Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 25/2/2022 στις 2:43 ΠΜ, mern είπε

Ευχαριστούμε! Κάτι άσχετο. Υπάρχει κάτι καλό και unlimited lifetime; Αν όχι τώρα έστω κάποιο που μπορεί να παίξει για να το κοιτάω; Ευχαριστώ

το fastest vpn εχει lifetime με $20, αλλα δε το εχω χρησιμοποιησει

• Like 1
Δημοσ.
42 λεπτά πριν, alexmm είπε

το fastest vpn εχει lifetime με $20

Black Friday νομίζω είχε 12, αν δεν βιάζεται κανείς θα βρει καλύτερη τιμή.

Δημοσ.

Ευχαριστώ το TS,  είναι οτι πρέπει για να δω εαν αξίζει να χρησιμοποιώ VPN ή οχι!  Επειδη δεν χρησιμοποιώ καθόλου Torrent και ζω στην Ελλάδα, θεωρώ οτι είναι λίγο "αχρηστο" το VPN, οπότε είναι μια καλή ευκαιρεία να δω τι και πως!

Δημοσ.
11 ώρες πριν, leonidas_fs είπε

Ευχαριστώ το TS,  είναι οτι πρέπει για να δω εαν αξίζει να χρησιμοποιώ VPN ή οχι!  Επειδη δεν χρησιμοποιώ καθόλου Torrent και ζω στην Ελλάδα, θεωρώ οτι είναι λίγο "αχρηστο" το VPN, οπότε είναι μια καλή ευκαιρεία να δω τι και πως!

Υπηρεσίες streaming μουσικής και εικόνας έχουν διαφορετικές τιμές ανάλογα τη χώρα. Επίσης παιχνίδια που πουλιούνται online συχνά έχουν αλλες τιμές αν τα πάρεις από άλλη χώρα. Σε τέτοια έχει χρήση το VPN.

Δημοσ.

Με αφορμη την λαηφταημ προσφορα, 30GB το μηνα, του windscribe https://sharewareonsale.com/s/windscribe-vpn-giveaway-coupon-sale

Ειδα και αυτο

https://deals.sharewareonsale.com/sales/fastestvpn-lifetime-subscription-10-user-access

ξερουμε κατι για fastestVPN? Αξιζει?

Δινει λαηφταημ για 10 συσκευες, 25 δολλαρια.

Δημοσ.

Επίσης, για το VPN του θέματος, υπάρχει προσφορά στα 29,99 δολάρια (βγαίνει πιο λίγο σε ευρώ) το πακέτο Sticky Password Premium: Lifetime Subscription + Keepsolid VPN Unlimited: Lifetime Subscription (5 Devices) εδώ: https://stacksocial.com/sales/the-lifetime-password-manager-privacy-subscription-bundle-sticky-pw

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, eko13 είπε

Με αφορμη την λαηφταημ προσφορα, 30GB το μηνα, του windscribe https://sharewareonsale.com/s/windscribe-vpn-giveaway-coupon-sale

Ειδα και αυτο

https://deals.sharewareonsale.com/sales/fastestvpn-lifetime-subscription-10-user-access

ξερουμε κατι για fastestVPN? Αξιζει?

Δινει λαηφταημ για 10 συσκευες, 25 δολλαρια.

Χρησιμοποιώ FastestVPN και ειμαι ευχαριστημένος για το 20αρικο lifetime που είχα δώσει. Δίνουν καλή ταχύτητα οι servers (έχω 200αρα, πιάνω σχεδών max), δεν έχει wireguard ακόμα, servers δεν έχει πολλούς σε σχέση με NordVPN και τους άλλους γνωστούς providers αλλά έχει αρκετούς. 

To KeepSolid το δοκίμασα και εγώ απο περιέργεια και μπορώ να πω πως ειναι καλύτερο το FastestVPN σε σχέση ταχύτητας (σου δίνει σταθερά 100 το KeepSolid) και availability, επίσης σε ping είναι πολύ πολύ καλύτερο. Το μόνο θετικό που βρήκα στο KeepSolid είναι το wireguard. 

Και ενα ΥΓ μιάς και έχω ένα γνωστό μου πρόσωπο στη Ρωσία αυτή τη στιγμή ώπου έχουν κλείσει τα πάντα, το KeepSolid δεν ανοίγει καν ενώ το Fastest αποδείχτηκε life saver. 

Επεξ/σία από Spirit0r
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, Spirit0r είπε

ειναι καλύτερο το FastestVPN σε σχέση ταχύτητας

Απότι βλέπω δεν έχει κάποιο free plan για δοκιμή μερικών ημερών/ωρών, σωστά;

Επεξ/σία από atrigane
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, atrigane είπε

Απότι βλέπω δεν έχει κάποιο free plan για δοκιμή μερικών ημερών, σωστά;

Έχει refund policy, κάτω κάτω στη σελίδα λέει οτι μπορέις να παρεις τα λεφτα σου πίσω αν δεν είσαι ευχαριστημένος εντός 15 ημερών.

Μπορείς να κάνεις μια συνδρομή και να την ακυρώσεις με αιτιολογία οτι δεν έχει ελληνικό σέρβερ για παράδειγμα ή οτι δεν έχει wireguard, χίλιες 2 δικαιολογίες :P

Επεξ/σία από Spirit0r
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 hour ago, Spirit0r said:

Χρησιμοποιώ FastestVPN και ειμαι ευχαριστημένος για το 20αρικο lifetime που είχα δώσει. Δίνουν καλή ταχύτητα οι servers (έχω 200αρα, πιάνω σχεδών max), δεν έχει wireguard ακόμα, servers δεν έχει πολλούς σε σχέση με NordVPN και τους άλλους γνωστούς providers αλλά έχει αρκετούς. 

To KeepSolid το δοκίμασα και εγώ απο περιέργεια και μπορώ να πω πως ειναι καλύτερο το FastestVPN σε σχέση ταχύτητας (σου δίνει σταθερά 100 το KeepSolid) και availability, επίσης σε ping είναι πολύ πολύ καλύτερο. Το μόνο θετικό που βρήκα στο KeepSolid είναι το wireguard. 

Και ενα ΥΓ μιάς και έχω ένα γνωστό μου πρόσωπο στη Ρωσία αυτή τη στιγμή ώπου έχουν κλείσει τα πάντα, το KeepSolid δεν ανοίγει καν ενώ το Fastest αποδείχτηκε life saver. 

To fastestVPN λειτουργεί με channel5 uk;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
24 λεπτά πριν, marmagia είπε

Δε το γνωρίζω αυτο φίλε μου, ισως να ρωτήσεις το Live Chat τους.

24 λεπτά πριν, marmagia είπε

Είδα ότι ειναι free και το δοκίμασα το channel 5, εχει 4 servers UK το fastestVPN , 3  απλούς και έναν streaming, στους απλους εβλεπε πως ειμαι πισω απο VPN, στον streaming δουλεύει κανονικά.👌

Επεξ/σία από Spirit0r
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...