Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σκέφτομαι να αγοράσω στο ανίψι την εν λόγω TV, η οποία έχει και βύσμα για direct σύνδεση με GPU παραδόξως!

https://www.philips.gr/c-p/32PFL3507H_12/3500-series-smart-led-tv-with-digital-crystal-clear

Θυμάμαι να έχω HD READY, και παρόλα αυτά με τη βοήθεια των GPU Drivers έβλεπα τζάμι σε Upscaled 1080p.. Αλλά ίσως και να είναι ιδέα μου, και φοβάμαι μην πετάξουμε κάνα 100ρι ευρώ και με κυνηγάνε..

Παίζει να μου το διευκρινήσει κάποιος;

Δημοσ.

τι εννοεις με το virtual 1080p; πρωτη φορα ακουω κατι τετοιο. ποσο την βρισκεις αυτη την τηλεοραση; 1080p τηλεορασεις εχουν καπου 200-220€ στο σκρουτζ.

direct συνδεση με gpu εννοεις την VGA θυρα; καλυτερα παρε εναν μετατροπεα vga to hdmi...

Δημοσ.

Το βύσμα το ανέφερα καθώς έχει εξειδικευμένα "PC Mode", τουλάχιστον..

Όσον αφορά το "virtual" πιθανότατα π%πα είπα. Εξήγησε μου κάτι, γιατί μια ζωή με VA TV Monitors είμαι στο πισί χωρίς θέματα..

Έχει τώρα που μιλάμε μια TV με ιδανικές ίντσες, που αντί για "720p" πρέπει να είναι "720i" και γι' αυτό δείχνει σαν να παίζουν τα pixel και πονάνε μάτια μετά από ώρα. Αυτό δε θέλω. Θεωρώ πως με το παραπάνω μόνιτορ θα είμαι εντάξει καθώς θα είμαι σε 720p! Για 1920x1080 Windows μιλάμε (σαν upscale, σωστά;) και στα Games ότι δίνουν τα windows, άρα πάλι 1920x1080.. Δεν θυμάμαι να παίζω σε x720 στην 720 HD Ready 32άρα που είχα..

Πες μου πως γίνομαι κατανοητός.. ήδη εκτιμώ που δε με κάρφωσες για το "virtual" :P

Δημοσ.

Για αρχη, μαλλον την τηλεοραση αυτη, θα την παρεις μεταχειρισμενη ε; γτ ειδα οτι ειναι παλιο μοντελο.

κατα δευτερον, αν δεις τα χαρακτηριστικα της τηλεορασης, στο monitor mode, φτανει μεχρι 1080p 60hz.  σε λειτουργια τηλεορασης ειναι μεχρι 720p. ισως και η παλιότερη που ειχες, ηταν παρομοιων χαρακτηριστικων και εβγαζε και εκεινη 1080P αναλυση στο monitor mode. 
Απο την σελιδα που εστειλες πιο πανω:

Είσοδοι υπολογιστή
έως και 1920x1080 στα 60Hz
Είσοδοι βίντεο
  • 24, 25, 30, 50, 60 Hz
  • έως και 1920x1080p
οποτε δεν ειναι καποιο "μαγικο upscale" αλλά αναλυση που υποστηριζει η τηλεοραση στις εισοδους της. 
Δημοσ.

@kallair με σώνεις, για να απαντήσω και στον άνθρωπο στην αγγελία! Αλλά γενικά θα ήθελα να το γνωρίζω αυτό. Δε θυμαμαι ακριβώς PC Mode στη παλιά μου 32" Phillips.. λες να γινόταν μόνο έτσι ε;

Θυμάμαι 100% πως ήταν HD Ready και όχι κάτι παραπάνω πάντως..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...