Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στην ομάδα,

Εχω ένα αγροτικό για πούλημα και έχω κατάθεση της πινακίδες τον Δεκέμβριο του 2021 βρήκα να το πουλήσω αλλά ο αγοραστείς θέλει να το πάρει με δοκιμαστικές πινακίδες για να το πάει στην περιοχή του μέχρι να ετοιμαστούν τα χαρτιά του, ξέρεις κανένας αν μπορώ να βγάλω δοκιμαστικές και αν ναι για πόσες μέρες θα είναι ;

Ευχαριστω όσους ασχοληθούν με το ποστ μου

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ALMPANIS είπε

Καλησπέρα στην ομάδα,

Εχω ένα αγροτικό για πούλημα και έχω κατάθεση της πινακίδες τον Δεκέμβριο του 2021 βρήκα να το πουλήσω αλλά ο αγοραστείς θέλει να το πάρει με δοκιμαστικές πινακίδες για να το πάει στην περιοχή του μέχρι να ετοιμαστούν τα χαρτιά του, ξέρεις κανένας αν μπορώ να βγάλω δοκιμαστικές και αν ναι για πόσες μέρες θα είναι ;

Οχι δεν γίνεται.Ειναι για εμπόρους κλπ.Θα το φορτώσει σε οδική.

https://www.asfaleies24.gr/pinakides-dok/

Γιατί δεν πληρώνει τα τέλη και ασφάλεια να πάρει πινακίδες να το κυκλοφορήσει;

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, ALMPANIS είπε

Καλησπέρα στην ομάδα,

ΔΟΚ βγαζουν μονο οι εμποροι

Την ιδια μερα βγαινουν τα χαρτια, το πολυ πολυ πηγενε σε εναν διαικπεραιωτη 

Δημοσ.

Είχε λήξει το ΚΤΕΟ και πρέπει να να φτιαχτεί για να περάσει ΚΤΕΟ το αμάξι όποτε μου είπε μέχρι να το φτιάξει να το πήγαινε με δοκιμαστικές στην περιοχή του

2 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Οχι δεν γίνεται.Ειναι για εμπόρους κλπ.Θα το φορτώσει σε οδική.

https://www.asfaleies24.gr/pinakides-dok/

Γιατί δεν πληρώνει τα τέλη και ασφάλεια να πάρει πινακίδες να το κυκλοφορήσει;

2 λεπτά πριν, imr είπε

ΔΟΚ βγαζουν μονο οι εμποροι

Την ιδια μερα βγαινουν τα χαρτια, το πολυ πολυ πηγενε σε εναν διαικπεραιωτη 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, ALMPANIS είπε

Είχε λήξει το ΚΤΕΟ και πρέπει να να φτιαχτεί για να περάσει ΚΤΕΟ το αμάξι όποτε μου είπε μέχρι να το φτιάξει να το πήγαινε με δοκιμαστικές στην περιοχή του

Χωρις κτεο δεν γινεται η μεταβιβαση.

Εσυ θα πρεπει να το περασεις, μην μπλεξεις και δωσεις το αυτοκινητο χωρις να εχει φυγει απο το ονομα σου μπορει να μπλεξεις πολυ

Η διαδικασια ειναι η εξης, παιρνεις πινακιδες, πας κτεο και πατε μαζι σε εναν διαικπερωτη με +30-50 ευρω για την αδεια.

Ολα αυτα γινονται και σε μια μερα αν κλεισεις νωρις ραντεβου για κτεο

Δημοσ.

Θέλει να το κυκλοφορεί ενώ είναι ακόμα στο ονομα σου;ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΑΣΤΕΙΟ.

Δεν χρειιάζεται το κτεο να βγει οκ για να γίνει η μεταβίβαση.Και κομμένο με ειδοποίηση να ξαναπεράσει σε ένα μήνα μπορείς.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, imr είπε

Χωρις κτεο δεν γινεται η μεταβιβαση.

Εσυ θα πρεπει να το περασεις, μην μπλεξεις και δωσεις το αυτοκινητο χωρις να εχει φυγει απο το ονομα σου μπορει να μπλεξεις πολυ

Η διαδικασια ειναι η εξης, παιρνεις πινακιδες, πας κτεο και πατε μαζι σε εναν διαικπερωτη με +30-50 ευρω για την αδεια.

Ολα αυτα γινονται και σε μια μερα αν κλεισεις νωρις ραντεβου για κτεο

ΚΤΕΟ δεν περνάει στην κατάσταση που είναι για αυτό μου πρότεινε μέχρι να το φτιάξει να το πάρει με δοκιμάστηκες και να του έκανα μια υπεύθυνη δηλώσει μέχρι να είναι έτοιμο το αμαξι 

1 λεπτό πριν, Ukforthemoment είπε

Θέλει να το κυκλοφορεί ενώ είναι ακόμα στο ονομα σου;ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΑΣΤΕΙΟ.

Δεν χρειιάζεται το κτεο να βγει οκ για να γίνει η μεταβίβαση.Και κομμένο με ειδοποίηση να ξαναπεράσει σε ένα μήνα μπορείς.

Θέλει να το πάρει από την περιοχή για να το πάει στην δικιά του και να ξεκινήσει το φτιάξιμο. Δηλαδή αν πάω στο ΚΤΕΟ και μου το κόψουν θα μπορέσει να γίνει η μεταβίβαση ;

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, ALMPANIS είπε

ΚΤΕΟ δεν περνάει στην κατάσταση που είναι για αυτό μου πρότεινε μέχρι να το φτιάξει να το πάρει με δοκιμάστηκες και να του έκανα μια υπεύθυνη δηλώσει μέχρι να είναι έτοιμο το αμαξι 

Θέλει να το πάρει από την περιοχή για να το πάει στην δικιά του και να ξεκινήσει το φτιάξιμο. Δηλαδή αν πάω στο ΚΤΕΟ και μου το κόψουν θα μπορέσει να γίνει η μεταβίβαση ;

Πάρε τηλέφωνο στο κτέο και ρωτα,δεν χάνεις κάτι.Εγω έτσι ξέρω αλλά μπορεί να κάνω λάθος.Αν δεν φύγει απο το ονομα σου μην δωσεις το αμάξι.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Ukforthemoment είπε

Πάρε τηλέφωνο στο κτέο και ρωτα,δεν χάνεις κάτι.Εγω έτσι ξέρω αλλά μπορεί να κάνω λάθος.Αν δεν φύγει απο το ονομα σου μην δωσεις το αμάξι.

Ωραία αυτό θα κάνω σε ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια σου 

• Like 1
Δημοσ.

Ωραία αυτό θα κάνω σε ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια σου 

Μην κανεις κινηση χωρις να φυγει απο το ονομα σου,στη χειροτερη με υπευθυνες δηλωσεις.

Εχουν μπλεξει για λιγοτερα.

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν ισχύει ακόμη... μέχρι πρόσφατα μπορούσες να πάρεις από την εφορία ένα σήμα Μ το λέγανε το οποίο επέτρεπε την κυκλοφορία επαγγελματικό οχήματος για 1 ημέρα μόνο για την μετακινηση από το νόμο σου στο νομό του αγοραστή...

Δημοσ.

Και αυτό στην άδεια αγροτικό επαγγελματικό είναι, πριν ποσά χρονιά

5 λεπτά πριν, GeorgeTrzs είπε

Δεν ξέρω αν ισχύει ακόμη... μέχρι πρόσφατα μπορούσες να πάρεις από την εφορία ένα σήμα Μ το λέγανε το οποίο επέτρεπε την κυκλοφορία επαγγελματικό οχήματος για 1 ημέρα μόνο για την μετακινηση από το νόμο σου στο νομό του αγοραστή...

το είχες κανεί αυτό θυμάσαι ; 

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, ALMPANIS είπε

Και αυτό στην άδεια αγροτικό επαγγελματικό είναι, πριν ποσά χρονιά

το είχες κανεί αυτό θυμάσαι ; 

Υπήρχε η δυνατότητα αυτή σίγουρα... ρώτησε τη ΔΟΥ που ανήκεις... γίνεται και online μάλλον...

https://www.newsauto.gr/news/online-ke-i-prosorini-adia-kikloforias-m/

https://www.ethnos.gr/Economy/article/172452/mycarpshfiakhekdoshprosorinhsadeiaskykloforiasgiaosoysexoynkatatheseipinakides

Και εδώ...

• Like 1
Δημοσ.

Όπως είπαν έχεις τις εξής επιλογές

- για να κινηθεί για επισκευή, υπάρχουν οι προσωρινές πινακίδες Μ

- μόλις επισκευαστεί, έχεις περιθώριο 15 μέρες να το εξετάσει ΚΤΕΟ

- αν μετά την πρώτη επισκευή κοπεί στο ΚΤΕΟ,
έχεις περιθώριο 30 μέρες να ξαναεπισκευαστεί και να ξαναπεράσει

Αυτά που σου είπε ο άλλος 
να κινείται εκείνος με το αμάξι που θα είναι στο δικό σου όνομα οι πινακίδες ΔΟΚ
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, ALMPANIS είπε

Καλησπέρα στην ομάδα,

Δοκιμαστικές όχι, δεν προβλέπεται για ιδιώτες, μπορεί όμως να βγάλει μια προσωρινή άδεια (μ) η οποία πλέον βγαίνει και online. Το κόστος είναι 10€ την ημέρα, και μπορεί να είναι έως και 10 ημέρες ανά έτος. Για περισσότερες λεπτομέρειες δες το παρακάτω link:

https://www.ethnos.gr/greece/article/179856/mycarprosorinhadeiakykloforiasgiatoaytokinhtoposekdidetaihpinakidam 

Edit: Είχε αναφερθεί και παραπάνω, δεν το είχα προσέξει.

Επεξ/σία από Joshua21

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...