Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θελει φιλος να μου στειλει κατι. Μπορει να το στειλει πορτα-πορτα και να πληρωσω εγω τα μεταφορικα; 

Επισης για να ερθουν τα Ελτα σπιτι του το κανονιζει τηλεφωνικα; Παρεχουν οι ιδιοι κουτι; Ή πρεπει να το εχει ετοιμο συσκευασμενο ο φιλος μου;

Δημοσ.

Ναι, μπορεί να το στείλει με χρέωση παραλήπτη.

Και ναι, παίρνει τηλέφωνο στο 11120 ή στο τοπικό γραφείο ΕΛΤΑ courier.

Κουτιά από όσο ξέρω πουλάνε τα ΕΛΤΑ courier, δεν αναλαμβάνουν όμως συσκευασία, ας κάνει ένα τηλεφώνημα να το σιγουρέψει.

• Like 1
Δημοσ.
12 ώρες πριν, Joshua21 είπε

Ναι, μπορεί να το στείλει με χρέωση παραλήπτη.

Και ναι, παίρνει τηλέφωνο στο 11120 ή στο τοπικό γραφείο ΕΛΤΑ courier.

Κουτιά από όσο ξέρω πουλάνε τα ΕΛΤΑ courier, δεν αναλαμβάνουν όμως συσκευασία, ας κάνει ένα τηλεφώνημα να το σιγουρέψει.

Για συνδρομητές ΟΤΕ, η μέγιστη ανά λεπτό χρέωση είναι 0,18€/λεπτό (συμπεριλαμβανομένων ΦΠΑ 24% και Τέλους Συνδρομητών Σταθερής Τηλεφωνίας 5%). Για συνδρομητές COSMOTE Κινητή, η μέγιστη ανά λεπτό χρέωση είναι 0,74€/λεπτό (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24%). Για χρεώσεις κλήσεων από συνδρομητές άλλων εταιρειών, παρακαλούμε όπως ανατρέξετε στην ιστοσελίδα των παρόχων και στο Παρατηρητήριο Τιμών, Τηλεπικοινωνιακών και Ταχυδρομικών Προϊόντων Λιανικής https://www.pricescope.gr/home ».

Τωρα σοβαρα ισχυουν αυτες οι χρεωσεις για να παρεις ενα τηλεφωνο; 

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Witcher1st είπε

Τωρα σοβαρα ισχυουν αυτες οι χρεωσεις για να παρεις ενα τηλεφωνο; 

Για το πενταψήφιο φαντάζομαι πως ναι, αν θες να το επιβεβαιώσεις κοίτα στους τιμοκαταλόγους του ote/cosmote αν η αστική χρέωση είναι τόσο.

Δες και αυτό:

"Καταθέστε τις αποστολές σας σε κατάστημα ΕΛΤΑ ή ΕΛΤΑ Courier της περιοχής σας ή καλέστε μας στα 11120 (από σταθερό με αστική χρέωση) και 210 6073005 και θα έρθουμε να τις παραλάβουμε από την πόρτα σας."

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...