Γιάννης Platano Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Λεω να το δοκιμασω μιας και εχω διαβασει καλα σχολια Τι διαφορα εχει το image αν το παρουμε απο το προγραμμα μεσα απο τον υπολογιστηστη ή αν το παρουμε απο το usb bootable ? Υπαρχει δυνατοτητα συμπιεσης του backup και ποση ? Αν ναι με ποιο τρόπο; Ενα λειτουργικο 160GB ποσο χωρο θα χρειστει για να γινει backup σε αλλο δισκο ? Ευχαριστω. Επεξ/σία 25 Φεβρουαρίου 2022 από Γιάννης Platano
Invader Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 Boot από USB ή CD/DVD.Καλύτερα όχι συμπίεση αν δεν υπάρχει θέμα χώρου γιατί αργεί πολύ.Χώρο θα χρειαστεί λίγο λιγότερο από όσο είναι τα αρχεία.Και χρόνο ανάλογα με το πόσο γρήγοροι είναι οι δίσκοι και τα USB που στέλνουμε το image. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, Invader είπε Boot από USB ή CD/DVD.Καλύτερα όχι συμπίεση αν δεν υπάρχει θέμα χώρου γιατί αργεί πολύ.Χώρο θα χρειαστεί λίγο λιγότερο από όσο είναι τα αρχεία.Και χρόνο ανάλογα με το πόσο γρήγοροι είναι οι δίσκοι και τα USB που στέλνουμε το image. Ευχαριστω Επειδη για την ωρα υπαρχει προβλημα χωρου πως μπορω να κανω συμπιεση ? Καποι αλλα εργαλεια που εχει το προγραμμα οπως εκκαθαριση ή καπως ετσι δισκου (clean up ) ειναι καλα ? Επεξ/σία 25 Φεβρουαρίου 2022 από Γιάννης Platano
Invader Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Έχει κάπου επιλογή όταν ξεκινήσεις τη διαδικασία για image το πόσο συμπίεση θες να κάνεις.Επιμένω ότι είναι πολύ αργό στη συμπίεση.Δεν έχω δυνατότητα να το δω τώρα που ακριβώς βγάζει το tab για τη συμπίεση. Επεξ/σία 25 Φεβρουαρίου 2022 από Invader add 1
accipio Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 Το χρησιμοποιούσα πριν από μερικά χρόνια. Πολύ καλό πρόγραμμα, λειτουργούσε αψεγάδιαστα. Πάντα το δούλευα από το live CD γιατί δεν ήθελα να το εγκαταστήσω (ήθελα να γίνει η διαδικασία εκτός των Windows). Επιλογή για συμπίεση έχει προς το τέλος της διαδικασίας (κάπου στο τελευταίο βήμα) με προεπιλεγμένη τη Normal συμπίεση, αν θυμάμαι καλά. Δεν θα έλεγα ότι είναι αργό αν επιλεγεί η συμπίεση, με βάση την εμπειρία μου, και μάλιστα σε αργούς υπολογιστές με μηχανικούς δίσκους. Εξαρτάται φυσικά, σε μεγάλο βαθμό, και από το είδος των αρχείων που γίνονται backup. Αν πρόκειται κατά βάση για το λειτουργικό σύστημα και τις εφαρμογές (και όχι αρχεία που δεν επιδέχονται συμπίεση, π.χ. βίντεο ήδη συμπιεσμένα), η Normal συμπίεση εξοικονομεί πολύ χώρο και την προτείνω αν υπάρχει πρόβλημα χώρου. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 Μεχρι τωρα χρησιμοποιουσα το Nortin Ghost απο την εκδοση σε δισκετα μεχρι την 15 αλλα ξαφνικα και δεν ξερω τον λογο δεν μου δουλευιε οσες ωρες και αν το αφησα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα