Freakoin Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 Καλησπέρα σε όλους , Έχω κάποιες κασέτες στην κατοχή μου , οι οποίες έμπαιναν σε κάμερα παλιά για εγγραφή βίντεο . Θέλει τώρα η μητέρα μου να δει τα βίντεο αλλά η κάμερα δεν δουλεύει και δεν βρίσκω αντάπτορα συμβατό για να μπουν οι κασέτες μέσα και να τις δει σε ένα βίντεο player ? Κάποιος που να έχει κάποια λύση ; Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Apollonian Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 Αν δεν έχεις γνώσεις με μεθόδους για την εγγραφή ταινιών MiniDV σε DVD, μπορείς να ψάξεις κάποια εταιρία που προσφέρει υπηρεσίες Tape Transfer. Συνήθως αρκετά φωτογραφεία έχουν μηχανήματα μετατροπής παλαιών κασετών.
@11h Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 8mm είναι, δύσκολα θα βρεις. Μπορείς να δοκιμάσεις σε (μεγάλο) φωτογραφείο όπως σου είπε ο Apollonian. Amazon/eBay/AliExpress ίσως να έχουν κάποιο 8mm to digital converter αλλά αμφιβάλλω αν αξίζει τον κόπο λόγω κόστους. Η πιο προσιτή λύση είναι να αγοράσεις μια παλιά 8mm videocamera (πρόσεξε αν είναι Video8/Hi8/Digital8).
White_Cat Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 Καλημέρα ! Αυτό που ζητά ο χρήστης freakoin, μπορεί να βρεθεί εδώ : https://www.amazon.com/Video-Transfer-Service-MiniDV-Digital/dp/B07VRYL9K9/ref=sr_1_7?keywords=8mm+to+Digital&qid=1645785567&sr=8-7 Ελπίζω λίγο να βοήθησα, Ο Άσπρος Γάτος
lector Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Ομοιοπαθης εδω. Αυτη ειναι Video8, δεν υπαρχει ανταπτορας, μονο παλια λειτουργικη καμερα, οπως ειπωθηκε και παραπανω, και καταλληλο converter. Το φωτογραφειο θα ελεγα ειναι μαλλον ασυμφορο οικονομικα αν εχεις πολλες κασετες. Θα χρειαστει να λιωσεις στις αγγελιες και να σταθεις και λιγο τυχερος γιατι δεν τις σκοτωνουν παρ'ολη την παλαιοτητα τους. Εγω αφου περιδιαβαινα σε τιμες απο 80 ως 150 ευρω απο καθαρη τυχη επεσα σε εναν που πουλαγε μια samsung για 40. Επισης προσεξε τη συμβατοτητα: Οι απλες 8 παιζουν σε ολες τις καμερες, αλλα αν εχεις γραμμενες σε Hi8 θα πρεπει να βρεις Hi8, δεν παιζει σε απλη 8. Τελος να ξερεις οτι αν βρεις καμερα και converter το software παιζει να μη δουλευει σε win10. Επεξ/σία 25 Φεβρουαρίου 2022 από lector 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα