astakos7 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 Καλησπέρα πριν 2 εβδομάδες αγόρασα τηλεφωνικά το 13 pro max και λέω τηλεφωνικά γιατί ήθελα να σιγουρευτώ οτι οντως η συσκευή υπαρχει μιας και δεν ήταν διαθέσιμο σε κανένα επίσημο μεταπωλητή. Η κοπέλα στο τηλέφωνο ευγενέστατη μου εξήγησε ότι μετά από 2 ημερες θα το είχα στα χέρια μου και αμέσως μέσω τραπέζης τους μετέφερα 1340€. Το τηλέφωνο βέβαια δεν ήρθε και χθες με ενημέρωσαν ότι δεν υπάρχει ούτε υπήρχε ποτε . Εχω στειλει στο αρμόδιο τμήμα τους email για επιστροφή χρημάτων χωρις να έχουν απαντήσει, υπάρχει περίπτωση να μου τα φάνε; Επίσης επειδή το βιάζομαι να το πάρω από σκρουτζομαγαζο ;
bc00l Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 προσεχε μονο που κανεις καταθεσεις.... ειδικα στα περιεργα σκρουτζομαγαζα.... τοσο αναγκη υπαρχει ; κανε υπομονη παρε τα λεφτα πισω και μετα βλεπεις απο που αγοραζεις....
sattack Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Αφού λες mediamarkt, όχι, δεν υπάρχει περίπτωση. Ισως γραφειοκρατικα σε ταλαιπωρησουν λίγο. Επεξ/σία 24 Φεβρουαρίου 2022 από sattack
grandp Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 Σε καμία περίπτωση δε θα χάσεις τα χρήματα σου κατά την άποψη μου από μια σοβαρή εταιρεία απλά λίγο υπομονή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα