TheoAlex50 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 2 λεπτά πριν, Giorgos17589 είπε Με βλεπω να το παίρνω... Σε ευχαριστώ πολυ!! Ειχα θεμα με τις εφαρμογές αυτες μην ειναι τπτ πολλες και δν γινεται ν τις ξεφορτωθεις. Οτι άλλες πληροφορίες χρειαστείς κράτα το λινκ του προφίλ μου και στείλε μου πμ. Θα χαρώ να βοηθήσω. 22 ώρες πριν, manolinio11 είπε Πόσες "θηγατέρες" εχει πια αυτη η VIVO ρε παιδιά?.... Είναι μέλος του BBK group, όπως και οι OPPO, Oneplus, Realme... 2
Giorgos17589 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 1 ώρα πριν, TheoAlex50 είπε Οτι άλλες πληροφορίες χρειαστείς κράτα το λινκ του προφίλ μου και στείλε μου πμ. Θα χαρώ να βοηθήσω. Είναι μέλος του BBK group, όπως και οι OPPO, Oneplus, Realme... Σε ευχαριστώ πολυ!! ... Προς τ παρον εχω oneplus 8 pro κ ελεγα να το αλλαξω σ κανα μηνα η με το 10 pro που δν μ γεμιζει ομως το ματι (απλα θα βγει σε global) η με το vivo... Αν χρειαστω κατι θα σ στείλω.. 1
teo1966 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2022 22 ώρες πριν, TheoAlex50 είπε Μόνο China version με colorOS. Μόνο αγγλικά. Προσωπικά δεν με πειράζει. Έχει κάποιες κινεζοεφαρμογες που οι περισσότερες γίνονται απευθείας uninstall. Το κινητό είναι από τα καλύτερα (για να μην πω το καλύτερο) σε κάμερα. και τι γινεται με το σημα σε κινεζικες version? γιατι δεν υποστηριζουν ολα τα ιδια δυκτια με τις global η καταλανβαινω κατι λαθος
TheoAlex50 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2022 4 ώρες πριν, teo1966 είπε και τι γινεται με το σημα σε κινεζικες version? γιατι δεν υποστηριζουν ολα τα ιδια δυκτια με τις global η καταλανβαινω κατι λαθος Καμία σχέση. Και 5g πιάνω, και όλα καλά από άποψη ελληνικών δικτύων. Άλλωστε το τσέκαρα πριν το αγοράσω.
teo1966 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2022 8 λεπτά πριν, TheoAlex50 είπε Καμία σχέση. Και 5g πιάνω, και όλα καλά από άποψη ελληνικών δικτύων. Άλλωστε το τσέκαρα πριν το αγοράσω. πρεπει ομως να τα υποστηριζει τα δικτυα σωστα? τι γενεται αν ενα κινητο global version υποστηριζει τα δικτυα μας ενω η chinese οχι? διορθωνετε με αλλαγη ρομ?
TheoAlex50 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2022 4 ώρες πριν, teo1966 είπε πρεπει ομως να τα υποστηριζει τα δικτυα σωστα? τι γενεται αν ενα κινητο global version υποστηριζει τα δικτυα μας ενω η chinese οχι? διορθωνετε με αλλαγη ρομ? Ειδικός δεν είμαι πάνω σε αυτό. Απλά με κάθε αγορά βλέπω τα δίκτυα που υποστηρίζει, βλέπω τα αντίστοιχα των ελληνικών παροχων και ξέρω αν είμαι κομπλέ. Σε πολλές περιπτώσεις σου έχει εργαλείο που βάζεις χώρα εταιρεία και στα συγκρίνει απευθείας και σου λέει αν είσαι οκ. Από όσο ξέρω αν δεν το υποστηρίζει το hardware δεν μπορεί να υποστηριχθεί με αλλαγή ρομ. 1
Giorgos17589 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2022 6 ώρες πριν, teo1966 είπε πρεπει ομως να τα υποστηριζει τα δικτυα σωστα? τι γενεται αν ενα κινητο global version υποστηριζει τα δικτυα μας ενω η chinese οχι? διορθωνετε με αλλαγη ρομ? Δεν διορθώνεται γτ δν εχει ν κανει με την ρομ αλλα με το hardware (τις κεραίες δλδ). Καθε συσκευη αναφερει ποιες bands υποστηριζει... Οποτε τσεκαρεις κ βλεπεις.. Αν καλυπτει τις ελληνικες το παιρνεις.. Αν οχι... Πας αλλου. Τ συγκεκριμενο π αναφερθηκε.. Το vivo.. Τις εχει ολες 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα