Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μόνο για σήμερα, τσικνοπέμπτη, το BOX δίνει 30% επιστροφή σε πόντους από το ποσό της παραγγελίας με τον κωδικό TSIKNOBOX 

Ισχύει σε μαγαζιά με κύρια κουζίνα "Σουβλάκια" ή "Ψητά Σχάρας"

Αν είναι όπως παλιά τότε για παράδειγμα με αγορές 20€ θα πάρεις πίσω πόντους αξίας 6€, δηλαδή 9600 ποντούς.

Edit: Σε έμενα έπιασε μόλις το 30% σε κατάστημα με καφέδες, όποτε ίσως ο περιορισμός για την κατηγορία των μαγαζιών να μην ισχύει.

Επεξ/σία από carolosjk
  • Like 5
Δημοσ.
49 λεπτά πριν, carolosjk είπε

Μόνο για σήμερα, τσικνοπέμπτη, το BOX δίνει 30% επιστροφή σε πόντους από το ποσό της παραγγελίας με τον κωδικό TSIKNOBOX 

Ισχύει σε μαγαζιά με κύρια κουζίνα "Σουβλάκια" ή "Ψητά Σχάρας"

Αν είναι όπως παλιά τότε για παράδειγμα με αγορές 20€ θα πάρεις πίσω πόντους αξίας 6€, δηλαδή 9600 ποντούς.

Edit: Σε έμενα έπιασε μόλις το 30% σε κατάστημα με καφέδες, όποτε ίσως ο περιορισμός για την κατηγορία των μαγαζιών να μην ισχύει.

Για μια φορά είναι; 

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, Boubis1411 είπε

Για μια φορά είναι; 

Αναγράφεται ότι κάθε χρήστης έχει δικαίωμα να πάρει την συγκεκριμένη προσφορά ΜΙΑ ΦΟΡΑ. 

• Like 1
  • Thanks 1
  • Moderators
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, ge0rgi0s είπε

να συμπληρώσω ότι ισχύει μόνο για σήμερα.

1 ώρα πριν, carolosjk είπε

Μόνο για σήμερα, τσικνοπέμπτη,...

• Like 1
Δημοσ.

Εν τω μεταξυ ειχα δρομολογησει απο το πρωι την μεσημεριανη παραγγελια, δεν ειχα δει/δεν ειχε βγει ακομη, το κουπονι. Εστειλα email μπας και μου δωσουν τους ποντους αλλα φευ... Σιγα το πραγμα ρε ΒΟΧ.

Spoiler

Όπως αναφέρει και το ίδιο το κουπόνι θα πρέπει να το καταχωρήσετε εσείς στην παραγγελία σας και η επιστροφή των πόντων εμφανίζεται αυτόματα κατά την ολοκλήρωση τη παραγγελίας. 

Δυστυχώς δεν υπάρχει η δυνατότητα προσθήκης κουπονιού ή πόντων εξωσυστημικά. 

Σας ευχαριστούμε που επικοινωνήσατε μαζί μας.

Δημοσ.

Μόλις παράγγειλα γλυκά και το δέχτηκε!! 

Θα δοκιμάσω με δεύτερο λογαριασμό το βράδυ κάτι σε πίτσα ίσως. 

Δημοσ.

Έκανα αγορά καφέδες 18€ από κατάστημα με Χ4 και μου έδωσε πάνω από 12.240 πόντους δηλαδή 7.65€ έκπτωση. Καθόλου άσχημη προσφορά ειδικά αν συνδυαστεί με κάνα Χ4 η Χ6 

Δημοσ.

Άσχετο. Έχει καταλάβει κανείς πως υπολογίζονται οι πόντοι? 

Για 10€ παραγγελίας με 1χ πόντους δηλαδή, πόσους σου δίνει? 

Σχετικό. Με το κουπόνι του θέματος για 30€ παραγγελίας σε μαγαζί με 8χ,μου έδωσε 23.000 πόντους. 

Σχετικό / άσχετο. Αν αγόραζα σε μαγαζί 1χ με το κουπόνι, θα μου εδινε άλλο αριθμό πόντων? 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...