Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, pao13 said:

αργά και σταθερά θα χάνει ποσοστό από την Apple όμως 

Α ναι ρε συ. υπάρχει και ο μ1. 🤣 legit εχει "ξεχαστεί". που πήγε το hype;

πέρα από τη πλάκα νομίζω η ARM αρχιτεκτονική είναι εντελώς offtopic για desktop/gaming pcs. οπότε ούτε που ιδρώνει η intel.

Επεξ/σία από NotAliki177
  • Like 1
  • Απαντ. 80
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, NotAliki177 είπε

Α ναι ρε συ. υπάρχει και ο μ1. 🤣 legit εχει "ξεχαστεί". που πήγε το hype;

πέρα από τη πλάκα νομίζω η ARM αρχιτεκτονική είναι εντελώς offtopic για desktop/gaming pcs. οπότε ούτε που ιδρώνει η intel.

η arm αρχιτεκτονική προς το παρόν είναι πίσω στο gaming.

Αλλα από την άλλη μεριά δεν βλέπω ότι  με ένα intel επεξεργαστή μπορείς να κάνεις gaming!

όταν μιλάμε για gaming μιλάμε για καρτες γραφικών μια ιστορία που σηκώνει γέλια και κλαματα μαζί!

κατα την γνώμη μου το gaming θα πάει σε κονσόλες το άμεσο μέλλον!  

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Herald είπε

H Intel ήταν πρώτη 10 χρόνια κοντά, δεν ανέβασε τιμές. Aπλά η amd είναι εταιρεία - απατεώνας και το έκανε

Δημιούργησε νέες σειρες επεξεργαστών και high end sockets και τα έπαιρνε από εκεί. Πετσόκοβε τα high end και δημιουργούσε ultra high end. Αυτό το κόλπο έκανε και η nvidia. Κάποτε υπήρχαν φθηνοί, μεσαίοι και υψηλής κατηγορίας επεξεργαστές…

Με αυτό τον τρόπο ανέβασε τιμές, δημιουργώντας ενδιάμεσα προϊόντα.

Επεξ/σία από Tlykog
  • Like 3
Δημοσ.

Μιας και ειχα καιρο να δω τι παιζει απο cpu εχω μεινει με 8700K απο το 2017 και δεν το κουναω για μια 5ετια ακομα μπορω να πω οτι ο 12600K ειναι αυτη τη στιγμη οτι πιο vfm υπαρχει εκει εξω. Εξαιρετικη τιμη για αυτα που προσφερει. Η amd μεχρι τους 3xxx πηγαινε μπαλα απο αποψη επιδοσεις/τιμη. Με τους 5xxx ξεφυγε δυστυχως. Η intel εριξε τα μουτρα της με το να μας αρμεγει μια 10ετια με τα ιδια χαρη φυσικα της amd αλλα σημερα η σειρα 12xxx ειναι οτι πιο vfm υπαρχει για μενα. Με μεγαλυτερο tdp αλλα και αναλογες επιδοσεις. 

• Like 4
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Apollonian είπε

🔵 Intel: 65.7%

🔴 AMD: 34.2%

μεγαλη διαφορα ...σχεδον double score. το ανωτερο μεριδιο που εχει φτασει ποτε η AMD Ποσο ειναι?

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, roginsky12 είπε

μεγαλη διαφορα ...σχεδον double score. το ανωτερο μεριδιο που εχει φτασει ποτε η AMD Ποσο ειναι?

H μεγαλύτερη διαφορά έγινε στο 3ο τρίμηνο του 2016:

🔵 Intel: 82.5%

🔴 AMD: 17.5%

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Apollonian είπε

H μεγαλύτερη διαφορά έγινε στο 3ο τρίμηνο του 2016:

🔵 Intel: 82.5%

🔴 AMD: 17.5%

οχι αλλο λεω...ποιο ειναι το μεγαλυτερο μεριδιο που ειχε ποτε η AMD?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, roginsky12 είπε

οχι αλλο λεω...ποιο ειναι το μεγαλυτερο μεριδιο που ειχε ποτε η AMD?

48.4% το 1ο τρίμηνο του 2006.

Επεξ/σία από Apollonian
  • Like 3
Δημοσ.

Τίτλος παραπληροφόρηση και δεδομένα ότι να ναι …. Μιλάει για επεξεργαστές που χρησιμοποιήθηκαν στα τεστ την περίοδο που αναφέρει . Καμία ένδειξη για αγορές επεξεργαστών και μερίδια στην αγορά εκείνη την περίοδο . Βγαλμενο από την espresso της τεχνολογίας μοιάζει 

• Like 6
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μόνο nVidia & Intel....& κοιμάμαι ήσυχος για καιρό...χωρίς περιττές αναβαθμίσεις.-

i5 7500 απ'το 2017....& ακόμα πετάει...

Επεξ/σία από VonDoulen
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και εγώ Intel αγοράζω κυρίως αλλά ένας 5950Χ που έφτιαξα πρόσφατα πετάει.

Δεν θα περάσω στην πλευρά της AMD αλλά θα μου άρεσε να δούμε δυνατά πράγματα από τους Zen +,4,5... Θα ξεφύγει η Intel και θα κολλήσουμε πάλι. Γενικά, αυτό το μικρό καρτέλ στους επεξεργαστές και τις κάρτες γραφικών έχει τσακίσει τα πορτοφόλια.

Επεξ/σία από daddy_c00l
  • Like 1
Δημοσ.

Αν και πιστεύω ότι για τα μάτια του κόσμου γίνονται όλα αυτά τα στατιστικά (στην τελική αυτές οι 2 εταιρείες έχουν το βασικό μερίδιο της συγκεκριμένης αγοράς)...

Παρόλα αυτά ενώ είμαι πολλά χρόνια Intelάκιας, είμαι πολύ ικανοποιημένος που το κεντρικό μου σύστημα αυτήν τη στιγμή είναι με υπογραφή AMD. Με τους ryzen κέρδισε πολύ χαμένο έδαφος και ανέβασε πολύ το επίπεδο, αλλά η σειρά 11 της Intel νιώθω θα κάνει τη διαφορά. 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, VonDoulen είπε

Μόνο nVidia & Intel....& κοιμάμαι ήσυχος για καιρό...χωρίς περιττές αναβαθμίσεις.-

i5 7500 απ'το 2017....& ακόμα πετάει...

ακριβως.με τοσα παλια κ πολυ ικανα συστηματα οι αναβαθμισεις εχουν γινει πολυ πιο δυσκολες. καποτε με δυσκολια αναβαθμιζες σε ι7 3770  πληρωνοντας αρκετο χρημα . και αν ειχες μια καρτα 1060 ησουν ..τοπ

τωρα με ι3 10ης, 11ης τρεχεις γραφικα κονσολας

14 ώρες πριν, Arkin είπε

Μιας και ειχα καιρο να δω τι παιζει απο cpu εχω μεινει με 8700K απο το 2017 και δεν το κουναω για μια 5ετια ακομα μπορω να πω οτι ο 12600K ειναι αυτη τη στιγμη οτι πιο vfm υπαρχει εκει εξω. Εξαιρετικη τιμη για αυτα που προσφερει. Η amd μεχρι τους 3xxx πηγαινε μπαλα απο αποψη επιδοσεις/τιμη. Με τους 5xxx ξεφυγε δυστυχως. Η intel εριξε τα μουτρα της με το να μας αρμεγει μια 10ετια με τα ιδια χαρη φυσικα της amd αλλα σημερα η σειρα 12xxx ειναι οτι πιο vfm υπαρχει για μενα. Με μεγαλυτερο tdp αλλα και αναλογες επιδοσεις. 

8700κ..φυσικα δεν παρατας τετοια συστηματα , σηκωνουν τα παντα ολα.

μεχρι να πεσουν οι 3070 στα ..250! ευρω . ακομη κ τοτε, την βαζεις κ παλι θα δειχνει..

γιαυτο οι νεες καρτες εχουν απαιτηση pci 4.0, αλλιως θα τις εβαζαν σε παμπαλαια συστηματα 10ετιας κ θα ετρεχαν κανονικα

ευτυχως που υπαρχουν μαινερ κ οι εταιριες θα δινουν νεες τεχνολογιες τσαμπε σε ολους τους υπολοιπους

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...