Lesdal Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Γειά σε όλους, είμαι ένας πλήρως ικανοποιημένος κάτοχος Huawei p30 pro εδώ και δύο χρόνια. Δυστυχώς εδώ και λίγο καιρό λόγω ορισμένων χτυπημάτων αρχίζω και βλέπω σημάδια πως η οθόνη θα πεθάνει στο κοντινό μέλλον. Το κόστος για να αλλαχτεί είναι δυσβάσταχτο και δεν αξίζει και επομένως σκέφτομαι να αλλάξω κινητό. Όπως και πριν δύο χρόνια γνώμονας μου είναι η επίδοση καμερών και έπειτα όλα τα υπόλοιπα (λάτρευα το x5 optical zoom του p30 pro). Δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ συσκευές apple και σκέφτομαι μήπως ήρθε η ώρα να το δοκιμάσω ωστόσο για να πω την αλήθεια χρησιμοποιώ αρκετές εφαρμογές της google οπότε δεν ξέρω αυτό αν θα με βοηθήσει. Πρόσφατα είδα ότι κυκλοφόρησε το pixel 6 pro το οποίο έχει πάρα πολύ καλά χαρακτηριστικά και επιδόσεις στην κάμερα του αλλά δεν υπάρχει υποστήριξη στην Ελλάδα. Τι έχετε να μου προτείνετε? Δεν βάζω budget καθότι θέλω να δω τι επιλογές έχω. Επίσης αν κάποιος έχει να προτείνει κάτι θα προτιμούσα να υπάρχει δυνατότητα για άτοκες δόσεις με πιστωτική. Επεξ/σία 25 Φεβρουαρίου 2022 από Lesdal
GATE123 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 Google Pixel 6 pro. Νομίζω ότι καλύτερο. Και είναι κάτω από 1000€(από σκρουτζαδικο). Τώρα το θέμα Service /υποστήριξη είναι στην δική σου κρίση. Υπάρχουν βέβαια το Mate 40 Pro+ & 40 pro(αν τα βρεις)το Xiaomi mi 11 ultra αλλά δεν θα έδινα τόσα λεφτά σε μια τέτοια εταιρεία, το Huawei P50 Pro , αλλά δεν το έχω πιάσει.Παρόλα αυτά το έχουν στην κορυφή της λίστας. Apple iPhone 13 Pro Max & Apple iPhone 13 Pro κατά την δική μου άποψη δεν φτάνουν τα παραπάνω (φωτογραφικά πάντα).
grandp Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 Google Pixel 6 pro ίσως ότι καλύτερο αυτή τη στιγμή κατά τη γνώμη μου σ'αυτά τα χρήματα. 2
Lesdal Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 32 λεπτά πριν, GATE123 είπε Google Pixel 6 pro. Νομίζω ότι καλύτερο. Και είναι κάτω από 1000€(από σκρουτζαδικο). Τώρα το θέμα Service /υποστήριξη είναι στην δική σου κρίση. Υπάρχουν βέβαια το Mate 40 Pro+ & 40 pro(αν τα βρεις)το Xiaomi mi 11 ultra αλλά δεν θα έδινα τόσα λεφτά σε μια τέτοια εταιρεία, το Huawei P50 Pro , αλλά δεν το έχω πιάσει.Παρόλα αυτά το έχουν στην κορυφή της λίστας. Apple iPhone 13 Pro Max & Apple iPhone 13 Pro κατά την δική μου άποψη δεν φτάνουν τα παραπάνω (φωτογραφικά πάντα). Το βέλτιστο θα ήταν να το έφερνε η google στα 899€ για να μη πληρώναμε το "καπέλο" από παραεισαγωγές. Γενικότερα προς τα εκεί κλείνω να πω την αλήθεια. Καλύτερη λύση θεωρώ ότι είναι η αγορά μέσω αμαζόν. Είδα έχει δόσεις για να αγοραστεί και βγαίνει ίδια τιμή με σκρουτζομαγαζο + ότι έχεις την εγγύηση της αμαζόν. 1
GATE123 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 Πολύ καλή επιλογή το Amazon. Έχει και καλύτερο support. 1
john9 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2022 Φίλε μου σαν κάτοχος Pixel 6 pro εδω και 1 μηνα σου λέω παρτο με κλειστά μάτια μην το σκέφτεσαι απο γερμανικό άμαζον στα 899 το αγόρασα αν και υπάρχει και σε σκρουτζομάγαζα πλέον.
boboakis10 Δημοσ. 10 Απριλίου 2022 Δημοσ. 10 Απριλίου 2022 Στις 14/3/2022 στις 1:45 ΠΜ, john9 είπε Φίλε μου σαν κάτοχος Pixel 6 pro εδω και 1 μηνα σου λέω παρτο με κλειστά μάτια μην το σκέφτεσαι απο γερμανικό άμαζον στα 899 το αγόρασα αν και υπάρχει και σε σκρουτζομάγαζα πλέον. Μπορεις να πεις λεπτομερειες για το pro γιατι το σκεφτομαι πολυ σοβαρα αλλα με ολα αυτα που εχω ακουσει το φοβαμαι (bugs κτλ) 1
john9 Δημοσ. 10 Απριλίου 2022 Δημοσ. 10 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Στείλε μου σε μήνυμα ότι θες να ρωτήσεις φίλε μου Μην το φοβάσαι το κινητό το έχω απο τον Φεβρουάριο και είναι απίστευτο Επεξ/σία 10 Απριλίου 2022 από john9
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα