kitharas Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 1 λεπτό πριν, btcminer22 είπε σε κάθε καφαο δουλεύουνε καλύτερα συγκεκριμένα ρουτερ έχω 2 γραμμές vodafone στη μια γραμμή με το sercom έχω συνεχεία αποσυνδέσεις με το h267a δεν έχω καμιά στην δεύτερη γραμμή σε διαφορετικό καφαο δουλεύει το h300s καλύτερα Και παλι, εγω δεν εχω αποσυνδέσεις μεχρι στιγμής παρα μόνο αυξομείωση της ταχύτητας συγχρονισμού. Θεωρώ ότι σε ιδανικές συνθήκες θα παίξει καλύτερα και το router που χω. Αλλα και αυτο να ναι το θέμα, μπορώ να ζητήσω το H267A; Θ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
btcminer22 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 1 λεπτό πριν, kitharas είπε Και παλι, εγω δεν εχω αποσυνδέσεις μεχρι στιγμής παρα μόνο αυξομείωση της ταχύτητας συγχρονισμού. Θεωρώ ότι σε ιδανικές συνθήκες θα παίξει καλύτερα και το router που χω. Αλλα και αυτο να ναι το θέμα, μπορώ να ζητήσω το H267A; Θ αν ο οτε σου διόρθωση το πρόβλημα και έχεις μόνο τις αυξομειώσεις στην ταχύτητα και για παράδειγμα το παλιό ρουτερ δεν τις κάνει τότε θα ζητήσεις νέο ρουτερ και γιατί όχι και το h267a εγώ λόγω ελαττωματικού firmware με το h300 και ενώ το ρουτερ έδειχνε συγχρονισμό 107/10 είχα πάντα 55/10 στα τεστ και ζήτησα και πείρα το h267a. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kitharas Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 8 λεπτά πριν, btcminer22 είπε αν ο οτε σου διόρθωση το πρόβλημα και έχεις μόνο τις αυξομειώσεις στην ταχύτητα και για παράδειγμα το παλιό ρουτερ δεν τις κάνει τότε θα ζητήσεις νέο ρουτερ και γιατί όχι και το h267a εγώ λόγω ελαττωματικού firmware με το h300 και ενώ το ρουτερ έδειχνε συγχρονισμό 107/10 είχα πάντα 55/10 στα τεστ και ζήτησα και πείρα το h267a. Ωραία! Αυτη τη στιγμή με το Entry 2i κλειδωμενος στα 50Mbit, δε βλεπω αυξομείωση για την ώρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
btcminer22 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) αν σου δουλεύει καλύτερα άσε αυτό τότε μέχρι να έρθει ο οτε για τη βλάβη και πες και στη vodafone ότι με δικό σου ρουτερ είναι σταθερός ο συγχρονισμός ώστε όταν πιάσεις κανονικά 100αρα να κοιτάξουνε αν χρειαστεί να σου στείλουνε νέο. Επεξ/σία 4 Μαρτίου 2022 από btcminer22 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kitharas Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, btcminer22 είπε αν σου δουλεύει καλύτερα άσε αυτό τότε μέχρι να έρθει ο οτε για τη βλάβη και πες και στη vodafone ότι με δικό σου ρουτερ είναι σταθερός ο συγχρονισμός ώστε όταν πιάσεις κανονικά 100αρα να κοιτάξουνε αν χρειαστεί να σου στείλουνε νέο. Δυστυχώς δε μπορώ να το κάνω αυτό γιατί χρειάζομαι και την τηλεφωνία. Update: Μικρη αλλαγη στο συγχρονισμο συνέβη μολις και στο Entry. Όχι κάτι σπουδαίο βέβαια. Επεξ/σία 4 Μαρτίου 2022 από kitharas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maparios Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 παιδια καλησπερα για να μην ανοιγω θεμα, εκανα αιτηση wind 200mbps ξερετε πιο στελνουν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα