Προς το περιεχόμενο

Το Poco X4 Pro διέρρευσε μέσω του Amazon πριν την αποκάλυψή του

JohnVani18

Προτεινόμενες αναρτήσεις

8 ώρες πριν, chios είπε

αν και είμαστε offtopic θα σου απαντήσω ότι, δεν είναι μόνο θέμα  specs, μεγάλη σημασία έχει το λογισμικό και εκεί το samsung κάνει τη διαφορά, σαν δεύτερη επιλογή κοίτα και το  Realme GT Neo2 5G 8GB 128GB, σε καμία περίπτωση σε αυτά τα λεφτά δε θα πήγαινα σε  xiaomi  με το εντελώς σάπιο miui.

Έλα να δεις την συσκευή μου με το σάπιο miui όπως λες και θα τρίβεις τα μάτια σου , όλο εξυπνάδες εισαι και εδω και στο myphone

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Καταευχαριστημενος χρήστης X3 Pro. Φαίνεται ότι κερδίζει σε οθόνη/φόρτιση και χάνει σε επεξεργαστή.

Χαρντ πας για μένα

• Like 1

50 λεπτά πριν, Choutas είπε

Καταευχαριστημενος χρήστης X3 Pro. Φαίνεται ότι κερδίζει σε οθόνη/φόρτιση και χάνει σε επεξεργαστή.

Χαρντ πας για μένα

Ρε φίλε μόνο εμένα μου έβγαζε διαφημίσεις παντού;;; έμπαινα στην μουσική (και όχι μόνο) και πέταγε διαφημίσεις!!! Έλεος!!! 

Στις 25/2/2022 στις 1:49 ΠΜ, vargas είπε

Τουλάχιστον το 778 ήθελε αυτό 

Το A52s με τον 778, είναι γενικώς καλύτερο σε hardware και λειτουργικό:

https://m.gsmarena.com/compare.php3?&idPhone1=11371&idPhone2=11039#diff-

10 ώρες πριν, b-boy_steve είπε

Ρε φίλε μόνο εμένα μου έβγαζε διαφημίσεις παντού;;; έμπαινα στην μουσική (και όχι μόνο) και πέταγε διαφημίσεις!!! Έλεος!!! 

Ναι το μαμίσιο λογισμικό βγάζει διαφημίσεις σε μερικές εφαρμογές. Έχεις δίκιο, είναι από τα κακά τις Σιαόμι να το λέμε αλλά εγώ το έχω αλλάξει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 24/2/2022 στις 11:28 ΜΜ, Tlykog είπε

Η σειρά poco είναι σύνωνυμη του vfm… Κάτι που δε φαίνεται σε αυτό το μοντέλο. Έχει χειρότερο επεξεργαστή από τον προκάτοχο του και τιμή poco f3…

Το πρόβλημα με το Poco X3 Pro ήτανε ότι ήτανε πολύ ικανό για την τιμή του. Ο average Joe δεν κοιτάει άν η οθόνη είναι ips αντί για amoled, βλέπει ότι η μπαταρία είναι μεγαλύτερη από το F3 όπως και ότι έχει sd card support. Η διαφορά από Snapdragon 860 σε 870 δεν του λέει πολλά, άρα παίρνει το X3 αντί για το F3. Από ότι φαίνεται, το X4 θα πάρει mid range επεξεργαστή, για να μπορούν να πουλήσουν περισσότερα F4 με λίγο outdated επεξεργαστή ναυαρχίδας.

Επεξ/σία από Petrosperan
Τυπογραφικό λάθος.
  • Like 1

6 ώρες πριν, Choutas είπε

Ναι το μαμίσιο λογισμικό βγάζει διαφημίσεις σε μερικές εφαρμογές. Έχεις δίκιο, είναι από τα κακά τις Σιαόμι να το λέμε αλλά εγώ το έχω αλλάξει.

Α είπα και γω. Μήπως είχα κάνει εγώ κάτι λάθος και μου τις πέταγε έτσι. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βάλτε ένα application τύπου AdGuard (Εγώ το’χω αγορασμένο εδώ και πολλά χρόνια και το χρησιμοποιήσει σε όλες μου τις συσκευές) Και καθαρίσατε δεν έχω ούτε μία διαφήμιση πουθενά

Επεξ/σία από kostasfalcon

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 25/2/2022 στις 9:24 ΠΜ, kostakis1978nov είπε

Επειδή είναι Samsung (επώνυμο) ή  έχει τόσο μεγάλη διαφορά σε specs και ποιότητα;

Εννοείται Poco f3 το a52 είναι σαπακι συγκριτικά και σε επεξεργαστή και ειδικά σε εσωτερική μνήμη

Όσο για το x4 pro απλά σκουπίδι, χάνεται το νόημα να αγοράσει κανείς poco

21 ώρες πριν, b-boy_steve είπε

Υπάρχουν επιλογές να κλείσουν όλα αυτά (και σε ελληνικής εισαγωγής δεν πρέπει να υπάρχουν καν, αν και δεν έχει νόημα να πληρώσεις το καπέλο για συσκευή αντιπροσωπείας..)

Επεξ/σία από logistoulis

On 24/02/2022 at 23:41, mariosCS said:

Ναι αλλά δεν το έχουμε ακούσει ακόμη. Γιατί δεν υπάρχει διαρροή 😁

διαρροες απο τις ιδιες τις εταιρειες με σκοπο διαφημιση. οταν προσπαθω να μαθω αν θα βγει hp gen11 microserver δεν υπαρχει η παραμικρη διαρροη ως δια μαγειας.

On 25/02/2022 at 15:18, jadawin said:

Χαχα! Η διαρροή είναι κι αυτός ενας τρόπος διαφήμισης!

σωστο αυτο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...