Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας ήθελα να κάνω μια ερώτηση μένω σε 3 οροφή πολυκατοικία που υπάρχουν 4 διαμερίσματα όμως υπάρχουν 3 ρολόγια ΔΕΗ το ένα λοιπόν ισόγειο διαμέρισμα είναι χωρίς χελώνα και παίρνει ρεύμα από το διαμέρισμα του 1ου ορόφου από το διαμέρισμα μου δηλαδή ο ιδιοκτήτης αρνείται να βάλει στην ισόγεια αυτή γκαρσονιέρα δική της χελώνα γιατί αυτή η γκαρσονιέρα δεν έχει δηλωθεί ποτέ και όταν παλιότερα κάναμε θέμα μας απειλούσε ότι θα μας διώξει και ότι τόσα χρόνια έτσι το έχει και γλιτώνουν και τα δύο διαμερίσματα τα τέλη στο λογαριασμό ήθελα να ρωτήσω πως μπορώ να κινηθώ νομικά η αν όχι νομικά δεν γίνεται να έρθει κάποιος αρμόδιος από την ΔΕΗ να το ελέγξει? Κάνει μπαμ αυτό το πράγμα τι μπορώ να κάνω που να απευθυνθώ χωρίς να μπλέξω?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, Mhrsini είπε

Κάνει μπαμ αυτό το πράγμα τι μπορώ να κάνω που να απευθυνθώ χωρίς να μπλέξω?

αυτή η γκαρσονιέρα δεν έχει δηλωθεί ποτέ και όταν παλιότερα κάναμε θέμα μας απειλούσε ότι θα μας διώξει

βαριέμαι να σχολιάσω τη μπανανοκατάσταση

έτσι το έχει και γλιτώνουν και τα δύο διαμερίσματα τα τέλη στο λογαριασμό

απλά για το συγκεκριμένο , παραπάνω πληρώνετε και οι 2 (είτε τυχών κλίμακα στην κιλοβατώρα , είτε στις ρυθμιζόμενες ΥΚΩ)

φυσικά χάνεις και οποιοδήποτε τυχών επίδομα , όπως και πληρώνεις τυχών άγνοια του ιδιοκτήτη για επιλογή φθηνού προγράμματος

ότι να'ναι....

Επεξ/σία από korakios
Δημοσ.

Καλησπέρα..Στην πολεοδομια ...Και μετά Θα κάνεις καταγγελία στον Δεδδηε.. Αυτός είναι αρμόδιος.. Θα αναφέρεις το γεγονος.. 

Δημοσ.

Δυστυχώς είναι μπέρδεμα και επιδόματα χάνω και περισσότερα πληρώνω πριν ένα χρόνο τους έκαναν καταγγελία αυτοί που έφυγαν από το διαμέρισμα που μένω την έκαναν και μετά έφυγαν και την πλήρωσα εγώ ότι και καλά την έκανα εγώ και με απειλούσαν να με διώξουν ήρθαν εντομεταξυ από την ΔΕΗ και δεν έκαναν τίποτα αυτό ήταν το ποιο αστείο έβγαλαν μόνο ένα καλώδιο από το φως της σκάλας όλα δηλαδή τους ήταν φυσιολογικά να έχουμε 3 ρολόγια και 4 διαμερίσματα

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Mhrsini είπε

Δυστυχώς είναι μπέρδεμα και επιδόματα χάνω και περισσότερα πληρώνω πριν ένα χρόνο τους έκαναν καταγγελία αυτοί που έφυγαν από το διαμέρισμα που μένω την έκαναν και μετά έφυγαν και την πλήρωσα εγώ ότι και καλά την έκανα εγώ και με απειλούσαν να με διώξουν ήρθαν εντομεταξυ από την ΔΕΗ και δεν έκαναν τίποτα αυτό ήταν το ποιο αστείο έβγαλαν μόνο ένα καλώδιο από το φως της σκάλας όλα δηλαδή τους ήταν φυσιολογικά να έχουμε 3 ρολόγια και 4 διαμερίσματα

Εφόσον πράγματι έχεις χασούρα όπως λες, τότε γιατί δεν το αφήνεις ώστε να νοικιάσεις άλλο σπίτι?

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, Mhrsini είπε

Ποιο επίδομα χάνεις ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Ποιο επίδομα χάνεις ?

Ενοίκιο, κοινωνικό τιμολόγιο ρεύματος. Όλα προϋποθέτουν ρολόι ρεύματος στο όνομα σου.

Επεξ/σία από thanospetr
Δημοσ.

Δεν νοικιάζω τα πράγματα είναι πολύ χειρότερα είναι δωρεάν παραχώρηση από τον μπαμπά μου δεν με πειράζει για κάποιο επίδομα με πειράζει όλο αυτό που γίνεται που δεν μπορούμε να τα βρούμε με τους από κάτω και πολλές φορές πληρώνουμε πολύ περισσότερο από τι οι από κάτω δεν κάνει κίνηση ούτε να βάλει ρολόι ούτε να ασχοληθεί γιατί λέει γλιτώνω χρήματα όμως δεν γίνεται άλλο αυτή η κατάσταση

4 λεπτά πριν, thanospetr είπε

Ενοίκιο, κοινωνικό τιμολόγιο ρεύματος. Όλα προϋποθέτουν ρολόι ρεύματος στο όνομα σου.

Δεν είναι ο λογαριασμός δυστυχώς στο όνομα μου είναι στου πατέρα μου γιαυτο χάνω κοινωνικά τιμολόγια όπως είπατε

28 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Εφόσον πράγματι έχεις χασούρα όπως λες, τότε γιατί δεν το αφήνεις ώστε να νοικιάσεις άλλο σπίτι?

Δεν νοικιάζω τα πράγματα είναι πολύ χειρότερα είναι δωρεάν παραχώρηση από τον μπαμπά μου δεν με πειράζει για κάποιο επίδομα με πειράζει όλο αυτό που γίνεται που δεν μπορούμε να τα βρούμε με τους από κάτω και πολλές φορές πληρώνουμε πολύ περισσότερο από τι οι από κάτω δεν κάνει κίνηση ούτε να βάλει ρολόι ούτε να ασχοληθεί γιατί λέει γλιτώνω χρήματα όμως δεν γίνεται άλλο αυτή η κατάσταση

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Mhrsini είπε

Δεν νοικιάζω τα πράγματα είναι πολύ χειρότερα είναι δωρεάν παραχώρηση από τον μπαμπά μου δεν με πειράζει για κάποιο επίδομα με πειράζει όλο αυτό που γίνεται που δεν μπορούμε να τα βρούμε με τους από κάτω και πολλές φορές πληρώνουμε πολύ περισσότερο από τι οι από κάτω δεν κάνει κίνηση ούτε να βάλει ρολόι ούτε να ασχοληθεί γιατί λέει γλιτώνω χρήματα όμως δεν γίνεται άλλο αυτή η κατάσταση

Θα κάνεις δηλαδή καταγγελία στον πατέρα σου; Φαντάζομαι ότι αν τον τρέχουν με πρόστιμα και δικαστήρια για ρευματοκλοπή δεν έχεις θέμα ε; Ναι ξεκάθαρα είναι χειρότερα τα πράγματα.. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, TuXaKoS είπε

Θα κάνεις δηλαδή καταγγελία στον πατέρα σου; Φαντάζομαι ότι αν τον τρέχουν με πρόστιμα και δικαστήρια για ρευματοκλοπή δεν έχεις θέμα ε; Ναι ξεκάθαρα είναι χειρότερα τα πράγματα.. 

Εφόσον ο ίδιος του όταν οι προιγουμενοι από εμένα του έκαναν καταγγελία και χωρίς να το διασταυρώσει ποιος ήταν μας πετούσε έξω με μωρό παιδί γιατί να τον λυπηθώ από την στιγμή που 3 χρόνια τώρα δεν βγάζουμε άκρη και πολλές φορές αφού έφυγαν οι από κάτω και μας άφησαν φεση 400€ μου ζήτησε να τα πληρώσω γιατί φυσικά δεν μπορείς να αποδείξεις ποιός έκαψε τι

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, Mhrsini είπε

Εφόσον ο ίδιος του όταν οι προιγουμενοι από εμένα του έκαναν καταγγελία και χωρίς να το διασταυρώσει ποιος ήταν μας πετούσε έξω με μωρό παιδί γιατί να τον λυπηθώ από την στιγμή που 3 χρόνια τώρα δεν βγάζουμε άκρη και πολλές φορές αφού έφυγαν οι από κάτω και μας άφησαν φεση 400€ μου ζήτησε να τα πληρώσω γιατί φυσικά δεν μπορείς να αποδείξεις ποιός έκαψε τι

1 ρολόι έχετε, αλλά εσωτερικος μετρητής δεν υπάρχει ?

Δημοσ.

Εσείς παίρνετε ρεύμα από το ρολόι του από κάτω η από κάτω παίρνει ρεύμα από το δικό σου; 

Αν είναι το δεύτερο και δεν είσαι στο ενοίκιο όπως λες, αποσυνδέεις το ρεύμα και του κάνεις και μια καταγγελία ότι σου κλέβει ρεύμα. Αν το νοικιάζεις το σπίτι έφευγες χτες και αφήνεις τους ιδιοκτητες να κράζουν όσο θέλουν, ας σου κάνουν αγωγή μετά θα σου κλάσουν μια μάντρα καθώς τα διαμερίσματα τους έχουν παρατυπίες. 

Το δικό τους ρεύμα πως το πληρώνουν; Έχουν εσωτερικό μετρητή και μετά κάνετε την αφαίρεση από αυτόν που πληρώνει τις kwh; 

Απορώ ποιοι κάθονται και κατασκευάζουν έτσι διαμερίσματα χωρίς να λαμβάνουν υπόψη τα μελλοντικά προβλήματα που θα υπάρξουν λες και είμαστε όλοι παναγιτσες στην συνεννόηση μεταξύ μας. 

47 λεπτά πριν, Mhrsini είπε

Αυτά που λες δεν βγάζουν νόημα. 

Τελικά το διαμέρισμα στο έκανε παραχώρηση ο πατέρας σου ή το ενοικιαζετε; 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...