kitharas Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 Κατάλαβα. Η καλωδίωση του σπιτιού δεν είναι και η πιο νέα ομολογώ αλλά και πάλι έχω μια πρίζα όλη κ όλη, οπότε το φταίξιμο θα ναι αποκλειστικά της καλωδίωσης. Εν τω μεταξύ γίνεται να αλλάξει ο συγχρονισμός χωρίς επανεκκίνηση; 16 λεπτά πριν, btcminer22 είπε πάρε τους τηλ και ζήτησε να σε πάνε snr 6db απο 9db που είσαι τώρα θα ανεβείς 10 mbs ακόμα αλλά και πάλι με εξασθένηση 1 db έπρεπε να είσαι 110/10 και μέγιστο συγχρονισμό 150/50 αν δεν είναι θέμα καλωδιώσεις στο σπίτι τότε είναι δικό τους πρόβλημα ζήτησε να σου ελέγξουνε το προφίλ και ίσως χρειαστεί να έρθει τεχνικός δεν δικαιολογείτε τέτοιος συγχρονισμός διότι είσαι πολύ κοντά στο καφάο . Θα το κάνω αύριο. Εν τω μεταξύ αν είναι πρόβλημα καλωδίωσης δεν θα έπρεπε να το είχα δει ήδη; στον ΟΤΕ κλείδωνα 55/5 ακατεβατα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
btcminer22 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 1 λεπτό πριν, kitharas είπε Κατάλαβα. Η καλωδίωση του σπιτιού δεν είναι και η πιο νέα ομολογώ αλλά και πάλι έχω μια πρίζα όλη κ όλη, οπότε το φταίξιμο θα ναι αποκλειστικά της καλωδίωσης. Εν τω μεταξύ γίνεται να αλλάξει ο συγχρονισμός χωρίς επανεκκίνηση; Θα το κάνω αύριο. Εν τω μεταξύ αν είναι πρόβλημα καλωδίωσης δεν θα έπρεπε να το είχα δει ήδη; στον ΟΤΕ κλείδωνα 55/5 ακατεβατα αφαίρεσε το καλώδιο dsl από την πρίζα και θα αλλάξει IP και θα συγχρονίσει ξανά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kitharas Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 1 λεπτό πριν, btcminer22 είπε αφαίρεσε το καλώδιο dsl από την πρίζα και θα αλλάξει IP και θα συγχρονίσει ξανά 3 φορές μέσα από το διαχειριστικό έκανα επανεκκίνηση του dsl. Δεν είδα βελτίωση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
btcminer22 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 αν έχεις πάρει backup τα settings που έκανες κανε το factory reset με κωδικούς root μήπως και συμπεριφερετε έτσι λόγω της αναβάθμισης άλλα μου φαίνεται πως είναι από την πλευρά τους το πρόβλημα δοκίμασες με το παλιό ρουτερ να δεις πόσο συγχρονίζει η γραμμή; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kitharas Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 7 λεπτά πριν, btcminer22 είπε αν έχεις πάρει backup τα settings που έκανες κανε το factory reset με κωδικούς root μήπως και συμπεριφερετε έτσι λόγω της αναβάθμισης άλλα μου φαίνεται πως είναι από την πλευρά τους το πρόβλημα δοκίμασες με το παλιό ρουτερ να δεις πόσο συγχρονίζει η γραμμή; Θα το δοκιμάσω αύριο. Όταν λες factory reset με κωδικούς root πως γίνεται ; με τη πίεση του κουμπιού από πίσω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
btcminer22 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 μέσα από το μενού του ρουτερ στις ρυθμίσεις έχει υπο μενου επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων ή πατώντας το από πίσω με καρφίτσα μέχρι να ανάψουνε όλα τα led άλλα θα χαθούνε οι ρυθμίσεις που έκανες αν δεν κρατήσεις αντίγραφο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kitharas Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 7 λεπτά πριν, btcminer22 είπε μέσα από το μενού του ρουτερ στις ρυθμίσεις έχει υπο μενου επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων ή πατώντας το από πίσω με καρφίτσα μέχρι να ανάψουνε όλα τα led άλλα θα χαθούνε οι ρυθμίσεις που έκανες αν δεν κρατήσεις αντίγραφο Αυτές θα τις κάνω Backup Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kitharas Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλημέρα, τα στατιστικά από το παλιό ρούτερ (Speedport Entry 2i) είναι τα ακόλουθα Αυτή τη στιγμή στο νέο ρούτερ είμαι με 55 Mbit αλλά σαφώς μειωμένο SNR. Το επόμενο βήμα είναι το hard reset UPDATE: Ήρθε τεχνικός της Vodafone και διαπιστώθηκε πρόβλημα στη γραμμή από το ΚΑΦΑΟ μέχρι τον κατανεμητή (αστάθειες). Η βλάβη δόθηκε στον ΟΤΕ. Μετά την επίσκεψη του τεχνικού Vodafone, το attenuation πήγε στο 1.5dB και τα CRC errors έχουν ανέβει κατακόρυφα (2500/15λεπτο). Επεξ/σία 4 Μαρτίου 2022 από kitharas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
btcminer22 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 όπως το είχα φανταστεί δεν μπορεί να είσαι διπλά στο καφαο και να έχεις τόσο χαμηλό snr και συγχρονισμό ελπίζω να στο διορθώσει σύντομα ο οτε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kitharas Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 13 λεπτά πριν, btcminer22 είπε όπως το είχα φανταστεί δεν μπορεί να είσαι διπλά στο καφαο και να έχεις τόσο χαμηλό snr και συγχρονισμό ελπίζω να στο διορθώσει σύντομα ο οτε Παρατηρώ ότι ενώ συγχρόνιζα στα 60 (πάλι χαμηλά είναι για τηνα αποσταση), μετα την επισκεψη του τεχνικου της Vodafone η ταχύτητα συγχρονισμού έχει σκαμπανεβάσματα και πάει μεχρι περίπου 40. Τυχαίο; Μπορεί. Γνωρίζεις περίπου πόσο κάνει ο τεχνικός του ΟΤΕ να έρθει και αν όντως επιλύονται τέτοιου είδους βλάβες; Γιατι μια ματιά που έριξα έχουν πολλοί περιπετειες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
btcminer22 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) θα πιέζεις τηλεφωνικά τη Vodafone μέχρι να πάει ο ΟΤΕ αν το άθροισμα up+ down > 75 ή 80mbs ο οτε δεν πάει ποτέ να το κοιτάξει εκτός αν έχεις συνεχείς αποσυνδέσεις Πιθανόν να σε αλλάξουνε και πόρτα στο καφάο. Ζήτησες snr 6db; Επεξ/σία 4 Μαρτίου 2022 από btcminer22 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kitharas Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 3 λεπτά πριν, btcminer22 είπε θα πιέζεις τηλεφωνικά τη Vodafone μέχρι να πάει ο ΟΤΕ αν το άθροισμα up+ down > 75 ή 80mbs ο οτε δεν πάει ποτέ να το κοιτάξει εκτός αν έχεις συνεχείς αποσυνδέσεις Πιθανόν να σε αλλάξουνε και πόρτα στο καφάο. Ζήτησες snr 6db; Ζήτησα ναι. Μου είπαν ότι πρώτα θα δοθεί η βλάβη στον ΟΤΕ. Μέχρι την ερχόμενη βδομάδα που ελπίζω να έρθει τεχνικός του οτε, βλέπω ότι η γραμμή έχει πολλά σκαμπανεβάσματα. Πλέον κλειδώνω (το πολύ για μισή ώρα) στα 30Mbit και αυτό αυξομειώνεται. Αποσυνδέσεις δεν έχω μέχρι στιγμής. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
btcminer22 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 με το ρουτερ του οτε κλειδώνεις καλύτερες ταχύτητές; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kitharas Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 1 λεπτό πριν, btcminer22 είπε με το ρουτερ του οτε κλειδώνεις καλύτερες ταχύτητές; Δε δοκίμασα τώρα..θα το κάνω όμως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
btcminer22 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 2 λεπτά πριν, kitharas είπε Δε δοκίμασα τώρα..θα το κάνω όμως. σε κάθε καφαο δουλεύουνε καλύτερα συγκεκριμένα ρουτερ έχω 2 γραμμές vodafone στη μια γραμμή με το sercom έχω συνεχεία αποσυνδέσεις με το h267a δεν έχω καμιά στην δεύτερη γραμμή σε διαφορετικό καφαο δουλεύει το h300s καλύτερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα