AntiSeptic Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 Θέλω μια σύσταση καρέκλας gaming. Υπάρχουν πολλές μάρκες στην Ελλάδα που δεν ξέρω. Δεν ξέρω ποια από αυτές τις μάρκες είναι καλή ή ποια είναι κακή. Υπάρχουν μάρκες που παράγουν πολύ καλά προϊόντα όπως xDrive και Hawk στη χώρα μου, αλλά αυτές οι μάρκες δεν είναι διαθέσιμες στην Ελλάδα. Ο προϋπολογισμός μου είναι γύρω στα 200-250 ευρώ. Θέλω να το χρησιμοποιώ κοντά στις 16 ώρες την ημέρα. Θα χαιρόμουν αν έμπειροι άνθρωποι μπορούν να μου κάνουν μια πρόταση.
sstratos Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Γράψε μας το ύψος σου , τα κιλά σου , και την απόσταση του γραφείου σου απο το πάτωμα Επεξ/σία 25 Φεβρουαρίου 2022 από sstratos
AntiSeptic Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 Ζυγίζω γύρω στα 85-90 κιλά, το ύψος μου είναι 1.80 και το ύψος του τραπεζιού είναι 70 εκατοστά
kyr123 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 11 ώρες πριν, AntiSeptic είπε Θέλω μια σύσταση καρέκλας gaming. Υπάρχουν πολλές μάρκες στην Ελλάδα που δεν ξέρω. Δεν ξέρω ποια από αυτές τις μάρκες είναι καλή ή ποια είναι κακή. Υπάρχουν μάρκες που παράγουν πολύ καλά προϊόντα όπως xDrive και Hawk στη χώρα μου, αλλά αυτές οι μάρκες δεν είναι διαθέσιμες στην Ελλάδα. Ο προϋπολογισμός μου είναι γύρω στα 200-250 ευρώ. Θέλω να το χρησιμοποιώ κοντά στις 16 ώρες την ημέρα. Θα χαιρόμουν αν έμπειροι άνθρωποι μπορούν να μου κάνουν μια πρόταση. Με δεμένα μάτια πας εδώ: https://www.skroutz.gr/s/25929367/HP-Citadel-Υφασμάτινη-Καρέκλα-Gaming-Μαύρη.html 1
FasTaker Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 Εγω εχω αυτη https://www.skroutz.gr/s/10829353/Genesis-Nitro-550-Καρέκλα-Gaming-Δερματίνης-Μπλε.html#specs. Τη χρησιμοποιω και στην δουλεια μου οποτε περναω πανω τις περιπου 14-15 ωρες καθημερινα. Τα ροδακια δεν αντεχουν βαρος εμενα εσπασαν οταν πηρα αγκαλια την ανηψια μου συνολικο βαρος 120 κιλα αλλα μεχρι τα 100 δεν εχει θεμα. Βολικη με παρα πολλες ρυθμισεις για να την φερει ο καθενας στα μετρα του.
costacurta Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 1 ώρα πριν, FasTaker είπε Εγω εχω αυτη https://www.skroutz.gr/s/10829353/Genesis-Nitro-550-Καρέκλα-Gaming-Δερματίνης-Μπλε.html#specs. Τη χρησιμοποιω και στην δουλεια μου οποτε περναω πανω τις περιπου 14-15 ωρες καθημερινα. Τα ροδακια δεν αντεχουν βαρος εμενα εσπασαν οταν πηρα αγκαλια την ανηψια μου συνολικο βαρος 120 κιλα αλλα μεχρι τα 100 δεν εχει θεμα. Βολικη με παρα πολλες ρυθμισεις για να την φερει ο καθενας στα μετρα του. Επιβεβαιώνω την έχω από το 2017 κάθομαι τουλάχιστον 8 ώρες και είναι σε άριστη κατάσταση ακόμα (78κιλα)
Apollonian Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 Από τις πιο αναπαυτικές, στιβαρές, ποιοτικές και καλαίσθητες καρέκλες εκεί έξω σε πολύ καλή τιμή είναι αυτή. Και ειδικά για το ύψος και τα κιλά σου θα σου κάτσει γάντι. Εγώ έχω αυτήν και μία Secret Lab Titan και τις έχω καταευχαριστηθεί. 👍
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα