Shagrat Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 Καλησπέρα σε όλους, Ψάχνω για μικρόφωνο για meetings. Αυτή τη στιγμή έχω ενά απλό USB mic συνδεδεμένο, αλλά επειδή η απόσταση από το PC είναι 5μτρ , δημιουργεί προβλήματα συνδεσιμότητας(μια παίζει/μια δεν παίζει). Το meeting room , μπορεί να χρησιμοποιείται ταυτόχρονα από 5-6 άτομα ταυτόχρονα. Αν πάρω μικρόφωνο με 3.5mm jack θα είναι καλύτερα λόγω της απόστασης ή θα έχω πάλι θέμα ;
Dr_Pepper Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2022 Αν θέλεις την πιο φθηνή λύση τότε ένα μικρόφωνο με 3,5mm δεν νομίζω να βρείς κάτι που να μην είναι "πασχαλιάτικο" αλλά μπορεί να κάνω λάθος. Συνήθως απλά (αλλά καλής ποιότητας) μικρόφωνα έχουν 6,35mm που έχει αντάπτορα για 3.5mm για να συνδέεται με το PC σου πχ κάτι σαν αυτά που βλέπεις σε συνεδρίες ή μουσικές σκηνές με μικρό budget. (που πάλι για να μην έχεις τιποτα αγιοβασιλιάτικο θα δώσεις 30-60 ευρώ) Απο εκει και πέρα για ποιότητα και αξιοπιστία και περισσότερες παραμέτρους ελέγχου σήματος/ρυθμίσεις θέλεις ένα omniderectional me xlr το πιο απλό που περνάει απο το μυαλό μου (σίγουρα υπάρχουν και άλλα) είναι πχ ένα blue yeti x ή pro και έναν ενισχυτή/interface(πχ focusrite) για μικρόφωνο, μιλάμε για budget που αρχίζει (συνολικά όλα μέσα) 200-300 ευρώ
Shagrat Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2022 Ευχαριστώ για την απάντηση, θα κοιτάξω και τις 2 επιλογές ! Μήπως έχεις ιδέα αν υπάρχει μικρόφωνο με συνδεσιμότητα bluetooth για να αποφύγω να ανοίγω πατώματα ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα