Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είμαι 33 χρονών...Αξίζει λέτε?Κάνω δουλειές του ποδαριού και ψάχνω κάτι να μου αρέσει αλλά και ποιο ξεκούραστο!Μου αρέσει το τιμόνι και οδήγηση γενικότερα οπότε σκέφτομαι ότι θα ήταν ωραίο αυτή την κλίση να την κάνω επάγγελμα.Το θέμα που με απασχολεί είναι για το αν θα βρω εύκολα δουλειά καθώς δεν έχω μέσον σε αυτόν τον χώρο.Έχω κάνει συνοδηγός πριν πολλά χρόνια και μου άρεσε σε συγγενή που είχε δικιά του νταλίκα(Τώρα είναι σύνταξη).Θα με ενδιεφερε κυρίως σε εγχώρια δρομολόγια και όχι αστικά η εξωτερικού.Θα ήθελα δηλαδή δρομολόγια πχ Θεσσαλονίκη-Αθήνα,Θεσσαλονίκη-Καλαμάτα κτλ

Δεν θέλω δηλαδή ούτε να λείπω Ευρώπη αλλά ούτε και να τρώω το μπολιαρισμα της πόλης...Θέλω εθνική οδο/Λαικά τραγούδια και τσιγαράκι...Καταλάβατε την φάση

Τι λέτε θα βρω?Η τζάμπα λεφτά για το δίπλωμα?

Επίσης σαν νέος οδηγός θα με εμπιστέυονται να μου δώσουν φορτηγό?

Με λίγα λόγια επειδή σας ζάλισα...Θα βρω δουλειά η να κρατήσω τα 1000 ευρώ που πάει το δίπλωμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα μην περιμένεις τρέλα χρήματα και το δίπλωμα να βγάλεις συν ΠΕΙ που χρειάζεται πλέον σχεδόν όλοι ζητάνε κάρτα ψηφιακού ταχογραφου εμπειρία δεν θα έχεις οπότε γύρω στα 700 για αρχή τα χαμαλικια δεν τα γλιτώνεις και τα 9 ώρα 6 ημέρα αν βρεις πενθήμερη θα είσαι τυχερός ο οδηγός πρέπει  να έχει ένα βοηθό για το κουβαλημα μαζί του αλλιώς να περνει ένα επίδομα γύρω στα 100 ευρώ το μήνα σπανίζουν και τα δύο στην ελλάδα γνώμη μου είναι βρες μια δουλειά σε μικρό βανακι με β αυτά από κάποιον που έφυγε πλέον από τι χώρα καλή σταυδρομια ότι και αν επιλέξεις

Επεξ/σία από Jedi35

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...