pifilos Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 Πάντα είναι εργάσιμες μέρες. Δεν έχω δει κάποια σελίδα καταστήματος ή μεταφορικής να δηλώνει κάτι διαφορετικό.
hexdec Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 12 λεπτά πριν, pifilos είπε Πάντα είναι εργάσιμες μέρες. Δεν έχω δει κάποια σελίδα καταστήματος ή μεταφορικής να δηλώνει κάτι διαφορετικό. Για αυτό έβαλα και το screenshot... και εργάσιμες να ήταν έπρεπε να είναι εδώ.
pifilos Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 26 λεπτά πριν, hexdec είπε Καλημέρα, αυτά γράφουν, αυτά πληρώνω και αυτές τις ημέρες περιμένω για να παραλάβω αν ειναι ΄έξι εργάσιμες ημέρες οφείλουν να αναφέρουν business days, αν έχει θέμα το κουριερ πρέπει να αναφερθεί και αυτό. Σε αυτό αναφέρθηκα για το "οφείλουν να αναφέρουν business days". Πάντα τέτοιες είναι. Ναι οκ θα έπρεπε να φτάσει σήμερα. Πάντα μπορεί να τύχει κάτι. 1
babisskg Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 41 λεπτά πριν, hexdec είπε Καλημέρα, αυτά γράφουν, αυτά πληρώνω και αυτές τις ημέρες περιμένω για να παραλάβω αν ειναι ΄έξι εργάσιμες ημέρες οφείλουν να αναφέρουν business days, αν έχει θέμα το κουριερ πρέπει να αναφερθεί και αυτό. Για την παραλαβή τα είπαμε, θα πάω να το πάρω απο το αεροδρόμιο και εγώ, όταν εμφανιστεί! Κατά τα άλλα αναμένουμε! Καλορίζικο και με το καλό το νέο απόκτημα , καλές λήψεις ! 1
qrstuv Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 Καλημέρα, χθες συμφώνησα μαζί τους να προχωρήσω σε μια ανταλλαγή και τώρα φτιάχνω το δέμα για την Παρασκευή που θα έρθουν να το πάρουν από την DHL (?) ή άλλη Κούριερ ή θα τους το πάω εγώ στο μαγαζί της κοντινής πόλης μου. Μπορεί κάποιος να πει ποιο έγγραφο κολλάω πάνω στο κουτί και ποια βάζω μέσα στο δέμα; γιατί κάπου τα μπερδεύω. Είναι τρία τα label το ένα γράφει επάνω παράδοση στην κουριερ οπότε αυτό θα το δώσω στο χέρι. Τα άλλα δύο; 1
babisskg Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, qrstuv είπε Καλημέρα, χθες συμφώνησα μαζί τους να προχωρήσω σε μια ανταλλαγή και τώρα φτιάχνω το δέμα για την Παρασκευή που θα έρθουν να το πάρουν από την DHL (?) ή άλλη Κούριερ ή θα τους το πάω εγώ στο μαγαζί της κοντινής πόλης μου. Μπορεί κάποιος να πει ποιο έγγραφο κολλάω πάνω στο κουτί και ποια βάζω μέσα στο δέμα; γιατί κάπου τα μπερδεύω. Είναι τρία τα label το ένα γράφει επάνω παράδοση στην κουριερ οπότε αυτό θα το δώσω στο χέρι. Τα άλλα δύο; Το ένα από τα δύο φαρδιά label το κρατάς εσύ , κολλάς επάνω το ένα μεγάλο και το άλλο μικρό ........ καλή επιτυχία ....... αν μπορείς παρεδωσε το εσύ ...... όχι αναγκαίο ....... και ετοιμάσου για μεγάλη αναμονή ...... το λέω προληπτικά ...... μην βιάζεσαι δλδ ....... η DHL θα έρθει ....... η θα πας ...... Επεξ/σία 2 Νοεμβρίου 2022 από babisskg 1
qrstuv Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Κατάλαβα, ευχαριστώ. Θα το ρισκάρω λοιπόν.. Επεξ/σία 2 Νοεμβρίου 2022 από qrstuv 1
babisskg Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, qrstuv είπε Ευχαριστώ Τίποτε , το τελευταίο 10ψήφιο νούμερο ( στο μεγάλο label ) είναι το tracking number που χρειάζεσαι για να παρακολουθήσεις την αποστολή σου προς αυτούς ....... μην βιάζεσαι διότι η DHL έχει αρκετό φόρτο , σε ανταλλαγή θα έλεγα πως θα χρειαστεί κάνα 10ήμερο τουλάχιστον , ανάλογα με τον τόπο προορισμού , τον δικό σου δλδ ....... καλορίζικο ότι πήρες , καλές λήψεις , κράτα την αρχική τους συσκευασία όταν φτάσει στα χέρια σου , μπορεί να σου ανοίξει την όρεξη και για περαιτέρω κινήσεις ........ οπότε γίνεται και οικονομία κλίμακας στα υλικά ....... 😎😎😎 ...... κάνουν εξαιρετικό δέμα ...... άντε με το καλό ..... 1
qrstuv Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 Το βρήκα, και έχει ενημερωθεί στην DHL, ευχαριστώ θα περιμένω όσο χρειαστεί λογικά.. 1
babisskg Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 2 λεπτά πριν, qrstuv είπε Το βρήκα, και έχει ενημερωθεί στην DHL, ευχαριστώ θα περιμένω όσο χρειαστεί λογικά.. Μην κάνεις κι' εσύ σαν τον φίλο @hexdec ........ ακόμη κι' όταν το δείς να έχει φτάσει εκεί ....... θέλει καμιά μέρα να σου πουν ότι το είδαν κι' ότι συμφωνούν για την τιμή που σου πρότειναν .... οπότε τελείως ξαφνικα σου λένε ...... πλέρωνε τώρα ...... 🤣🤣🤣 ..... την διαφορά ..... μετά από αυτό το βήμα ....... αναμένεις να έρθει σε σένα το πολυπόθητο αντικείμενο ...... δες το λίγο ποιητικά .... βοηθάει ..... εν τώ μεταξύ πρέπει κι' εγώ να ετοιμάσω δέμα γι' αυτούς ...... μάλλον αύριο ....... να το πάω ..... καλές 25 Νοεμβρίου για την παραλαβή ....... και βλέπουμε ..... υγεία πάνω απ' όλα ....... 1
hexdec Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Update, η μηχανή ήρθε, οι εντυπώσεις απο το packaging εξαιρετικές, η μηχανή (μια Nikon 1 v1 στα 64 euro) σε πραγματικά εξαιρετική κατάσταση (ηταν marked excellent condition) χωρίς το παραμικρό σημάδι, με μόλις 1290 click! Δεν μπορώ να φανταστώ την κατάσταση στα προιόντα που είναι marked as new τι παραπάνω θα έχουν. Overall, αν εξαιρέσουμε την DHL η οποία μας τα μπέρδεψε λίγο και το site του mpb που έπρεπε να δηλώνει business days η εντύπωση που μου άφησαν ήταν εξαιρετική. Επεξ/σία 4 Νοεμβρίου 2022 από hexdec 1
babisskg Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, hexdec είπε Update, η μηχανή ήρθε, οι εντυπώσεις απο το packaging εξαιρετικές, η μηχανή (μια Nikon 1 v1 στα 64 euro) σε πραγματικά εξαιρετική κατάσταση (ηταν marked excellent condition) χωρίς το παραμικρό σημάδι, με μόλις 1290 click! Δεν μπορώ να φανταστώ την κατάσταση στα προιόντα που είναι marked as new τι παραπάνω θα έχουν. Overall, αν εξαιρέσουμε την DHL η οποία μας τα μπέρδεψε λίγο και το site του mpb που έπρεπε να δηλώνει business dates η εντύπωση που μου άφησαν ήταν εξαιρετική. Έτσι ξεχνιούνται οι γκρίνιες ....... καλορίζικη και καλές λήψεις !
hexdec Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 Ενημερώσεις, για να ξέρουμε τι μας γίνεται! Κύριε Μπάμπη θυμάμαι είχες σε αγγελία έναν 18-55 vr, τον έδωσες τελικά; 1
babisskg Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 4 λεπτά πριν, hexdec είπε Ενημερώσεις, για να ξέρουμε τι μας γίνεται! Κύριε Μπάμπη θυμάμαι είχες σε αγγελία έναν 18-55 vr, τον έδωσες τελικά; Έφυγε , αν και δεν είναι αυτό που χρειάζεσαι , θα σου στείλω ένα link σε μήνυμα για έναν που βρήκα με ενδιαφέρον και μάλιστα από το χωριό σου !
Feregorn Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 Να μοιραστώ και εγώ την εμπειρία μου από το MPB. Αγόρασα πρόσφατα από εκεί μια φωτογραφική μηχανή η οποία είχε περιγραφεί σε "like new" κατάσταση χωρίς original κουτί, αλλά όταν την παρέλαβα, διαπίστωσα ότι είχε μερικά μικρά σημαδάκια πάνω από το σκόπευτρο. Φαινόντουσαν μόνο από συγκεκριμένη γωνία/ πλευρά αλλά επειδή ήταν σε ιδιαίτερο χρώμα σχετικά δυσεύρετο και ήταν το μοναδικό ψεγάδι κατά τα άλλα, τους έστειλα email και μου έδωσαν partial refund. Μαζί πήρα και ένα μεταχ. prime φακό που αυτός ήταν όντως "like new", με το κουτί του και όλα τα αξεσουάρ. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα