d με το γράμμα που έχει ο δίσκος σου. Άστο να τελειώσει και δες αν βγάλει σφάλματα και αν τα διορθώσει.

Δημοσ.
23 ώρες πριν, micos000 είπε

Άνοιξε την εξερεύνηση των windows και κάνε δεξί κλικ->Ιδιότητες στον δεύτερο δίσκο που κατεβάζεις και δες τι γράφει στο σύστημα αρείου. Αν λέει fat32 και όχι ntfs τότε αυτό φταίει που σου βγάζει μήνυμα για γεμάτο δίσκο.

Πέρα από αυτό όμως, το ότι σου σου βγάζει σφάλμα στην εγκατάσταση μάλλον σημαίνει ότι ο δίσκος έχει πρόβλημα. Άνοιξε γραμμή εντολών σαν διαχειριστής (δεξί κλικ στο εικονίδιο της έναρξης, αν δεν έχει γραμμή εντολών άνοιξε powershell σαν διαχειριστής) και δώσε

chkdsk d: /f

Απλά άλλαξε το γράμμα d με το γράμμα που έχει ο δίσκος σου. Άστο να τελειώσει και δες αν βγάλει σφάλματα και αν τα διορθώσει.

Τώρα τελευταία κάνει κάτι κουλά το pc, από την μερα που άρχισαν αυτά με τα torrent, έφαγα ένα Green screen, και μου χάλασε και τα games μέσα στο epic πχ είχα κατεβάσει ενα game την πρώτη μέρα το έτρεχε με την αύριο έβγαζε ότι δεν υποστηρίζει την εφαρμογή γτ είναι 16 bit

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...