antwnhspap98 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 Ισχυει για σημερα αυριο μεθαυριο για 2 παραγγελιες. (μεχρι Κυριακη 27/2) Το ΒΟΧ γραφει οτι αφορα παραγγελιες "φαγητου" και σου στελνει κουπονι για να αφαιρεσεις 1.80 απο παραγγελια "καφε" την επομενη μερα Αναλυτικα: 1
Doubt Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 Ρε αφήστε τα τρυκ και τα τερτίπια.. Πεινάμε..
Gulik Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 Μου εμφάνισε σε ένα μήνυμα ότι η συγκεκριμένη προσφορά ισχύει εκ νέου, μέχρι και την Παρασκευή. Το δοκίμασα πριν λίγο και όντως μου έστειλαν το κουπόνι των 1,80 για την παραγγελία της επόμενης ημέρας.
lakisman46 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 Γνωρίζει κανένας αν ισχύει και με παραγγελία καφέ?
Gulik Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 Ξαναπαίζει η συγκεκριμένη προσφορά ΚΑΙ ΑΥΤΗ την εβδομάδα, μέχρι την Παρασκευή και πάλι. Επαναλαμβάνουν βέβαια ότι ισχύει μέχρι και για 2 κουπόνια (άρα 2 φορές) για κάθε λογαριασμό.
xoldboyx Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 Στο προηγούμενο επειδή έτυχε να λάβω 3 κουπόνια, το κουπόνι που δε 'περισσεψει' εξαργυρωθηκε σε άλλο λογαριασμό
Gulik Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 Το συγκεκριμένο "promo" φαίνεται πως ισχύει τώρα για όλη την εβδομάδα, με ημερομηνία λήξης της προσφοράς στις 17 Απριλίου. Σημειώνεται, και πάλι, ότι κάθε χρήστης έχει δικαίωμα να επωφεληθεί της προσφοράς 3 φορές ανά εβδομάδα. Το σημερινό μήνυμα που μπορούν να δουν όλοι οι φίλοι του BOX.GR είναι το εξής: Το BOX σε κερνάει τον καφέ σου, γιατί σε κάθε παραγγελία που κάνεις από τις 19:00 έως τις 24:00 έχεις δώρο 1,80€ για τον καφέ της επόμενης ημέρας. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να παραγγείλεις το αγαπημένο σου φαγητό. Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας σου θα λάβεις με sms ή email με το ατομικό σου κουπόνι, το οποίο ισχύει έως την επόμενη ημέρα της παραγγελίας σου. Ο μέγιστος αριθμός κουπονιών που μπορείς να κερδίσεις κάθε εβδομάδα είναι 3 και η έκπτωση που κερδίζεις είναι 1,80€. Η προσφορά ισχύει έως και Κυριακή 17 Απριλίου.
AmixReckless Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 Παρηγγειλα καφε με το κουπονι (-1.80) τελικη τιμη 0.20 και μου ξανα εστειλε κουπονι για αλλο καφε. Καλη φαση χαχαχαχα.
Gulik Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 2 λεπτά πριν, AmixReckless είπε Παρηγγειλα καφε με το κουπονι (-1.80) τελικη τιμη 0.20 και μου ξανα εστειλε κουπονι για αλλο καφε. Καλη φαση χαχαχαχα. Εννοείται πως το δέχονται αυτό, δικαιούται κάθε χρήστης 3 κουπόνια την εβδομάδα (μέχρι να λήξει η προσφορά) ανεξαρτήτου αξίας παραγγελίας. 1
ababapanos Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 Πλέον όλα τα καταστήματα της περιοχής μου όταν ξεκίνησαν αυτά τα κουπόνια , έβαλαν όριο ελάχιστη παραγγελια 3-4 ευρώ όποτε και κουπονι να έχεις με 1.80 σε αναγκάζουν να αγοράσεις και αλλά 1
naruto14 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 2 ώρες πριν, ababapanos είπε Πλέον όλα τα καταστήματα της περιοχής μου όταν ξεκίνησαν αυτά τα κουπόνια , έβαλαν όριο ελάχιστη παραγγελια 3-4 ευρώ όποτε και κουπονι να έχεις με 1.80 σε αναγκάζουν να αγοράσεις και αλλά Αθήνα; Γιατί Θεσσαλονίκη έχω 3 μαγαζιά που εξυπηρετούν delivery ενός μόνο καφέ.
ababapanos Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 Όχι Αθήνα . Αλλά το βλέπω αργά η γρήγορα να το κάνουν παντού
Moderators matrixxx Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 Moderators Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 Αθηνα μιας και ρωτατε, ειδα πριν λιγες μερες 5 στα 5 μαγαζια που μου εβγαζε για live tracking, να εχουν ελαχιστη 6.5 ευρω! Παλια θυμαμαι σχεδον ολα τα ιδιου τυπου μαγαζια που μου εβγαιναν, να εχουν ελαχιστη το πολυ 3 ευρω.
vizolover Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Καφές Yasmin, Ο καφές της επόμενης ημέρας. Επεξ/σία 23 Μαρτίου 2022 από vizolover
dzerv Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 3 ώρες πριν, matrixxx είπε Αθηνα μιας και ρωτατε, ειδα πριν λιγες μερες 5 στα 5 μαγαζια που μου εβγαζε για live tracking, να εχουν ελαχιστη 6.5 ευρω! Παλια θυμαμαι σχεδον ολα τα ιδιου τυπου μαγαζια που μου εβγαιναν, να εχουν ελαχιστη το πολυ 3 ευρω. Οσα έχουν live tracking αν δεν κάνω λάθος στέλνονται με delivery του box και όχι του μαγαζιού. Το ίδιο κάνει και το e-food με τα δικα του delivery που εχει 7.5 ευρω ελάχιστη και το wolt τα 6 . Οπότε μάλλον δεν συμφέρει το κάθε box να στέλνει delivera για 2-3 ευρώ δυστυχώς για εμας... Πριν λίγο καιρό όντως δεν ίσχυε αυτό και είχε και με 3 ευρω ελάχιστη... το πηραν χαμπάρι ... Παντως το 6.5 ισχύει για το ποσό πριν το κουπόνι ... δλδ αν έχεις ενα κουπονι 3 ευρώ και ίσως και ακομα 1 ευρώ απο πόντους 6.5 -4 = 2.5 ευρώ στα φέρνουν κανονικά. Μετράει το αρχικό ποσο προ κουπονιού.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα