BRAXOS Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2022 δουλευω με το μτορρεντ 221 χρονια τωρα χωρις προβληματα, αλλα επειδη ειναι παλιο και ισως να μην εχει αρκετη ασφαλεια λεω να βαλω το qbittorent. στο σαιτ λεει κατι για pgp signature, τι πρεπει να κανω με αυτο; πρεπει να κανω κατι ή απλα ειναι για να μην κατεβασω το προγραμμα απο καποιο αλλο σαιτ; ευχαριστω
micos000 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2022 Το γράφει πάνω-πάνω. Αναφορά σε κείμενο Starting from v3.3.4 all source tarballs and binaries are signed. Αυτό σημαίνει ότι είναι ψηφιακά υπογεγραμμένα για να επιβεβαιώνει κάποιος ότι το πρόγραμμα δεν έχει αλλοιωθεί με οποιονδήποτε τρόπο.
BRAXOS Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2022 σε ευχαριστω αλλα εγω τι πρεπει να κανω, γιατι δεν εχω ιδεα απο αυτα
micos000 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2022 Σόρυ, νόμιζα ότι ήταν αυτονόητο αυτό που έγραψα. Το pgp είναι για να το χρησιμοποιήσεις αν κατεβάσεις το πρόγραμμα και θέλεις να επιβεβαιώσεις το ότι είναι καθαρό και όχι μολυσμένο το εκτελέσιμο.
BRAXOS Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2022 ε αφου ειναι απο το δικο τους σαιτ δεν χρειαζεται ετσι; ασε που δεν ξερω και πως γινεται η επιβεβαιωση. και παλι σε ευχαριστω για τον χρονο σου.
jim_p Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2022 1 ώρα πριν, BRAXOS είπε πως γινεται η επιβεβαιωση Check the signature on an EXE or MSI file - Right-click the EXE or MSI file and select Properties. - Click the Digital Signatures tab to check the signature. 1
BRAXOS Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2022 δεν μου εχει καν αυτο το ταμπ. win11, αλλα απλα θελω να ξερω αν χρειαζεται να το κανω αφου το προγραμμα το κατεβασα απο το σαιτ τους
micos000 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2022 Όχι. δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα