Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά, ψάχνοντας στο bestprice είδα πως το συγκεκριμένο μαγαζί έχει τις καλύτερες τιμές σε διάφορα κινητά που με ενδιαφέρουν, ωστόσο με προβληματίζει το γεγονός ότι δεν υποστηρίζουν αντικαταβολή. Έχετε κάποια άποψη για το συγκεκριμένο μαγαζί;

Δημοσ.

Εγώ αγόρασα το Poco F3 την άνοιξη και δεν είχα κάποιο πρόβλημα. Πριν παραγγείλω τους ζήτησα και μια διευκρίνιση με mail γιατί εμφανιζόταν δυο φορές στην ιστοσελίδα τους το τηλέφωνο. Κι ενώ ήταν Πρωτομαγιά, το διόρθωσαν και μου απάντησαν άμεσα.

Παρέλαβα σε δύο εργάσιμες από ότι θυμάμαι. Προσωπικά τουλάχιστον δεν είχα κανένα παράπονο.

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Γιατί πουλάει με τόσο μεγάλη διαφορά τιμής;

Έχουν εγγύηση στην Ελλάδα τα προϊόντα τους ;

Δημοσ.

Την ιδια απορια εχω και γω, εχουν εγγυηση στην Ελλαδα?

Θα βοηθουσαν σχολια και πληροφοριες και απο αλλους που εχουν αγορασει απο το συγκεκριμενο καταστημα

Δημοσ.

αν και κάπως αργα ίσως βοηθήσει μελλοντικούς αγοραστές. Εχω ψωνίσει 2 φορές και έμεινα ικανοποιημένος. Διάβασε κριτικές στο best price και γενικά εχεις επιλογή στην αναζήτηση προϊόντων να σου βγαζει μονο πιστοποιημένα καταστήματα. Το εν λόγω κατάστημα ειναι φουλ έμπιστο.
Οσο για την εγγύηση (smartphone εχω ψωνίσει) αναφέρει στις πληροφορίες προιοντος το τι και πως. Δεν ισχύουν τα ιδια για ολα τα προιόντα . Πάντως κανενα (σχεδόν) διαδικτυακό κατάστημα ρτυπου "σκρουτζ" δεν δινει εγγύηση αντιπροσωπίας (διαφορτικα θα πουλαγαν στις τιμες Γερμανος κλπ) Παρολα αυτα υπάρχει πάντοτε εγγύηση καταστήματος  2 ετών και καποιες φορές επισημη εγγύηση κατασκευαστή.

Δημοσ.

Για τις εγγυησεις αν το κουτι στο προιόν γραφει ΕU , συνηθως δεν εχεις θεμα με ενα επισημο service ,αν δεν σε καλυψει το κατάστημα.

Με τις κριτικες παντως ειναι θεμα ,καθενας μπορει να γράφει οτι θέλει ,και ισως κάνουν και επιλογές για δημοσιευση ,ανάλογα το κατάστημα.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα τσακάλια είμαι και γω στην αγορά ενός κινητού

Συγκεκριμένα το realme gt 2 και σε 2 καταστήματα στο best price το βρήκα σε πάρα πολύ καλή τιμή,μια άποψη για κάποια από τα 2 καταστήματατα αν είναι 10% αυθεντικά, εγγύηση κλπ

1)yoost

2)netmobilegr

Ευχαριστώ πολύ 

Επεξ/σία από Nikoskara123x
Δημοσ.
20 ώρες πριν, Nikoskara123x είπε

Καλησπέρα τσακάλια είμαι και γω στην αγορά ενός κινητού

Συγκεκριμένα το realme gt 2 και σε 2 καταστήματα στο best price το βρήκα σε πάρα πολύ καλή τιμή,μια άποψη για κάποια από τα 2 καταστήματατα αν είναι 10% αυθεντικά, εγγύηση κλπ

1)yoost

2)netmobilegr

Ευχαριστώ πολύ 

EU λένε και τα δύο και είσαι καλυμμένος από επίσημο service και επίσημη εγγύηση αντιπροσωπείας 

Δημοσ.
Στις 19/8/2022 στις 8:14 ΜΜ, GATE123 είπε

EU λένε και τα δύο και είσαι καλυμμένος από επίσημο service και επίσημη εγγύηση αντιπροσωπείας

Επομένως προτιμότερο είναι το netmobilegr γιατί έχει αντικαταβολή....

Άρα γενικά ψωνίζω άφοβα?

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Nikoskara123x είπε

Επομένως προτιμότερο είναι το netmobilegr γιατί έχει αντικαταβολή....

Άρα γενικά ψωνίζω άφοβα?

Ναι μια χαρά.

• 4 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...