Προς το περιεχόμενο

Ο Microsoft Edge κοντεύει να γίνει ο δεύτερος πιο δημοφιλής browser σε desktop

JohnVani18

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, nick_corobos είπε

Νομιζω οτι πρεπει να δοκιμασει ο κοσμος τον Brave. Καταπληκτικος τουλαχιστον

Τον έχω εγκατεστημένο σε android, απλά φοβερός!

Επεξ/σία από tsf
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χρησιμοποιούσα χρόνια τον Maxthon ο οποίος ήταν έτη φωτός μακριά από οτιδήποτε κυκλοφορούσε, με ενσωματωμένες δυνατότητες που οι άλλοι δεν είχαν ούτε μέσω add-on, δυστυχώς όμως έκανε ελάχιστες ενημερώσεις, πράγμα ανησυχητικό για browser... Τα τελυταία δυο χρόνια χρησιμοποιώ τον Vivaldi που όχι μόνο ενημερώνεται αλλά εξελίσεται συνεχώς με όλο και περισσότερες δυνατότητες.

Για όσους δεν τον έχουν δοκιμάσει θα τους έλεγα να κάνουν μια δοκιμή και δεν νομίζω να ξαναγυρίσουν στον προηγούμενο τους browser

Επεξ/σία από squalor
  • Like 2

Μας έχετε διχάσει 😋

Τελικά τί προτείνετε?

Microsoft Edge? Μοzilla? Chrome? Opera?

Κάντε ένα poll ή ένα Top5 με σειρά από το προτιμότερο προς το μη προτιμότερο, για τον λαό να προσανατολιστεί.

brave κ firefox μονο 

21 λεπτά πριν, tsf είπε

Τον έχω εγκατεστημένο σε android, απλά φοβερός!

σε android πρεπει να ειναι απο τους λιγους που σε αφηνουν να καρφιτσωσεις favorites στην αρχικη ,επιβαλει επιτυχημενα dark mode σε ολες τις σελιδες ,αν το θες δεν επαναφορτωνει τις σελιδες με τις οποιες τον εκλεισες κ φυσικα πολυ καλο adblock out of the box

must have στο android απο εμενα

• Like 1

Πλέον Opera παντού για να συγχρονίζονται τα αγαπημένα. Στο σταθερό έχει φοβερό σύστημα να κόβει κακά πράγματα με την προστασία απορρήτου και vpn και στο κινητό είναι ο μόνος που όσο μικρό τηλέφωνο και αν έχεις κάνοντας Zoom αναπροσαρμόζει το κείμενο μέσα στην οθόνη οπότε δε χρειάζεται να πηγαίνεις δεξιά και αριστερά για να διαβάσεις το κείμενο όπως συμβαίνει με όλους τους άλλους.

• Like 2

Μετά από clean install των Win11 και χρόνια σε Chrome-Mozilla, αφησα τις αμφιβολίες μου στην άκρη και έχω εγκατεστημένο/χρησιμοποιώ αποκλειστικά Edge.

Το μόνο που έκανα ηταν να βάλω adblock και αρχική Google.

Ίσως είναι ιδέα μου, αλλά μου φαίνεται και πιο γρήγορος σε κάποιες λειτουργίες.

Πολύ ευχαριστημένος μέχρι τώρα.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δυστυχώς για όλους τους υπόλοιπους browsers δεν έχουν φτάσει το επίπεδο του font rendering και του image resizing του firefox. Μόλις προσέξει κάποιος τις διαφορές δεν μπορεί να ανεχθεί την έλλειψη ποιότητας στην απεικόνιση των σελίδων, ιδιαίτερα όταν σχετίζεται και με τη δουλειά του όλο αυτό όπως σε εμένα. Ακόμα και τα avatars σας αν έχετε προσέξει εδώ στο insomnia φαίνονται θολά σε chromium browsers 

Επεξ/σία από godslayerxp
  • Like 3

Εγώ φανατικός χρήστης firefox, τελευταία δουλεύω σαν κύριο τον edge. Chrome χωρίς google. Μεγάλη υπόθεση.

Νομίζω για power user το σενάριο χρήσης firefox/edge είναι το ιδανικό. Για απλούς χρήστες ένας από όλους αρκεί.

Μετά από πολλά χρόνια με Firefox μου ξεκίνησε κάτι κόλπα πριν κάνα χρόνο και κάτι, άλλαξα σε edge και βρήκα την υγειά μου. Τώρα βέβαια ο καθένας έχει δικές του προτιμήσεις, και ο κάθε browser θετικά και αρνητικά

Έχετε παρατηρήσει πως ο edge πρέπει να φορτώνει μαζί με τα windows γιατί με το που πατάω πάνω του ανοίγει ακαριαία. Όπως άνοιγε ο σαφάρι στο MacBook μου.

Μετά απο χρόνια χρήσης Google Chrome, είπα να δοκιμάσω τον Edge εφόσον βασίζεται και αυτός σε chromium και η διαφορά δεν θα είναι τεράστια. Μπορώ να πω πως μου άρεσε περισσότερο απο τον Chrome οπότε άλλαξα μόνιμα σε Edge και δεν το μετάνοιωσα. Έχει κάτι μικρές διαφορούλες οι οποίες μου άρεσαν περισσότερο (άλλαξα βέβαια το search engine απο Bing σε Google).

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...