Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν το έχω χρησιμοποιήσει ακόμα, αλλά φάινεται οκ.

https://www.keepsolid.com/

Signup & Login απο εδώ: https://id.keepsolid.com/

Αφού κάνετε εγγραφή και Login, πανω πάνω στην σελίδα πατάτε REDEEM και βάζετε τον κωδικό VPNU6MONTH

Update: το χρησιμοποίησα και είναι μια χαρά. Έχει μια μεγάλη λίστα από πολλές χώρες. Μπορείς να το έχεις ενεργοποιημένο σε μέχρι 5 συσκευές.

image.png.873af6ec5430c3b7a23b7dbae8ecdc3d.png

Επεξ/σία από SilentVoice
  • Like 9
  • Thanks 11
Δημοσ.

Εχει Νορβηγία. Είχα αγοράσει το Unlimited Lifetime με 10 ευρώ σε Μαύρη Παρασκευή. Έχει και σέρβερ για Νετφλιξ, Hulu, BBC, τορρεντ κτλ, αλλά δεν είναι και το γρηγορότερο που έχω δοκιμάσει. Αν η δουλειά που το θές απαιτεί μέχρι 100mbps θα σε καλύψει και έχει αρκετές χώρες.

• Like 4
Δημοσ.

Η εφαρμογή είναι πολύ καλή. Κάνεις ένα ping στους servers και βλέπεις απόκριση ώστε να διαλέξεις τον ταχύτερο. Λέει και τι φορτίο έχει ο καθένας. Η πρώτη δοκιμή έγινε με επιτυχία. Ευχαριστώ πολύ το φίλο που το πρότεινε!!

Δημοσ.

Ευχαριστώ ts. Συνδέθηκα στο movies με πήγε Αμερική και ξεκλειδωθηκε το Netflix για region Αμερική. Βέβαια για Ασία μεριά τραβάει ζόρια λίγο αλλά μένει να το δω στο μελλον

Δημοσ.

Ευχαριστούμε! Κάτι άσχετο. Υπάρχει κάτι καλό και unlimited lifetime; Αν όχι τώρα έστω κάποιο που μπορεί να παίξει για να το κοιτάω; Ευχαριστώ

Δημοσ.

ευχαριστώ, το έκανα κι εγώ να υπάρχει γιατι το Cyberghost μου λήγει 2 Απριλίου.

Μέχρι 25 Αυγούστου τώρα θα εχω αυτό και βλέπουμε.

Δημοσ.
7 ώρες πριν, mern είπε

Ευχαριστούμε! Κάτι άσχετο. Υπάρχει κάτι καλό και unlimited lifetime; Αν όχι τώρα έστω κάποιο που μπορεί να παίξει για να το κοιτάω; Ευχαριστώ

Χρησιμοποιώ το VPNUnlimited αρκετά χρόνια και δεν έχω αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα.

Το lifetime unlimited βγαίνει κατά καιρούς σε προσφορές από 10 μέχρι ~40€.  (π.χ. τώρα στο stacksocial στα 40$, από εκεί το είχα πάρει κι εγώ, νομίζω στα 30$)

• Like 1
Δημοσ.

Ναι λέω μπούρδες. Χρησιμοποιώ ακόμα το δωρεάν εξάμηνο που είχα πάρει πριν λίγους μήνες. Μια χαρά. Δουλεύουν όλα αλφαδιά

Δημοσ.

Εδώ φαίνεται ότι η προσφορά θα είναι ενεργή έως αύριο στις 9:00.

Spoiler

Sale ends in 16 hours 26 mins 53 secs, τη στιγμή που στέλνω αυτό το μήνυμα,

• Thanks 1
Δημοσ.

Ευχαριστώ, μόλις έκανα επιτυχώς εγγραφή και redeem. 👍
Έχω ακόμα το PureVPN αλλά κάνει πολλά ... νερά τις τελευταίες εβδομάδες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...