MetroStar Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 Έχουν κάνει κάποια συμφωνία μεταξύ τους οι κινεζικές εταιρίες να βρίσκουν όσο το δυνατόν πιο ηλίθια ονόματα για τα sub-brand τους; 1
Fulgore Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 1 ώρα πριν, Tlykog είπε Γι αυτό και δεν θα έρθει. Χρειάζεται πολύ διαφήμιση για να αρχίσει να πουλάει, πάντα με ρίσκο, οπότε δε πιστεύω να το δούμε... Καλά Ελλάδα σίγουρα δεν θα έρθει,αλλά πιθανώς να κυκλοφορήσει σε ορισμένες αγορές όπως συμβαίνει με oppo/vivo. 1
fox660arapis Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 Θα βγαίνει και σε YUGO?? Αν όχι δεν το θέλω 🤣🤣
Giorgos17589 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 2 ώρες πριν, Fulgore είπε Επειδή κάνεις και εσύ το κλασσικό λάθος να υποθέτεις τιμές με βάση το πόσο κυκλοφορούν στην Ασια,να σου υπενθυμίσω ότι το Xiaomi 12 pro που Κινα κυκλοφόρησε στα 740δολλάρια η βασική έκδοση, για Ευρώπη ακούγεται για 1000+ευρώ. Το συγκεκριμένο με αρχική τιμη 870δολλάρια αν έρθει Ευρώπη,άνετα θα χτυπάει 1200 με 1300ευρώ όπως το Mi 11 Ultra πέρυσι. Και όσο καλό και χρυσό να είναι το hardware, η εταιρεία αυτή όπως και οι περισσότερες Κινέζικες εταιρείες πάσχουν από 2 κύριους τομείς και γιαυτό δεν πουλάνε σε τέτοιες τιμές. α) after sales support/service και β) software support,γιατί το παν δεν είναι μόνο το τσιπάκι. Τι λαθος εκανα? Εγραψα ΑΝ.. Με κεφαλαία.... Για τον λογο ακριβως που περιγραφεις παρακατω... Δεν διαφωνουμε σε κάτι. Και προφανώς δεν θα το επαιρνα στα 1200(κανενα κινητο να ειμαι ειλικρινής) ...αλλα στα 870 απο κανενα banggood... Ανετα... 2 ώρες πριν, keysmith είπε η κάμερα είναι η πιο βασική που κυκλοφορεί. Δεν ξέρω αν υπάρχει απλούστερη. Την έχουν και τα κινητά των 180€. Ο επεξεργαστής οκ είναι γρήγορος με πολλά ελαττώματα (θερμαπαγωγής κατανάλωσης) Η ματαταρία είναι "βασική". Ας δούμε την street price για να αποφασίσουμε αν αξίζει. Ουτε οι άλλες φτηνές εταιρίες αφήνουν περιθώρια για φτηνότερες. Η xiomi ή η realme δεν θα ανεβάσει τις τιμές στις ναυαρχίδες της επειδή είναι "μάρκα". Δεν ξέρω αν πλέον βγαίνουν ευκαιρίες κινητών. Το τελικό κόστος στα περισσότερα κινητά είναι "άθροισμα" των εξαρτημάτων του όπως στα ποδήλατα (προσθέτουμε το κόστος κάθε υπο-εξαρτήματος για να πούμε αν Overall είναι καλή αγορά). Τα φτηνότερα με 888 πόσο έχουν; Δν ειναι η καμερα των 50mpixel π εχουν τα κινητα των 180....ειναι αλλος αισθητηρας... Ο ίδιος με του pixel 6 pro και του x70 pro plus.... Ειναι τα κορυφαια καμεροκινητα στην αγορα (βγαζω εκτος τη huawei για γνωστους λογους)... Τσεκαρε το... Aλλο η αναλυση κ αλλο ο αισθητηρας... 2 ώρες πριν, keysmith είπε η κάμερα είναι η πιο βασική που κυκλοφορεί. Δεν ξέρω αν υπάρχει απλούστερη. Την έχουν και τα κινητά των 180€. Ο επεξεργαστής οκ είναι γρήγορος με πολλά ελαττώματα (θερμαπαγωγής κατανάλωσης) Η ματαταρία είναι "βασική". Ας δούμε την street price για να αποφασίσουμε αν αξίζει. Ουτε οι άλλες φτηνές εταιρίες αφήνουν περιθώρια για φτηνότερες. Η xiomi ή η realme δεν θα ανεβάσει τις τιμές στις ναυαρχίδες της επειδή είναι "μάρκα". Δεν ξέρω αν πλέον βγαίνουν ευκαιρίες κινητών. Το τελικό κόστος στα περισσότερα κινητά είναι "άθροισμα" των εξαρτημάτων του όπως στα ποδήλατα (προσθέτουμε το κόστος κάθε υπο-εξαρτήματος για να πούμε αν Overall είναι καλή αγορά). Τα φτηνότερα με 888 πόσο έχουν; Επισης τ τηλεφωνο κυκλοφορει καιρο... Οποτε εχω δει reviews γ αυτο σχολιασα.. Αλλιως δν θα λεγα κατι.. Παρε ενα να τσεκαρεις https://m.youtube.com/watch?v=MgiMVouo6vc
Fulgore Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 2 λεπτά πριν, Giorgos17589 είπε Τι λαθος εκανα? Εγραψα ΑΝ.. Με κεφαλαία.... Υποθέτεις ότι μπορεί να έχει χαμηλή τιμή ,ενώ ειναι 100% σίγουρο/δεδομένο ότι αν έρθει Ευρώπη(ειδικά απο κανένα Amazon).σίγουρα θα έχει πάνω από 1000ευρώ. Για δες πχ το περσινό Oppo x3 pro 12/256 πόσο πωλείται σήμερα στο Αγγλικό amazon,με πωλητή το ίδιο το amazon
TheoAlex50 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 2 ώρες πριν, keysmith είπε η κάμερα είναι η πιο βασική που κυκλοφορεί. Δεν ξέρω αν υπάρχει απλούστερη. Την έχουν και τα κινητά των 180€. Ο επεξεργαστής οκ είναι γρήγορος με πολλά ελαττώματα (θερμαπαγωγής κατανάλωσης) Η ματαταρία είναι "βασική". Ας δούμε την street price για να αποφασίσουμε αν αξίζει. Ουτε οι άλλες φτηνές εταιρίες αφήνουν περιθώρια για φτηνότερες. Η xiomi ή η realme δεν θα ανεβάσει τις τιμές στις ναυαρχίδες της επειδή είναι "μάρκα". Δεν ξέρω αν πλέον βγαίνουν ευκαιρίες κινητών. Το τελικό κόστος στα περισσότερα κινητά είναι "άθροισμα" των εξαρτημάτων του όπως στα ποδήλατα (προσθέτουμε το κόστος κάθε υπο-εξαρτήματος για να πούμε αν Overall είναι καλή αγορά). Τα φτηνότερα με 888 πόσο έχουν; Βασικοί οι αισθητήρες των 50mp και με gimbal ois ? 😂 10 λεπτά πριν, Giorgos17589 είπε Τι λαθος εκανα? Εγραψα ΑΝ.. Με κεφαλαία.... Για τον λογο ακριβως που περιγραφεις παρακατω... Δεν διαφωνουμε σε κάτι. Και προφανώς δεν θα το επαιρνα στα 1200(κανενα κινητο να ειμαι ειλικρινής) ...αλλα στα 870 απο κανενα banggood... Ανετα... Δν ειναι η καμερα των 50mpixel π εχουν τα κινητα των 180....ειναι αλλος αισθητηρας... Ο ίδιος με του pixel 6 pro και του x70 pro plus.... Ειναι τα κορυφαια καμεροκινητα στην αγορα (βγαζω εκτος τη huawei για γνωστους λογους)... Τσεκαρε το... Aλλο η αναλυση κ αλλο ο αισθητηρας... Όσοι δεν παρακολουθούν τον χώρο λογικο να μην γνωρίζουν συγκεκριμένα, βλέπουν 50mp πχ στο vivo x70 pro plus και στο redmi 10 και σου λένε ίδιο κινητό ή ίδιες επιδόσεις. Όντως οριακά ήμουν να πάω σε αυτό προσωπικά αλλά προτίμησα το vivo.
Tlykog Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, Fulgore είπε Υποθέτεις ότι μπορεί να έχει χαμηλή τιμή ,ενώ ειναι 100% σίγουρο/δεδομένο ότι αν έρθει Ευρώπη(ειδικά απο κανένα Amazon).σίγουρα θα έχει πάνω από 1000ευρώ. Για δες πχ το περσινό Oppo x3 pro 12/256 πόσο πωλείται σήμερα στο Αγγλικό amazon,με πωλητή το ίδιο το amazon Άνετα το έπαιρνα σε σχέση με ένα galaxy S22 ultra ή με ένα iphone 13 pro max... Σίγουρα αυτό έχει καλύτερη τεχνολογία πάνω του... Τέτοια τιμή δεν χάνεται... Μπράβο στην Amazon!.. Επεξ/σία 24 Φεβρουαρίου 2022 από Tlykog
keysmith Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, TheoAlex50 είπε Βασικοί οι αισθητήρες των 50mp και με gimbal ois ? 😂 Όσοι δεν παρακολουθούν τον χώρο λογικο να μην γνωρίζουν συγκεκριμένα, βλέπουν 50mp πχ στο vivo x70 pro plus και στο redmi 10 και σου λένε ίδιο κινητό ή ίδιες επιδόσεις. Όντως οριακά ήμουν να πάω σε αυτό προσωπικά αλλά προτίμησα το vivo. την στιγμή που το έγραψα το άρθρο έλεγε 48mp αισθητήρα (που έχουν τα κινητά των 150Ε διάστασης 1/2.25''). Σε 50mp διορθώθηκε αργότερα. Δεν πήρα και screenshot. Οκ ο 50 είναι καλός. Αλλά και ετσι ΔΕΝ ειναι ο καλύτερος (οκ δεν χρειάζεται) που παραμένει (τουλάχιστον σε καλό φως) ο 1/1.33'' της Samsung ISOCELL Bright HMX 108mp pixel binning 27mp (θέλω να δω τον νεότερο 200mp). Επεξ/σία 24 Φεβρουαρίου 2022 από keysmith
Apollonian Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 Τα αρνητικά αυτής της συσκευής είναι πραγματικό dealbreaker: - Περιορισμένη διαθεσιμότητα (προς το παρόν). - Δεν υπάρχει κατάλληλη προστασία στο νερό. - Το τηλέφωνο μπορεί να είναι αφόρητα ζεστό κατά τη μέγιστη χρήση GPU. - Χωρίς υψηλό ρυθμό ανανέωσης σε gaming. - Η κάμερα τηλεφακού δεν λειτουργεί εκτός λειτουργίας πορτραίτου. - Η ποιότητα βίντεο σε χαμηλό φωτισμό είναι πολύ κατώτατη.
tsarouc Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 Όταν θες το καλύτερο πληρώνεις. Και 1300 να έρθει Ελλάδα θα πουλήσει σε αυτούς που ξέρουν. Εγώ περιμένω x80 pro plus. Προς το παρόν μένω με το x70 pro plus. Μόλις πιάσεις βιβο στα χέρια σου όλα μοιάζουν με παιχνίδια μετά. Όσοι δεν ξέρετε τι εστί βιβο συνεχίστε να λέτε τα δικά σας. Είναι αρκετά διασκεδαστικό! 1
Giorgos17589 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 12 ώρες πριν, Fulgore είπε Υποθέτεις ότι μπορεί να έχει χαμηλή τιμή ,ενώ ειναι 100% σίγουρο/δεδομένο ότι αν έρθει Ευρώπη(ειδικά απο κανένα Amazon).σίγουρα θα έχει πάνω από 1000ευρώ. Για δες πχ το περσινό Oppo x3 pro 12/256 πόσο πωλείται σήμερα στο Αγγλικό amazon,με πωλητή το ίδιο το amazon Πφφφ.. Ελεος...οκ..ζητω ταπεινα συγγνωμη που ειπα ΑΝ... Τι να πω... Εχεις δικιο φιλε... Στο δινω!! Δν επρεπε να υποθεσω!! 12 ώρες πριν, TheoAlex50 είπε Βασικοί οι αισθητήρες των 50mp και με gimbal ois ? 😂 Όσοι δεν παρακολουθούν τον χώρο λογικο να μην γνωρίζουν συγκεκριμένα, βλέπουν 50mp πχ στο vivo x70 pro plus και στο redmi 10 και σου λένε ίδιο κινητό ή ίδιες επιδόσεις. Όντως οριακά ήμουν να πάω σε αυτό προσωπικά αλλά προτίμησα το vivo. Αστα φιλε... Κ σκεφτηκα να απαντησω αναλυτικά η να μην μπω καν στον κοπο... Και μονο η τιμή 180 vs.. 870....θα έπρεπε να κανει κάποιον να υποψιαστει οτι μια μικρή εεεεστω διαφορα θα υπαρχει (τεραστια ειναι βεβαια αλλα λεμε τωρα...) Το vivo π εχεις επειδη τ χω βαλει στο ματι... Απο οσο ξερω είναι μονο china version. Αρα μονο αγγλικα.. Σωστα? Επισης εχει τπτ κινεζοεφαρμογες π δν απεγκαθιστουνται η απενεργοποιουνται μ τπτ η ειναι καθαρο απο τετοια?
Neural_handshake Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 15 ώρες πριν, manolinio11 είπε Πόσες "θηγατέρες" εχει πια αυτη η VIVO ρε παιδιά?.... ηταν gangbang φιλε
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 Aπο οτι ειδα εχει περιπου 16 ευρω μεταφορικα. https://tradingshenzhen.com/de/oppo-find-x3-pro-x3-neo/oppo-find-x3-pro-12gb256gb-snapdragon-888?utm_source=google&utm_medium=plattforms
TheoAlex50 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 3 ώρες πριν, Giorgos17589 είπε Πφφφ.. Ελεος...οκ..ζητω ταπεινα συγγνωμη που ειπα ΑΝ... Τι να πω... Εχεις δικιο φιλε... Στο δινω!! Δν επρεπε να υποθεσω!! Αστα φιλε... Κ σκεφτηκα να απαντησω αναλυτικά η να μην μπω καν στον κοπο... Και μονο η τιμή 180 vs.. 870....θα έπρεπε να κανει κάποιον να υποψιαστει οτι μια μικρή εεεεστω διαφορα θα υπαρχει (τεραστια ειναι βεβαια αλλα λεμε τωρα...) Το vivo π εχεις επειδη τ χω βαλει στο ματι... Απο οσο ξερω είναι μονο china version. Αρα μονο αγγλικα.. Σωστα? Επισης εχει τπτ κινεζοεφαρμογες π δν απεγκαθιστουνται η απενεργοποιουνται μ τπτ η ειναι καθαρο απο τετοια? Μόνο China version με colorOS. Μόνο αγγλικά. Προσωπικά δεν με πειράζει. Έχει κάποιες κινεζοεφαρμογες που οι περισσότερες γίνονται απευθείας uninstall. Το κινητό είναι από τα καλύτερα (για να μην πω το καλύτερο) σε κάμερα.
Giorgos17589 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 3 ώρες πριν, TheoAlex50 είπε Μόνο China version με colorOS. Μόνο αγγλικά. Προσωπικά δεν με πειράζει. Έχει κάποιες κινεζοεφαρμογες που οι περισσότερες γίνονται απευθείας uninstall. Το κινητό είναι από τα καλύτερα (για να μην πω το καλύτερο) σε κάμερα. Με βλεπω να το παίρνω... Σε ευχαριστώ πολυ!! Ειχα θεμα με τις εφαρμογές αυτες μην ειναι τπτ πολλες και δν γινεται ν τις ξεφορτωθεις. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα