makisgiasena Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 Εβαλα wind 24αρα πριν ενα μηνα γιατι μου λεγανε οτι δεν μπορω να βαλω 100αρα ενω ειχε 5 fiber καφαο γυρω απο το σπιτι μου σε ακτινα 20 μετρων. 5 μερες πελατης λοιπον (γιατι ειχαμε και θεματα μεχρι να μπει η 24αρα και δια μαγειας) μπορω να βαλω 100αρα αλλα πλεον ειμαι παλιος πελατης και δεν ισχυει για μενα η προσφορα 26ευρω/100mbps και βαζω εν τελη 50αρα. Πλεον οχι για τιποτα αλλο, αλλα γιατι μιλαμε για 24μηνα συμβολαια σκεφτομαι να παω στη Vodafone η οποια εχει προσφορα δυο παγια δωρο (50ευρω) και τιμη 25ευρω/100mbps. Το πεναλντι μου για διακοπη συμβοαλιου ειναι 116ευρω. Αρα αν μεινω wind 26/24=624ευρω για 50mbps Αν παω vodafone 25x24=600-50=550+116=666ευρω για 100αρα Αν τωρα παω wind θα ειναι 33χ24=792ευρω για 100αρα Η διαδικασια απο οτι ειπαν στη vodafone θα κανω την αιτηση θα την δεχτω και υστερα εκεινη θα στειλουν στη wind οτι εγω παω vodafone, μετα αν θελει η wind να μου δωσει καλυτερη προσφορα και εγω την θελω μπορω να παραμεινω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 3 hours ago, makisgiasena said: Η διαδικασια απο οτι ειπαν στη vodafone θα κανω την αιτηση θα την δεχτω και υστερα εκεινη θα στειλουν στη wind οτι εγω παω vodafone, μετα αν θελει η wind να μου δωσει καλυτερη προσφορα και εγω την θελω μπορω να παραμεινω; υπαρχει περιπτωση να μην δεχτεις ποτε αντιπροσφορα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeminiMAX Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 22 ώρες πριν, poulinos είπε υπαρχει περιπτωση να μην δεχτεις ποτε αντιπροσφορα. 99,999999 θα δεχτει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kallonos Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 Στις 24/2/2022 στις 8:55 ΜΜ, makisgiasena είπε Η διαδικασια απο οτι ειπαν στη vodafone θα κανω την αιτηση θα την δεχτω και υστερα εκεινη θα στειλουν στη wind οτι εγω παω vodafone, μετα αν θελει η wind να μου δωσει καλυτερη προσφορα και εγω την θελω μπορω να παραμεινω; Αντιπροσφορα θα πάρεις σίγουρα, αλλά μπορεί να μην γίνεται να ακυρώσεις. Αν επιλέξεις το 14ημερο δεν θα μπορείς να ακυρώσεις 100% διότι βάση νόμου η εταιρία στέλνει το αίτημα στον προηγούμενο πάροχο την επόμενη εργάσιμη ημέρα μετά το πέρας των 14 ημερών. Ο μόνο τρόπος είναι να επιλέξεις άμεση ενεργοποίηση που στην ουσία ξεκινάνε άμεσα οι διαδικασίες. Σε αυτή τη περίπτωση χάνεις το 14ημερο και μπορείς να ακυρώσεις μέχρι να ενεργοποιηθεί. Αλλά πάλι υπάρχει το ρίσκο να μην προλάβεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2022 2 hours ago, GeminiMAX said: 99,999999 θα δεχτει... αν προλαβει:p 1 hour ago, kallonos said: Αντιπροσφορα θα πάρεις σίγουρα, αλλά μπορεί να μην γίνεται να ακυρώσεις. Αν επιλέξεις το 14ημερο δεν θα μπορείς να ακυρώσεις 100% διότι βάση νόμου η εταιρία στέλνει το αίτημα στον προηγούμενο πάροχο την επόμενη εργάσιμη ημέρα μετά το πέρας των 14 ημερών. Ο μόνο τρόπος είναι να επιλέξεις άμεση ενεργοποίηση που στην ουσία ξεκινάνε άμεσα οι διαδικασίες. Σε αυτή τη περίπτωση χάνεις το 14ημερο και μπορείς να ακυρώσεις μέχρι να ενεργοποιηθεί. Αλλά πάλι υπάρχει το ρίσκο να μην προλάβεις. ειδικα αν ειναι ενεργος βροχος γυρναει σχετικα γρηγορα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kallonos Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, poulinos είπε αν προλαβει:p ειδικα αν ειναι ενεργος βροχος γυρναει σχετικα γρηγορα Αναλόγως. 😀 Επεξ/σία 26 Φεβρουαρίου 2022 από kallonos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Baggos91 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2022 Δες μέσα απο το ρούτερ πόσο θα πιάνεις στην 100αρα και μετά αποφάσισε για το πως θα το κάνεις. Πρόσεχε στο τέλος να μην βρεθείς να χρωστάς το πεναλτι στη vodafone. Επίσης δες και εδώ https://www.sfbb.gr/LandingPage.html μήπως υπάρχει διαθεσιμότητα για FTTH. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
filipN Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2022 Στις 24/2/2022 στις 8:55 ΜΜ, makisgiasena είπε Εβαλα wind 24αρα πριν ενα μηνα γιατι μου λεγανε οτι δεν μπορω να βαλω 100αρα ενω ειχε 5 fiber καφαο γυρω απο το σπιτι μου σε ακτινα 20 μετρων. 5 μερες πελατης λοιπον (γιατι ειχαμε και θεματα μεχρι να μπει η 24αρα και δια μαγειας) μπορω να βαλω 100αρα αλλα πλεον ειμαι παλιος πελατης και δεν ισχυει για μενα η προσφορα 26ευρω/100mbps και βαζω εν τελη 50αρα. Πλεον οχι για τιποτα αλλο, αλλα γιατι μιλαμε για 24μηνα συμβολαια σκεφτομαι να παω στη Vodafone η οποια εχει προσφορα δυο παγια δωρο (50ευρω) και τιμη 25ευρω/100mbps. Το πεναλντι μου για διακοπη συμβοαλιου ειναι 116ευρω. Αρα αν μεινω wind 26/24=624ευρω για 50mbps Αν παω vodafone 25x24=600-50=550+116=666ευρω για 100αρα Αν τωρα παω wind θα ειναι 33χ24=792ευρω για 100αρα Η διαδικασια απο οτι ειπαν στη vodafone θα κανω την αιτηση θα την δεχτω και υστερα εκεινη θα στειλουν στη wind οτι εγω παω vodafone, μετα αν θελει η wind να μου δωσει καλυτερη προσφορα και εγω την θελω μπορω να παραμεινω; - Μήπως έκανες υπολογισμό «στα γρήγορα» όταν κατέληξες στα 116 ευρώ; Γιατί στο δικό μου συμβόλαιο βλέπω: - Τέλος Διακοπής (τον πρώτο μήνα παραμονής) 92 ευρώ, τον τρίτο μήνα 37 ευρώ, τον τέταρτο 50 ευρώ και συνεχίζει να αυξάνεται τους επόμενους φτάνοντας τα 132 ευρώ τον 13ο μήνα. Μετά αρχίζει και πάλι να μειώνεται σταδιακά. - Μήπως πρέπει να ξαναδείς το συμβόλαιό σου; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2022 On 26/02/2022 at 01:31, kallonos said: Αναλόγως. 😀 σιγουρα πολλα παιζουν.απλα να ξερει οτι υπαρχει περιπτωση σορρυ για την εκφραση να τον πιει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kallonos Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2022 12 ώρες πριν, poulinos είπε σιγουρα πολλα παιζουν.απλα να ξερει οτι υπαρχει περιπτωση σορρυ για την εκφραση να τον πιει Ισχύει, έχω δει την ίδια μέρα να ενεργοποιηθεί σύνδεση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 On 28/02/2022 at 01:15, kallonos said: Ισχύει, έχω δει την ίδια μέρα να ενεργοποιηθεί σύνδεση. ναι μερικεε φορες περιμενεις κανα μηνα και αλλες φορες σε χρονο ρεκορ .ειτε σε μεταφορα ειτε νεα ενεργοποιηση κτλ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα