xavier Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 Πριν λίγο μου λεει ενας φιλος μου, σωσε με. Εχω φραγη σε 5ψηφια μηνυματα και εχω κερδισει απο τη lenovo ενα tablet σε ενα διαγωνισμο. Στείλε απο το δικο σου τηλεφωνο. Ευτυχως τη ψιλιαστηκα. Τον ειδοποίησαν απο το facebook στο messenger. Lenovo Store Greece Αναφορά σε κείμενο Αγαπητοί φίλοι, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι κυκλοφορεί στο Facebook FAKE προφίλ με την ονομασία Lenovo-StoreGreece, που στέλνει μήνυμα στους χρήστες ότι είναι νικητές σε διαγωνισμό και τους ζητά να μοιραστούν τα προσωπικά τους στοιχεία. Αυτό το προφίλ προσπαθεί να εξαπατήσει τους χρήστες και δεν έχει καμία απολύτως σχέση με το Lenovo Store Greece. Σας εφιστούμε την προσοχή, σε περίπτωση που σας σταλεί μήνυμα από το παραπάνω προφίλ, να μην πατήσετε σε κανένα link και να μη συμπληρώσετε τα προσωπικά σας στοιχεία. Με αφορμή το περιστατικό, σας συμβουλεύουμε να εμπιστεύεστε αποκλειστικά και μόνο τα επίσημα κανάλια επικοινωνίας μας, το Lenovo Store Greece στο Facebook και το @lenovostoregr στο Instagram. Σας ευχαριστούμε πολύ!
Basilhs23___ Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 Ναι από το fb ψάχνουν οι βιομηχανίες για κόσμο να του τα χαρίσουνε όλα, είναι τόσο πλούσιες που κοντεύουν να σκάσουν από τα κέρδη.....
andreas1gr Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 1 ώρα πριν, xavier είπε Πριν λίγο μου λεει ενας φιλος μου, σωσε με. Εχω φραγη σε 5ψηφια μηνυματα και εχω κερδισει απο τη lenovo ενα tablet σε ενα διαγωνισμο. Στείλε απο το δικο σου τηλεφωνο. Ευτυχως τη ψιλιαστηκα. Ε σιγά την πρωτότυπη απάτη… χρόνια τώρα το ίδιο γίνεται…
xavier Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 βασικα 16 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε Ναι από το fb ψάχνουν οι βιομηχανίες για κόσμο να του τα χαρίσουνε όλα, είναι τόσο πλούσιες που κοντεύουν να σκάσουν από τα κέρδη..... εχει συμμετεχει σε ενα διαγωνισμο της lenovo οντως...για αυτο ψαρωσε.
StamTheMan Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 Ετσι ακριβως ενας φιλος μου ηθελε να τον βοηθησω γιατι τον ειχαν καλεσει για να μπει στο survivor. Οσο υπαρχουν προβατα θα υπαρχουνε και λυκοι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα