Canedra Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2022 7 ώρες πριν, fragma είπε Ναυαρχίδα με fhd ανάλυση στις 6,7 ιντσες; Ναι σίγουρα. Και αυτούς τους γλενταει η Samsung. Ναι και γω ειμαι ακομα με το Xperia 1, αμα δε βγει κατι στα 8k δεν αναβαθμιζω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2022 2 ώρες πριν, dtk-386 είπε Για μένα ο ανασταλτικός παράγοντας να επιλέξεις Motorola είναι ότι δεν έχει ισχυρή παρουσία στο χώρο. Λίγα μοντέλα σκόρπια, με αμφίβολη υποστήριξη. Για αυτό και η χαμηλή τιμολόγηση, για να τραβήξει κόσμο. Θεωρώ όμως ότι οι περισσότεροι θα επιλέξουν είτε κάποιο κινέζο με ισχυρή παρουσία (πχ Xiaomi) είτε κάποιον μεγάλο παίκτη όπως την ηγέτιδα Samsung. Και κατα την γνώμη μου όχι άδικα. Kαι οι ,μη,αναβαθμίσεις.Κάτοχος 5gs που δεν πήρε αναβάθμιση ούτε καν ασφαλείας μέτα απο ένα χρόνο χρήσης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2022 9 ώρες πριν, JiovanniGeorgeo είπε Τι το άθλιο έχει η Cyanogen; Η EMUI; Η MIUI; Κάπως χειροπιαστά; Αν βαζεις το Stock/OneUI/CM/Lineage στο ιδιο επιπεδο με τις κινεζιες emui/miui που ειναι φουλ στο Bloatware και αναλογως τις περιοχες, και δαιφημισεις, αστο. 3 ώρες πριν, JiovanniGeorgeo είπε Τα προγράμματα της Xiaomi είναι top. Και ναι μεν έχει ενσωματωθεί το -πολυ ορθά- άχρηστο Booster, αλλά ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ενσωματωμένη οθόνη έχεις το Cleaner, το A/V, το Deep Cleaner, Call Blocklist και Battery analysis. Είναι ΠΟΛΥ ΑΝΩΤΕΡΟ σου λέω. Οτι ειναι το ccleaner σαν εφαρμογη (αχρηστη δλδ για τον κυριο σκοπο της), ειναι και τα cleaner, deep clean και οτι αλλο αναφερεις. Οι εφαρμογες ειναι για να τρεχουν στο παρασκηνιο, για αυτο και εχουμε ram. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JiovanniGeorgeo Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2022 Τα Cleaner και Deep Clean βρίσκουν duplicates στα πάντα, rarely used things/apps, κατά βαθμό μεγέθους κ.α. Με εξυπηρετούν μια χαρά. Μα αυτό σας ζητάω, πείτε μου ΕΝΑ πρόγραμμα που είναι bloatware ή άχρηστο στο MIUI preinstalled software.. όλα ε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BV350 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2022 23 ώρες πριν, greekandrew1953 είπε Πεθαμένη εταιρία Κλαίω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lagers Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2022 Πιστεύω πως πλεον οι "νέες"εταιρείες που προσπαθούν να βγουν στης αγορές ειναι που αξίζουν την επένδυση μας. Ειδικά στην παρούσα φάση τι αλλες επιλογές υπάρχουν σε android? Samsung με 1300€? Ειναι τωρα ποσα αυτα να δωσεις για κινητο? με αυτα τα χρήματα στεινεις pc εργάτη για 5 χρόνια ανετα. Η xiaomi εχει και αυτη σηκώσει τα μανίκια της θελει 800 για το mi 11 και αφου σου παρει το μηνιατικο θα βλεπεις και της διαφημίσεις της. Για την oneplus δεν θα μιλήσω απλα θα κλαψω παρεα με ενα μπουκάλι ουίσκι. Επίλογος, άξιζει μια ευκαιρία και με το παραπάνω η Motorola και η καθε Motorola που θα σου προσφέρει μια αξιόπιστη συσκευή χωρις να χρειαστεί να εμπορευσεις το νεφρο σου. Αφήστε του θανατισμους στην άκρη, δεν ειναι φιλοι μας αυτες οι εταιριες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Centurion Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2022 Στις 25/2/2022 στις 9:04 ΜΜ, polemikos είπε Η συσκευή ενσωματώνει μπαταρία 4.800 mAh και υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση 68W, αν και στη συσκευασία περιλαμβάνει έναν φορτιστή 30W. Instant turn off για εμάς τους ψυχανάγκα που θα χρειαστεί να σκάσουμε έξτρα μαρούλι για φορτιστή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
b-boy_steve Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2022 15 ώρες πριν, JiovanniGeorgeo είπε Μα αυτό ακριβώς σου εξηγώ ρε συ αδερφέ εάν βάλεις ένα περιποιημένο λειτουργικό σύστημα δεν θα χρειαστείς να εγκαθιστάς third-party και έτσι δεν θα υπάρχει ποτέ διπλοτυπη εφαρμογη. Τα προγράμματα της Xiaomi είναι top. Και ναι μεν έχει ενσωματωθεί το -πολυ ορθά- άχρηστο Booster, αλλά ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ενσωματωμένη οθόνη έχεις το Cleaner, το A/V, το Deep Cleaner, Call Blocklist και Battery analysis. Είναι ΠΟΛΥ ΑΝΩΤΕΡΟ σου λέω. Έλα παραθέτω. Ε αυτά τα ωραία το AOSP που αν θυμάμαι λεγόταν το μαμά.. δεν τα 'χει.. Μου λες τώρα ότι το miui είναι ένα περιποιημένο λειτουργικό σύστημα;;; το miui;;; είναι τόσο αργό και σάπιο με bugs και κολλήματα και έχεις και τις διαφημίσεις από πάνω!!! Το miui με οδήγησε ολοταχώς σε Samsung!!! Το emui από την άλλη καμία σχέση... Να μου έλεγες για το emui να το δεχτώ. Όχι για την σαπίλα το miui!!! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2022 16 hours ago, SabotazNic said: Αν βαζεις το Stock/OneUI/CM/Lineage στο ιδιο επιπεδο με τις κινεζιες emui/miui που ειναι φουλ στο Bloatware και αναλογως τις περιοχες, και δαιφημισεις, αστο. Δεν έχω πάντως κάποιο παράπονο με το EMUI στο P40 Pro που έχω ούτε βλέπω κάποια ιδιαίτερη ποιοτική διαφορά με της Samsung. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bil79 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2022 Επιτέλους! Ένα τηλέφωνο 6.7"... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zananiro Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2022 Από υποστήριξη λογισμικού πως τα πάει η εταιρία? Επίσης εδώ Ελλάδα έχει επίσημο service? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2022 1 ώρα πριν, zananiro είπε Από υποστήριξη λογισμικού πως τα πάει η εταιρία? Επίσης εδώ Ελλάδα έχει επίσημο service? Προσωπικά ένας λόγος που δεν το σκέφτομαι καν σαν επιλογή. Είναι αβέβαιο αυτό το κομμάτι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JiovanniGeorgeo Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2022 Στις 27/2/2022 στις 7:32 ΠΜ, b-boy_steve είπε Μου λες τώρα ότι το miui είναι ένα περιποιημένο λειτουργικό σύστημα;;; το miui;;; είναι τόσο αργό και σάπιο με bugs και κολλήματα και έχεις και τις διαφημίσεις από πάνω!!! Το miui με οδήγησε ολοταχώς σε Samsung!!! Το emui από την άλλη καμία σχέση... Να μου έλεγες για το emui να το δεχτώ. Όχι για την σαπίλα το miui!!! Mi6 + Mix3 δεν κόλλησαν ΠΟΤΕ και για ΤΙΠΟΤΑ. Και τα 2 αγορασμένα 2ο χέρι ~170€. 10 Widget στις οθόνες realtime, always-on screens και πόσα άλλα απαιτήσεις έχω. Κόλλημα ΠΟΤΕ και το λέω με ιδιαίτερη προσοχή σαν δήλωση, υπεύθυνα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2022 23 ώρες πριν, zananiro είπε Από υποστήριξη λογισμικού πως τα πάει η εταιρία? Επίσης εδώ Ελλάδα έχει επίσημο service? απαράδεκτη σε moto g5s Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hikesl Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2022 Στη σειρά edge 2 os update και 2 χρόνια διμηνιαία security updates. Στην σειρά G 1 os και 2 su Εδώ χωλαινει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα